Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
دل چیست مگر؟ کبوتر بام حسینافسون شدۀ عشق دلارام حسین#عزیزم_حسین
658 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
#آقای_شهید_ایران🔺هیچکس اندازۀ او دلتنگ کربلا نبود 💔😭😭😭#سیدالشهدای ایران
461 KB

Profile picture of ‌ایزورا آرت‌
🎨 مجموعه‌ای از برخی نمونه‌کارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک-------------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

🎨 مجموعه‌ای از برخی نمونه‌کارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک------------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

🎨 مجموعه‌ای از برخی نمونه‌کارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک----------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

🎨 نمونه کار طراحی پوستر جمع آوری نذورات----------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

🎙️🎶چه شعر پر مضمون و چه آهنگ زیبایی...
5 MB

Profile picture of ‌محمد امین دریس‌
این پرچم ها ، بوی انتقام می‌دهد. نه سازش ، مذاکره و . . .صرفا جهت اطلاع و یادآوری . . .یا الثارات خامنه‌اییا الثارات حسین علیه السلام#باید_برخاست #بدرقه_تابهشتShow more

📹 نماهنگ | #یالثارات_الإمام🎤 بانوای: حاج #مهدی_رسولی#رهبرشهیدم قائدامت 😭😭
9 MB

🏴آمدبه سرم ازآنچه میترسیدم#رهبرشهید❤️‍🩹😭😭😭#قتیل المذاکرات#جانفدا #سیدالشهدای ایراندنیاعقیم دیگرسیدعلی خامنه ای نمیزاید🤦‍♀️
1 MB

Profile picture of ‌مردم تهران‌
✍🏼شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت بکجا رود کبوتر که اسیر باز باشد؟🕊️❤️‍🩹 پ.ن:(عکس از عکاس معروف اتریشی لری استرله )#بدرقه_آقای_شهید_ایران #پدر_امت #باید_برخاست #سرباز_اتحاد #یا_لثارات_الخامنه‌ای #رهبر_شهیدم

Profile picture of ‌Lolo...‌
hate me .... JUICE WRLD یکی از بهترین موسیقی تاریخ #سرگرمی #موسیقی #آهنگ #موزیک #ahang #music #juice #juicewrld#juice_wrld #legend #dead #رپ #rap
4 MB

🔴قنبریان سخنران صداسیما: اگر ترامپ را قصاص نکنیم رهبر فعلی باید تا ابد در مخفیگاه باشد👌
4 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
#جکسون_هینکل فعال رسانه ای معروف امریکایی در مصلای تهران مراسم تشییع امام شهید رحمت الله علیه #امام‌شهید #انتقام #رهبرشهید #شهیدمذاکره #مذاکره #وفاق #شهدا #تهران
2 MB

Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
━━━━━━━━ 📖🖋 ━━━~https://medium.com/@evolutionguru#مدیوم

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
بر دوشِ خلق، سروِ ولایت روانه شدخورشیدِ شهر، غرقِ غروبِ زمانه شدبا اهلِ خانه، تا لبِ معراج پر کشیدخونِ شرف، چراغِ رهِ جاودانه شددریای اشک، در قدمِ عاشقانِ اوموجی ز عشق گشت و به دنیا نشانه شد#رهبر_شهید #باید_برخاست

🏴این خبر را برسانید به ایرانی‌هاشانه‌ آماده کنید، داغ پدرم آید😭😭😭

Profile picture of ‌العبد³³³⛓️🔒‌
ما آقا رو دوست داشتیم و داریم و فراموش نمیکنیم...✋🏻و دلمون چقدر تنگ میشه براشون💔ولی امروز رو که دیدم با خودم گفتم هنوز غریب تر از حسین ابن علی نیامده بمیرم برات تشیع جنازه نداشتی💔#آقای_شهید_ایران #امام_حسین#عراق#کربلا#زندگیم🇮🇶

Profile picture of ‌nobody‌
جوری که با دخترا تعامل میکنمvsجوری که با پسرا تعامل میکنم
841 KB