Profile picture of ‌Lunovar‌
خدایا از من در برابر دوستان محافظت کنخودم حواسم به دشمنانم هست...#دوست #دشمن

Profile picture of ‌سجاد بازیار‌
📍آخر دنیامه نجف #نجف #امیرالمومنین
6 MB

Profile picture of ‌فاطمه مداحی‌
#فرزندپروری مناسب کمک میکند: نیاز های کودک را در هر بازه سنی شناسایی کنیم و به وظایف رشدی کلیدی در هر سن خاص آگاه باشیم و محیط را برای برآورده کردن نیاز های کودک و رشد استعداد های بالقوه و یادگیری وی فراهم کنیم؛چرا که کودک خود به تنهایی در انجام این فرایند ناتوان است. #روانشناسی#کودک#فاطمه_مداحی

Profile picture of ‌وکیل راه عدالت‌
😂😂😂

Profile picture of ‌میم حِ‌
خیلی بی تابی می کردی برای وصل شدن #اینترنت،اونجا کسی منتظرت بود یا بازم خودتیو خودت؟!

Profile picture of ‌Atena‌
خدایا نشدم نشد، بهت اعتماد دارم.🫠#امام_زاده_صالح

Profile picture of ‌مَمَدُسِین‌
قانون(سه در سه)سه ماه رو اون چیزی که دوست داریروزی سه ساعت وقت بگذاری متخصص میشیهنوز هم دیر نشده!همین الان شروع کن....

Profile picture of ‌قندیل🏮‌
آدم‌ها جوری زندگی خصوصی‌شون رو ریختن کف جامعه که هر مؤمنی –اعم از مرد و زن– ناچاره چشم‌هاش رو درویش کنه.

Profile picture of ‌محدثه اصفهانی‌
«و إن كُسر فيك أملاً، فإن الله يُحيي فيك آمالاً»+و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امید های فراوان دیگر درونت زنده می‌کند... ♥️

Profile picture of ‌میم حِ‌
می‌رسد روزی که بی هم می شویم!یک به یک از جمع هم کم می شویم!می‌رسد روزی که ما در #خاطرات،موجب خندیدن و #غم می شویم!گاه گاه یادمان کن ای #رفیق،می‌رسد روزی که بی هم می شویم!

Profile picture of ‌|اهورا|🌑🌱‌
.،؛ #پایان دهم این قصه‌ی بیهوده را ، کی #عشق تو پایان دهد ... جان مرا !!! ؛،.#کِیّ؟

Profile picture of ‌Narges P‌
واقعا هیچی دستپخت مادر نمیشه زمانی از خواب بیدار میشی بوی غذای خوشمزش توی خونه پیچیده و با لبخندش بیدارت میکنه 🥹🥰مامان قشنگم خیلی دوست دارم واقعا اگه تو زندگیم نداشتم یکی مثل تو رو با سختیاش نمیتونستم کنار بیام 🥺🥹

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
و این است داستان ما🤦محدودیت بازنشر🦦🔪

Profile picture of ‌آ سید محمد‌
سکوت انتهای محبت به کسی است که از او خشمی داریم اما توان از دست دادنش را نداریم ...

Profile picture of ‌فرزند نور‌
گرم است به هم پشت رقیبان پی قتلم!ای عشق دل‌افروز... دل من به تو گرم است!...#سیدعلی#رهبرشهید#شعر

Profile picture of ‌فرزند نور‌
چو ایران نباشد، تن من مباد!بدین بوم و بر... زنده یک تن مباد!#شعر#ایران#فردوسی

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
اِهِهههمم!🖐کجا بریم؟حالا حالا ها هستیم❤️🫴#ماندگارم
کوت کنیم اونهایی که موندگارن همو بشناسیم#ماندگارم(تو اینها دختر پسر متعهد پیدا میشه)😁

Profile picture of ‌احمد‌
حمایت از پلتفرم #ایرانی ✌🏻🇮🇷فیلترشکن خوب پیدانکردم هنوز
کوت کنیم اونهایی که موندگارن همو بشناسیم#ماندگارم(تو اینها دختر پسر متعهد پیدا میشه)😁

Profile picture of ‌فاطمة 🎒‌
دعای عرفه خود را چگونه گذراندید ؟+همراه با دختر خاله کف حرم بابا رضا (ع) 🙂|عکس مقدار زیادی راحت گرفته شده و درگیر مسائل دنیویی نشده🌝🙄|