دل چیست مگر؟ کبوتر بام حسینافسون شدۀ عشق دلارام حسین#عزیزم_حسین
658 KB
@Arashmida10h#آقای_شهید_ایران🔺هیچکس اندازۀ او دلتنگ کربلا نبود 💔😭😭😭#سیدالشهدای ایران461 KB
@IZORA_ART11h🎨 مجموعهای از برخی نمونهکارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک-------------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 @Mm_khani
@IZORA_ART11h🎨 مجموعهای از برخی نمونهکارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک------------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 @Mm_khani
@IZORA_ART11h🎨 مجموعهای از برخی نمونهکارهای اخیر بنده در زمینه پوستر تبلیغاتی پوشاک----------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 @Mm_khani
@IZORA_ART11h🎨 نمونه کار طراحی پوستر جمع آوری نذورات----------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 @Mm_khani
@Ma_Deris11hاین پرچم ها ، بوی انتقام میدهد. نه سازش ، مذاکره و . . .صرفا جهت اطلاع و یادآوری . . .یا الثارات خامنهاییا الثارات حسین علیه السلام#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت …Show more
@Arashmida11h📹 نماهنگ | #یالثارات_الإمام🎤 بانوای: حاج #مهدی_رسولی#رهبرشهیدم قائدامت 😭😭9 MB
@Arashmida11h🏴آمدبه سرم ازآنچه میترسیدم#رهبرشهید❤️🩹😭😭😭#قتیل المذاکرات#جانفدا #سیدالشهدای ایراندنیاعقیم دیگرسیدعلی خامنه ای نمیزاید🤦♀️1 MB
@tehran150012h✍🏼شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت بکجا رود کبوتر که اسیر باز باشد؟🕊️❤️🩹 پ.ن:(عکس از عکاس معروف اتریشی لری استرله )#بدرقه_آقای_شهید_ایران #پدر_امت #باید_برخاست #سرباز_اتحاد #یا_لثارات_الخامنهای #رهبر_شهیدم
@Juice_wrld12h
@Arashmida12h🔴قنبریان سخنران صداسیما: اگر ترامپ را قصاص نکنیم رهبر فعلی باید تا ابد در مخفیگاه باشد👌4 MB
@Periqlytos212h#گزارش #جکسون_هینکل از امامزاده صالح تهران، تیرماه ۴٠۵ #امامشهید #شهیدمذاکره #مذاکره #وفاق #توهمنامه #خونخواهی_رهبر_شهیدم #مرگ_بر_امریکا #شهدا3 MB
@Periqlytos212h#جکسون_هینکل فعال رسانه ای معروف امریکایی در مصلای تهران مراسم تشییع امام شهید رحمت الله علیه #امامشهید #انتقام #رهبرشهید #شهیدمذاکره #مذاکره #وفاق #شهدا #تهران2 MB
بر دوشِ خلق، سروِ ولایت روانه شدخورشیدِ شهر، غرقِ غروبِ زمانه شدبا اهلِ خانه، تا لبِ معراج پر کشیدخونِ شرف، چراغِ رهِ جاودانه شددریای اشک، در قدمِ عاشقانِ اوموجی ز عشق گشت و به دنیا نشانه شد#رهبر_شهید #باید_برخاست
ما آقا رو دوست داشتیم و داریم و فراموش نمیکنیم...✋🏻و دلمون چقدر تنگ میشه براشون💔ولی امروز رو که دیدم با خودم گفتم هنوز غریب تر از حسین ابن علی نیامده بمیرم برات تشیع جنازه نداشتی💔#آقای_شهید_ایران #امام_حسین#عراق#کربلا#زندگیم🇮🇶