🌿«مکث = تسلط و اقتدار»#مهارت_های_زندگی #فن_بیان #اعتماد_به_نفس #رشد_فردی #تکنیک_سخنرانی #محمدصادق_قیاسی#ارتباط_موثر#توسعه_فردی#موفقیت #ایران#وطن#مرگ_بر_آمریکا #لبیک_یا_خامنه_ای
2 MB
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر
@wenight3dروان کننده سیلیکونی چیست؟ برخلاف مدلهای بر پایه آب، تبخیر نمیشوند و به لایههای زیرین پوست نفوذ نمیکنند. ساختار متراکم و غلیظ این فرآوردهها باعث ایجاد لایهای لغزنده و پایدار روی سطح پوست میشود که اصطکاک را در تمام طول رابطه به حداقل میرساند...https://wenight.ir/what-is-silicone-lubricant/wenight.irژل لوبریکانت سیلیکونی چیست و چه کاربردی دارد؟
آشنایی با بهترین ژل روان کننده بر پایه سیلیکون انواع مدلهای ایرانی و خارجی - مقایسه کامل با لوبریکانتهای بر پایه آب و بررسی مزایا و معایب در وی نایت
🔰🖼 ابر فراریطراح: #محمدجواد_رحمن_پور#ترامپ#فرار#پوستر🔻#مرسلون سکوی معرفی و نشر تولیدات فاخر فضای مجازی، به ما بپیوندید👇@Morsalun_ir
روزی ۴۵۰ هزار نفر-ساعت از وقت#جوانان تهران توی کافهها میگذره! از قرار و دورهمی گرفته تا گپهای چندساعته#کافهها به یکی از اصلیترین پاتوقهای#نسل_جوان تهران تبدیل شده استاندار تهران گفت حدود ۳ هزار کافه در#تهران فعال است.یعنی هر روز صدها هزار ساعت از زندگی جوانان تهران در کافه ها میگذرد!امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:سرگرمی افراطی: تباهی ارادههای جدیست.غررالحکم، حدیث ۲۱۸۹173 KB
🔰🖼 إِنَّ مَعِيَ رَبّيتهیه و تولید: Khamenei.ir#خدا#رهبر_شهید#پوستر🔻#مرسلون سکوی معرفی و نشر تولیدات فاخر فضای مجازی، به ما بپیوندید👇@Morsalun_ir
با وجود حدود ۲ میلیارد مسلمان ، دیگر هیچ مسلمانی در هیچ کجای جهان نباید احساس ناامنی کندهمه باید با #وحدت کلمه برای تحقق تمدن نوین اسلامی تلاش کنیم#سنصلی_فی_القدس #باید_برخاست #ایران_قوی #مکتب_ایستادگی #ایران #مثل_امام_شهید #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا #هفته_وحدت #مرگ_بر_اسرائیل #انتقامآینده متعلّق به امّت اسلامی و تمدن نوین اسلامی است و هر یک از ما میتوانیم به اندازه همّت، ظرفیت و مسئولیت خود در تحقّق این آینده و نزدیکتر شدن به آن ایفای نقش کنیم.
یادگاری برای یه اتفاق🥹🥲🙏«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ»همه ستایش ها، ویژه الله، مالک و مربّی جهانیان است.🥹🥹😌😌😌🙏🙏🙏🙏#شکر#چاکرتیم_خدا۲ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۹:۲۷عه، از مناره هم صدای اذان می آید،عاشقان پنجره ها باز است اذان میگویند، هر چه میخواهید، بخواهید،یار ما بنده نواز است .
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره هود آیه ۴۴زمان :٨ دقیقه[پس از هلاك شدن كافران] گفته شد: اى زمين! آب خود را فرو بر، و اى آسمان! [از ريختن باران] باز ايست، و آب كاستى گرفت و كار پايان يافت و كشتى[نوح]بر [كوهِ] جودى قرار گرفت و گفته شد: دورى [از رحمت خدا] بر گروه ستمكاران بادSore Hud Aye 44Mohsen Qaraat
لاحول و لاقوة إلا بالله العلی العظیم#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای #ایران #ایران_قوی #باید_برخاست #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن در آستانهی ۷ ماهگی طرح و پویش خاندان همدلاللهم وفقنا لما تحب و ترضی…Show more
من قبل از اینکه بیام ویراستیهنوز بچه بودم..