Profile picture of ‌علیرضا‌
😂😐🤦🏻یکم یاد بگیرید من آخه چه بدونم تایپ کی هستم علم غیب ندارم که....

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
💡 🔌 پاسخی درخور که نمی‌دهید دست‌کم «سیگنال وحشت» Panic Signal ندهید. این پیام در وضعیت جنگ، هم دشمن را جسورتر می‌کند و هم باعث ایجاد تشویش می‌شود. سکوت مسئولین در برابر سؤالات خبرنگاران مناسب‌تر است.
758 KB

کاش منم انقد حالم خوب بود که ازم میپرسیدید ساقیت کیه:)))))

Profile picture of ‌علی علی اکبری(آج.AJ) علی،جواد،حسین،مهدی،علی‌اکبر،مهدی‌
نگاه کردم آن دور دستنبودی🌾آه از این نگاه پر دردسر👀نگو تو همینجا در کنارم بودی😍

Profile picture of ‌علی حیاتی‌
«هرگز هیچ یک از شما از دیگرى در کارها استعانت نجوید.» رسول اکرمبه طور قطع اگر یک نفر این جمله را شعار خویش در زندگى قرار دهد صد درصد موفق و کامیاب خواهد بود و اگر تمام افراد یک ملتى شعارشان این جمله باشد، سعادتمندترین مردم دنیا خواهند بود.استاد شهید مطهری

Profile picture of ‌Mahsa Shahmeili🇮🇷‌
مسیر تراز برای پیاده روی شبانه دو نفره🤦🏻🥲 مردم آزار هم خودتونید 😎

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
علی الاصول... #خامنه_ای#خمینی
120 KB

Profile picture of ‌مژده‌
انواع خستگی

Profile picture of ‌خلبان زمینگیر‌
تجربه ثابت کردههر موقع #خواستگاری یک دختری رفتید وخانواده اش گفتن که هیچ توقعی ندارن و فقط مهم اینه که پسر، خوب و اهل زندگی باشه،باید نگران بود!!چون اتفاقا قراره با توقعات خیلی عجیبی در آینده روبرو بشید..*ضمنا مذهبی و غیر مذهبی هم نداره....…Show more

Profile picture of ‌محسن‌
اضطراب‌ها و ترس‌ها و نگرانی‌هاتون رو با این روش درمان کنین! #قلب_آرام #آرامش #توکل
2 MB

Profile picture of User
جراحت‌های نامرئی؛ وقتی خانه دیگر پناهگاه نیست🔗 لینک یادداشتخشونت خانگی علیه کودکان بحرانی عمیق با پیامدهای ماندگار بر مغز، روان و آینده نسل‌هاست. این زخم‌های پنهان، اگر به‌موقع درمان نشوند، می‌توانند چرخه خشونت را از نسلی به نسل دیگر منتقل کنند.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/

Profile picture of ‌- 𝑲𝒊𝑴𝒊𝒂‌
در نهایت امـیــدوارمآدم موردعلاقتون براتون مَردُم نشه🙂 . ..

Profile picture of ‌بنت الحیدر....🕊‌
+چطوری بفهمیم اصلیه کیه؟..._آدمِ اصلیِ زندگیتون،کسیه که وقتی می‌بینیدش،وقتی کنارشید،وقتی باهاش حرف می‌زنید...،به جای هیجان و تپش قلب و اضطراب،آرامش و امنیت‌خاطر دارید...🌱

Profile picture of ‌حدیثه علی بیگی‌
هیچ تغییری نکردم شعر می خوانم هنوز ..من همان جنگنده پیروز میدانم هنوز.. بی کلک ، بی شیله پیله ، دستهایم بی نمک...از سیاست ها ، دورویی ها گریزانم هنوز ..حدیثه علی بیگی

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
اقایون، شما ام تو این جامعه دارید زندگی می کنید و همون‌طور که واجب نماز بین خانوما و آقایون مشترکه، امر به معروف و نهی از منکر هم هست. تشکر و تکریم اجتماعی خانوما هیچ اشکالی نداره وقتی کوتاه و با حفظ حریم انجام میشه.همون‌طور که ما موقع تذکر از تکنیک#بگو_برو استفاده می کنیم

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
تکنیک خیلی ساده اما حرفه ای من به کسایی که متوجه اهمیت و الزام #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر شدن ولی می ترسن یا هنوز اون جرأت کافی رو تو خودشون نمی بیننعزیزان،ترس و خجالت خودتونو با #تحسین و #تکریم معروف ها از بین ببرید.مثلا تا می تونید به دختر بچه های با حجاب تو تجمعات بگید افرین! ماشاءالله!