Profile picture of ‌حامد جوارانی‌
#عید_قربان حقیقیاین عید ظاهری در بیرون سمبلی است از برپایی عید واقعی در درون جانمانآنروز که دست از این پندار غلط برداریم که #خودحیوانی مان را #خودحقیقی خود ندانیم و نفس و خود حیوانی محدود و وحشی را قربانی #خودحقیقی که بی نهایت و آزاد و رهاست کنیم ...

Profile picture of ‌محمد مهدی رضائی‌
🎥 اگر به یاری #ترامپ و مهربانی #نتانیاهو ج.ا را #براندازی کنیم و به #رژیم_آخوندی پایان بدیم، آقا و آقازاده‌ای از این بهتر خواهیم داشت؟!خاطراتی از همکلاسی #سید_مجتبی_خامنه‌ایمقایسه کنیم با همه پادشاهان و وزیران و سران در #تاریخ_ایران!!https://eitaa.com/dr_ehsan1980
eitaa.com

ایتا - دکتر احسان (محمد مهدی رضائی)

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

9 MB

Profile picture of ‌آسام‌
🔸نباید در بعضی از کلیپها بی حجابی را بدون هیچ ممیزی نمایش داد🔸این نمایش یک حرام شرعی و سیاسی هست 🔸این بر خلاف معرفت و محبت این دسته گل های دلپاک و غیور به قائد شهید هست🔸باید محترمانه و نرم هدایت به سمت معرفت پاک این بزرگواران غیور باشد. #حجاب#رهبر_شهید

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
اِهِهههمم!🖐سلام صبحتون بخیر♡ 🌸حالتون چطوره؟☘️چه خبرا؟🌹چیکارا میکنین؟🌿میدونم به من ربطی نداره🤧

Profile picture of ‌ع. م ح‌
1 MB

Profile picture of ‌فرمانده‌
کوچه باغی است که از خواب خدا سبزتر است#خاطرات #دوست
Profile picture of ‌فرمانده‌
فرمانده

@Farmaandeh  •  19 May 2026

دو قدم مانده به گُل#خاطرات #دوست

Profile picture of ‌حسنعلی کهریزی‌
گوشت را ۲۴ ساعت در یخچال نگه داریمرئیس سازمان دامپزشکی کشور: با احتمال آلودگی دام‌ها به بیماری‌هایی مانند تب کریمه‌کنگو و تب مالت، گوشت تازه پس از ذبح، حداقل ۲۴ ساعت داخل ظرف یا پلاستیک در یخچال نگهداری شود.

Profile picture of ‌ع. م ح‌
618 KB

Profile picture of ‌یکتا الهی|HA‌
میخواستم برم ایکس و دوباره نصب کنم یادم اومد آخرین بار ۱۶ سالم بود اونجا فعالیت داشتم حقیقتا میترسم با دوران تینیجریم روبرو بشم.

Profile picture of ‌🇮🇷ابوحمزه‌
الحمدلله رب العالمیناین نوبت طی هماهنگی انجام شده با یکی از مجموعه‌های مستقر در شهر کرج صدقات واریزی اقوام و آشنایان عزیز و گرامی در بخشی از قربانی روز عیدقربان نیز مورد مصرف قرار گرفت إن‌شاءالله مقبول درگاه الهی خداوند حفظتان فرماید۱۰ ذی الحجه روز عید قربان#خاندان_همدل #برای_ایران #برای_همدل

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
لَن يَنَالَ اللَّهَ لُحُومُهَا وَلَا دِمَاؤُهَا وَلَٰكِن يَنَالُهُ التَّقْوَىٰ مِنكُمْحج/۳۷برخی گمان می کنند #عید_قربان روز خوردن گوشت و کباب است؛ گروهی هم برای دفع بلا و چشم نظر خون می ریزند. گوشت و خون قربانی بدون نیت الهی راه به جایی نمی برد؛ امروز #عید_اطاعت است.

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
خدایا، در این روز مبارک، از هر خیر و برکت و هدایتی که به بندگان مؤمنت می‌بخشی، به من هم نصیب وافری عطا کن؛ که تو بخشنده‌ای و من دست نیاز به درگاهت بلند کرده‌ام. 🌿#صحیفه_سجادیه#دعای_عید_قربان#نصیحت_از_برکت@islife_blog_ir

Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
🌺💟📣نامگذاری به نام های معصومین علیهم‌السلام 🌺📣 ربعی بن عبدالله گفت: به امام صادق علیه السلام گفته شد:🏷 فدایت گردم، ما فرزندانمان را به نامهای شما و نامهای پدرانتان می‌نامیم، آیا این کار برایمان فایده دارد؟ 🏷💟فرمود: آری به خدا قسم، آیا دین چیزی جز دوستی و محبت است؟ خداوند فرمود:

Profile picture of ‌محمدمهدی عباسی‌
👨‍🦯از غرور پختگان هرگز ننالم؛کُشت مارا نازِ این، نو کیسه هایِ روزگار…#ایران #جنگ #تنگه_هرمز #مذاکره #خلیجـفارس #شعر #ادبیات #اینترنت #فارسی #کشور #اخلاق #ویراستی

Profile picture of ‌حدیثه🖐🏻‌
عيناك بيتي.. ‏عندما ضاقت بنا الدنيا ‏وضاق بنا العذاب!چشم‌هایت خانه‌ی من است ‏وقتی دنیا به ما تنگ می‌شود ‏و از درد به ستوه می‌آییم.‏-فاروق‌جویده

Profile picture of ‌Ftm7887‌
ما تنها کار مفیدی که روز عید قربان انجام میدیم، از خونه بیرون نمیریم.مبادا گوشت واسمون بیارن و خونه نباشیم ;-)

Profile picture of ‌همون آلبالوخآنوم قبلی🍒‌
من بی تو صغیر ابن فقیر ابن حقیرم!

حداقل خر شرک بامزه بود، خرای دور من فقط نفهمن :)))(اون هایی که باید به خودشون بگیرن میگیرن،پس هرکسی از اطرافیان حرفو برنداره از زمین:))

هرکیو تو ویراستی میبینم از رومشکان زیبا هستاینقدر رومشکانی تو ویراستی دورمو فرا گرفته که وقتی وارد این اپ میشم دیگه کرمانی نیستم،رومشکانی ام🤭🥹