Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🌱یک قاب بسیار خاص و زیبا از سردار شهید علیرضا تنگسیری😭🇮🇷چطور میشه انقدر قشنگ دلبری کنی؟🌷#کلیپ#به_یاد_شهدا
1 MB

Profile picture of ‌♕ 𝑨𝑹𝑻𝑰𝑵 ♕‌
فکرشو نمی کردمی روز به بله و ویراستی معتاد بشم🤣🤣🤣

Profile picture of ‌پروفسور اسنیپ ☆ •{ 𝐈𝐍𝐓𝐉 }•‌
خخخخخخ 😂منطقی بود 🗿
- چرا بازی ویدیویی میکنی؟+ چون کشتن آدما تو دنیای واقعی پیچیدگی های زیادی دارد.

Profile picture of ‌سینا😎🤙‌
تو نیستی و خورشیدغمگین‌تر از همیشه غروب خواهد کردو من دلتنگ‌تر از فردابه تو فکر می‌کنم.

Profile picture of ‌گمن‍ـام‌
- به‌قولِ‌فروغ‌فرخزاد:تو‌خوب‌باش،آنکس‌که‌فهمید‌قدر‌می‌داند.و‌آنکس‌که‌نفهمید،روزی‌دلش‌برای‌تمامِ‌خوبی‌هایَت‌تنگ‌می‌شود:)

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
اَلسَّلاَمُ عَلَي مُحْيِي الْمُؤْمِنِينَ وَ مُبِيرِ الْكَافِرِينَمفاتیح الجنان/زیارت #حضرت_مهدی(عج)با ظهور #امام_زمان(عج) و برپایی حکومت جهانی توحیدی، با ارزش و آبرو به مومنان جان دوباره خواهد داد و کافران را با خفت و خاری نابود خواهد ساخت.

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
ذره ای مماشات با دشمن نباید باشد چون باعث پررو شدن و جری شدن دشمن می شود. البته ما در کشور کسانی را داریم که حتی با دشمن فرضی هم صلح می خواهند چه برسد به مانور تمرینی!

Profile picture of ‌میم حِ‌
با کسی که دوستش دارید ساعت‌ها حرف بزنید ، چای بنوشید ، او را از لابلای ِ روزمرگی‌ها نجات دهید و نگذارید به همین سادگی بمیرد...

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
✍️🏼🇮🇷#بَرآیِ_شَهآدَت:اصلاح طلبان تنها مشکل ایران...#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_امریکا

Profile picture of ‌Tak Drakht‌
درس و ما ادراک درس...ترجمه : درس ، و تو چه میدانی درس چیست؟😫کی بود میگفت کنکور رو قبول بشی دیگه تمومه؟😒🗡

Profile picture of ‌یا حسین‌
#اخلاقـاسلامیسخن، بهترین عبادت و زشت ترین معصیت حضرت علی علیه السلام فرمود: و در میان عبادات و طاعاتی که از اعضاء و جوارح انسان سر می‌زند عبادتی کم زحمت تر و کم مؤنه تر و در عین حال گرانبهاتر نزد خدا از سخن وجود ندارد البته در صورتی که کلام برای رضای خدا و به قصد بیان رحمت و گسترش نعمت‌های اوباشد

Profile picture of ‌محمد جواد لنگرودی‌
تکیه کردن به غیر از #خداوند متعال همانند دلخوشی عنکبوت به خانه‌اش است همانقدر سست و متزلزل

Profile picture of ‌وکیل راه عدالت‌
دوباره می‌سازمت وطن اگرچه با خشت جان خویش ستون به سقف تو میزنماگرچه با استخوان خویش🇮🇷سیمین دانشور

Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
پنهان اگرچه داری، جز من هزار مونس؛من جز تُ کس ندارم، پنهان و آشکارا...!.🌌🌊#moon 🌙عکس از #شبنم

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
شما صدای سیدعلی خامنه‌ای را می‌شنوید🌿
855 KB

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
هرگز شادی امروز را با فکر کردن به درد دیروز از دست نده… آموزش موسیقی کودک در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوینکلاس‌های خصوصی و گروهی مشاوره رایگان ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من#موسیقی_کودک #موسیقی
شاد باش شادی کن موزیک گوش بده ،آموزش موسیقی کودک در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین eshragh music qazvin Alvand

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
چند نکته کلیدی درباره بیماری ام اس و فرصت طلبان طب موسوم به طب اسلامی و حکیمان موسوم به طب سنتی
چند نکته درباره بیماری ام اس

Profile picture of ‌golpari‌
- آدم‌ها مثل چای‌ توی قوری‌ان. یکی رو اگه زود برداری، بی‌مزه می‌مونه، یکی رو اگه زیاد نگه داری تلخ میشه و بعضی‌ها رو هم از همون اول نباید می‌ریختیشون توی لیوان دلت .

Profile picture of ‌گمن‍ـام‌
یه گریه تو شش گوشه ارباب میخوام🥲💔
یه گریه تو بین الحرمین میخوام❤️‍🩹:)!

Profile picture of ‌مجتبی حاجی پور‌
روضه فاتحانهبه عنوان عضو کوچکی از جامعه‌یخطباء و مادحین اهل‌بیت (ع)، ازهمه #منبری‌ها و #روضه‌خوانهاتقاضا دارم، این ایام اگر بنا داریدعرض توسلی داشته باشید، ابتدابه مدح و #فضائل_مولا بپردازیدو سپس #روضه‌فاتحانه بخوانید.