Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
ای ساربان، آهسته ران، که آرام جانم می‌رود...#محرم#یازینب
516 KB

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
منم همینطور آقای عکاس...💔
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🏴آمریکا بدان ایران کشور عاشقانِ نه کشور عاقلان!#شهیدبهشتی
2 MB

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
✍️پای قولمان هستیم
4 MB

🔴🏴موکبی که تمام خادمانش شهید شدند!تک‌تک خادمانی که در این قاب‌ها با لبخند و تکاپو در ضاحیه‌ی جنوبی در حال خدمتند، حالا به قافله‌ی شهدا پیوسته‌اند. چهره‌های پرنشاطی که در این کلیپ مشغول خادمی در موکب هستند، حالا همگی به قاب‌عکس‌هایی از جنس افتخار و شهادت تبدیل شده‌اند😭😭
4 MB

Profile picture of ‌.ماهـ🌙ـدخت.‌
جدید بود نبود ؟:*
2 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
هزار عباس اگر می‌داشت، تقدیم علی می‌کردنخوان ام‌البنین او را که ام العارفین بوده#شنبه_های_أم_البنینی
802 KB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
🟢 انیمیشن لگویی «باید برخاست»بسیار زیباپیش بسوی ظهور، ان شاء الله ساخته شده به کمک هوش مصنوعی🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤Show more
17 MB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
لحظه‌ای که پیکرها معلوم شدن... «گلی گُم کرده ام می‌جویم او رابه هر گل می‌رسم می‌بویم او را» خیلیا ممکنه این لحظه رو از دست داده باشند از جمله خودم چون حاج مهدی رسولی داشت روضه می‌خوند و همه در حال شیون و زاری بودیم #وداعShow more
4 MB

Profile picture of ‌سرباز ولایت‌
💠 اصلا نمیشه باورم...🔹لحظاتی از شعرخوانی #حاج_مهدی_رسولی در مراسم وداع با آقای شهید ایران#رهبر_شهید #باید_برخاست #انتقام
10 MB

Profile picture of ‌سرباز ولایت‌
قطعه موسیقی «#باید_برخاست»موسیقی ویژۀ آئین بدرقۀ رهبر شهید انقلاب به همراه تصاویر کمتر دیده‌شده‌ای از رهبر شهید انقلاب #رهبر_شهید #باید_برخاست #انتقام
13 MB

🏴شهید مظلوم...😭😭😭#رهبرشهید🖤#سیدالشهدای ایران#مرگ برامریکا# مرگ براسرائیل🤲 #مرگ برضدولایت فقیه
689 KB

🏴قسم به اون مشت گره کرده🖤😭😭این پرچم زمین نمیمونه🇮🇷👌
4 MB

رجز خوانی همسر جانباز دهه هشتادی
2 MB

Profile picture of ‌حاج سعید‌
تو رفته‌ای و من از زنده ماندنم خجلم کجا گذاشته‌ای رفته‌ای عزیز دلم؟💔🥀✍️محمد رسولی#امام_شهید #انتقام
2 MB