🌱یک قاب بسیار خاص و زیبا از سردار شهید علیرضا تنگسیری😭🇮🇷چطور میشه انقدر قشنگ دلبری کنی؟🌷#کلیپ#به_یاد_شهدا
1 MB
@Arashmida20h🌱یک قاب بسیار خاص و زیبا از سردار شهید علیرضا تنگسیری😭🇮🇷چطور میشه انقدر قشنگ دلبری کنی؟🌷#کلیپ#به_یاد_شهدا1 MB
@Wickyaga20hخخخخخخ 😂منطقی بود 🗿- چرا بازی ویدیویی میکنی؟+ چون کشتن آدما تو دنیای واقعی پیچیدگی های زیادی دارد.
تو نیستی و خورشیدغمگینتر از همیشه غروب خواهد کردو من دلتنگتر از فردابه تو فکر میکنم.
@Fahimi138321h- بهقولِفروغفرخزاد:توخوبباش،آنکسکهفهمیدقدرمیداند.وآنکسکهنفهمید،روزیدلشبرایتمامِخوبیهایَتتنگمیشود:)
اَلسَّلاَمُ عَلَي مُحْيِي الْمُؤْمِنِينَ وَ مُبِيرِ الْكَافِرِينَمفاتیح الجنان/زیارت #حضرت_مهدی(عج)با ظهور #امام_زمان(عج) و برپایی حکومت جهانی توحیدی، با ارزش و آبرو به مومنان جان دوباره خواهد داد و کافران را با خفت و خاری نابود خواهد ساخت.
ذره ای مماشات با دشمن نباید باشد چون باعث پررو شدن و جری شدن دشمن می شود. البته ما در کشور کسانی را داریم که حتی با دشمن فرضی هم صلح می خواهند چه برسد به مانور تمرینی!
با کسی که دوستش دارید ساعتها حرف بزنید ، چای بنوشید ، او را از لابلای ِ روزمرگیها نجات دهید و نگذارید به همین سادگی بمیرد...
✍️🏼🇮🇷#بَرآیِ_شَهآدَت:اصلاح طلبان تنها مشکل ایران...#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_امریکا
@Takdrakht7922hدرس و ما ادراک درس...ترجمه : درس ، و تو چه میدانی درس چیست؟😫کی بود میگفت کنکور رو قبول بشی دیگه تمومه؟😒🗡
#اخلاقـاسلامیسخن، بهترین عبادت و زشت ترین معصیت حضرت علی علیه السلام فرمود: و در میان عبادات و طاعاتی که از اعضاء و جوارح انسان سر میزند عبادتی کم زحمت تر و کم مؤنه تر و در عین حال گرانبهاتر نزد خدا از سخن وجود ندارد البته در صورتی که کلام برای رضای خدا و به قصد بیان رحمت و گسترش نعمتهای اوباشد
تکیه کردن به غیر از #خداوند متعال همانند دلخوشی عنکبوت به خانهاش است همانقدر سست و متزلزل
دوباره میسازمت وطن اگرچه با خشت جان خویش ستون به سقف تو میزنماگرچه با استخوان خویش🇮🇷سیمین دانشور
هرگز شادی امروز را با فکر کردن به درد دیروز از دست نده… آموزش موسیقی کودک در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوینکلاسهای خصوصی و گروهی مشاوره رایگان ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من#موسیقی_کودک #موسیقی
چند نکته کلیدی درباره بیماری ام اس و فرصت طلبان طب موسوم به طب اسلامی و حکیمان موسوم به طب سنتیچند نکته درباره بیماری ام اس
- آدمها مثل چای توی قوریان. یکی رو اگه زود برداری، بیمزه میمونه، یکی رو اگه زیاد نگه داری تلخ میشه و بعضیها رو هم از همون اول نباید میریختیشون توی لیوان دلت .
یه گریه تو شش گوشه ارباب میخوام🥲💔یه گریه تو بین الحرمین میخوام❤️🩹:)!
روضه فاتحانهبه عنوان عضو کوچکی از جامعهیخطباء و مادحین اهلبیت (ع)، ازهمه #منبریها و #روضهخوانهاتقاضا دارم، این ایام اگر بنا داریدعرض توسلی داشته باشید، ابتدابه مدح و #فضائل_مولا بپردازیدو سپس #روضهفاتحانه بخوانید.