😂😐🤦🏻یکم یاد بگیرید من آخه چه بدونم تایپ کی هستم علم غیب ندارم که....
@Amout1h💡 ┃ 🔌 پاسخی درخور که نمیدهید دستکم «سیگنال وحشت» Panic Signal ندهید. این پیام در وضعیت جنگ، هم دشمن را جسورتر میکند و هم باعث ایجاد تشویش میشود. سکوت مسئولین در برابر سؤالات خبرنگاران مناسبتر است.758 KB
♦️چون تو را نوح است کشتیبانز طوفان غم مخور…#لبیک_یا_خامنه_ای #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
نگاه کردم آن دور دستنبودی🌾آه از این نگاه پر دردسر👀نگو تو همینجا در کنارم بودی😍
تجربه ثابت کردههر موقع #خواستگاری یک دختری رفتید وخانواده اش گفتن که هیچ توقعی ندارن و فقط مهم اینه که پسر، خوب و اهل زندگی باشه،باید نگران بود!!چون اتفاقا قراره با توقعات خیلی عجیبی در آینده روبرو بشید..*ضمنا مذهبی و غیر مذهبی هم نداره....…Show more
@ivnanews16hجراحتهای نامرئی؛ وقتی خانه دیگر پناهگاه نیست🔗 لینک یادداشتخشونت خانگی علیه کودکان بحرانی عمیق با پیامدهای ماندگار بر مغز، روان و آینده نسلهاست. این زخمهای پنهان، اگر بهموقع درمان نشوند، میتوانند چرخه خشونت را از نسلی به نسل دیگر منتقل کنند.#ایوناhttps://negaheiraniannews.ir/
+چطوری بفهمیم اصلیه کیه؟..._آدمِ اصلیِ زندگیتون،کسیه که وقتی میبینیدش،وقتی کنارشید،وقتی باهاش حرف میزنید...،به جای هیجان و تپش قلب و اضطراب،آرامش و امنیتخاطر دارید...🌱
هیچ تغییری نکردم شعر می خوانم هنوز ..من همان جنگنده پیروز میدانم هنوز.. بی کلک ، بی شیله پیله ، دستهایم بی نمک...از سیاست ها ، دورویی ها گریزانم هنوز ..حدیثه علی بیگی
اقایون، شما ام تو این جامعه دارید زندگی می کنید و همونطور که واجب نماز بین خانوما و آقایون مشترکه، امر به معروف و نهی از منکر هم هست. تشکر و تکریم اجتماعی خانوما هیچ اشکالی نداره وقتی کوتاه و با حفظ حریم انجام میشه.همونطور که ما موقع تذکر از تکنیک#بگو_برو استفاده می کنیم
تکنیک خیلی ساده اما حرفه ای من به کسایی که متوجه اهمیت و الزام #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر شدن ولی می ترسن یا هنوز اون جرأت کافی رو تو خودشون نمی بیننعزیزان،ترس و خجالت خودتونو با #تحسین و #تکریم معروف ها از بین ببرید.مثلا تا می تونید به دختر بچه های با حجاب تو تجمعات بگید افرین! ماشاءالله!