Profile picture of ‌هستی‌
طبیعت زیبای آمل#لبخند_خدا
1 MB

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
آقا نت وصل شد، کلاً میرین یا اینجا هم هستین؟...🤧جواب بده خو🦦🔪

Profile picture of ‌فرمانده‌
فرمانده عزیز، هر چیزی رو که تغییر نمیدی، داری انتخابش می‌کنی!#نامه_صباح #روزمره_نویسی

Profile picture of ‌محمدمهدی باقری‌
خبر بد اینکه ظاهراً مامانم با برگ برنده‌ی من دُلْمِه درست کرده...🚶‍♂🚶‍♂🚶‍♂ble.ir/join/7RogVKCFBc | 👉مجلهٔ دِلْ‌ایران❤️🇮🇷

Profile picture of ‌میرعلی‌
1 MB

مسعود موش بخورتت🦦، هنوز خوابیدی؟پاشو بابا رئیس جمهور مملکتی مثلاً یه توئیت بزن شیطون بلا🗿

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
نمی دانم چه کسی مسئول است؟ امروز توسط یک مامور راهنمایی و رانندگی کمربند نبسته! توی اتوبان بخاطر یک صحبت کوتاه با تلفن همراه جریمه شدم.نمی دانم با این مامورهای کمربند نبسته در اتوبان چه کسی و چطور باید برخورد کند؟ وقتی یکبار خطای شان را گوشزد کردم‌مدتی بعد پلاک اتومبیلم به طرز جالبی در سیستم بخاطر…Show more

Profile picture of ‌|اهورا|🌑🌱‌
3> کاش به تن و #قلب دیگه‌ای سفر کنم ؛،.

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
فَإِنْ دَعَوْتُكَ أَجَبْتَنِي وَ إِنْ سَأَلْتُكَ أَعْطَيْتَنِي وَ إِنْ أَطَعْتُكَ شَكَرْتَنِي وَ إِنْ شَكَرْتُكَ زِدْتَنِيمفاتیح الجنان/دعای عرفهدر روز #عرفه هیچ کس دست خالی نخواهد ماند؛ چرا که از زبان #امام_حسین (ع) با خدا مناجات می کنیم. باشد که به این معرفت و شناخت برسیم.

Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
برای چه آمده ام؟!هر ایدئولوژیِ زندگی ساز، نقطه اساسی‌اش این است که من اینجا برای کاری هستم، اگر معتقد به خدا و حکمت اوست، می‌گوید مرا برای کاری آوردند.مگر نگفته اند عرفه روز #شناخت است،امروز به دلیل رحمت خاص خدا و بخشش گناهان حجاب ها رقیق میشوند...

Profile picture of ‌Hadil‌
یادی کنیم از جزیره اپستینشکنجه‌گاه کودکان و نوزادان(همینجوری یهویی)#قرن۲۱#اپستین

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
یک راهکار موثر و تجربه شده برای پیروزی در مبارزه با موضع ضعف.کتاب "انقلاب سکوت" یادگیری پیروزی با تمرکز مطلق است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#انقلاب#سکوت#تمرکزShow more

Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
🌺📣خیلی از این کلیپ لذت بردم: نام امیر المومنین در گوش نوزادی که اذان و اقامه می گویند و بچه لبخند می زند...#مرگ_بر_امریکا #مرگ_بر_اسرائیل #عرفه https://eitaa.com/se_hosseini_ir/9415🌺📣🤲 دعای عرفه (متن زیبا با قلم درشت همراه با ترجمه ) 👇https://eitaa.com/se_hosseini_ir/9417
eitaa.com

ایتا - حجت الاسلام سید محسن حسینی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

2 MB

Profile picture of ‌یکتا الهی|HA‌
آدم‌ گرون بهت صداقت و خیال راحت می‌ده . حرف و عملش یکیه، با عرضه و امنه، تکلیفش روشنه .☕️

Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
صحرای عرفات وجود... جهنم آدمی، از حیوانیت درونش شعله‌ور می‌شود و برای رهایی از آن باید به صحرای عرفات وجود سفر کرد و حیوانیت درون را به قربانگاه عشق برد...#عرفه#خودشناسی

Profile picture of ‌سیدمهدی بیضاوی‌
هميشه با همسرت مدارا كن، و با او به نيكي همنشيني كن تا زندگيت باصفا شود .»
363 KB

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
❤️ بچه ها این چیزها رو بیشتر از بقیه میفهمن :)🌸پدر خوبم، امام شهید: [در فرهنگ مبتذل غرب] از زن به عنوان یک وسیله‌ی التذاذ و شهوت‌رانی استفاده کرده‌اند. آنها معتقدند که زن بدون آرایش ارزش ندارد؛ باید خودش را آرایش کند تا مردها او را بپسندند؛ این بزرگترین اهانت
7 MB

آزاد شدن اینترنت و مرض☺️کنکورِ فلان، فلان زمانه و درد☺️امتحانات نهایی فلان زمان برگزار میشه و حناق☺️مذاکره و آتش بس و توافق و زهر مار☺️افزایش مبلغ کالابرگ و کوفت☺️Show more

Profile picture of ‌س.م ناطقی‌
#قبله_یابیدر روز #۷خرداد ساعت ** ۱2:۴۸ ** (و ۲۵ تیر ساعت **۱2:۵۷**)، خورشید عمود بر #کعبه می‌تابد. در این لحظه، شاخصی عمودی نصب کنید؛ امتداد سایه به سمت خودِ شاخص، جهت دقیق #قبله را نشان می‌دهد.به آگاهی دیگران کمک کنید باتشکر