Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
روایت ناب...🌺📣امام باقر علیه السّلام فرمود:🏷 روزی پدرم در حالی که اصحاب او نزدش بودند فرمود: ▫️کدام یک از شما حاضر است تکه آتش داغی را در دست بگیرد و آن قدر نگاهش دارد که خاموش شود؟▫️ مردمی که حاضر بودند همگی خاموش ماندند و از دادن پاسخ خودداری می‌کردند، ▫️من برخاستم و گفتم: پدر جان! اگر

Profile picture of ‌محمد رضا مُکاری زاده‌
همه برای یک #آینده 🇮🇷#ایرانِ فردا، با دستان همه ما ساخته می‌شود؛با دانشی که می‌آموزیم، کاری که انجام می‌دهیم، #نانی که #تولید می‌کنیم، #ایده‌ای که #خلق می‌کنیم و #امیدی که به #نسل بعد می‌دهیم.«ادامه دارد»

Profile picture of ‌مژده‌
يقيناً براى شما در [روش و رفتار] پيامبر خدا، الگوى نيكويى است براى كسى كه همواره به خدا و روز قيامت اميد دارد؛ و خدا را بسيار ياد مى‌كند(سوره مبارکه احزاب آیه ۲۱)#قرآن#هفته_وحدت #رهبر_شهید

Profile picture of ‌کربلایی سیدجواد حسینی خامنه ای‌
بدان و بفهمبعضی آدمهاپس فطرت هیچگونه فامیلی یاازدواج سببی نسبی نداریم دلخودش این هرکاری انجام بدهندکه بعدابگویندخانواده شهیدهستیم یاپدرام شهیدشده هرفرق ای بریزندغالب کنندنداریم پیرمردمادرپیربنده ام گلوبزندبدانندعاقبت بدی درانتظار شان خواهندماندمثله جبهه کفریاجبهه ملحدین لامذهب میشودگفت به این آدمها

📌طلاق عاطفی چیه؟!🤔چند مورد از مواردی که از نشانه های طلاق عاطفی محسوب میشه را در لینک👇مرور می کنیم تا اگه این نشانه ها رو در زندگی مشترک می بینیم،قدری آگاه شده و برای رفع اونها گام برداریم👇https://eitaa.com/markaze_haniye/8721
eitaa.com

ایتا - حانیه

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌𝑨𝒎𝒎𝒂𝒓𝑨𝒃𝒐𝒐𝒛𝒂𝒉𝒓𝒂‌
..🌿._گـویـنــد عـَلــی می‌زد صَـد وَصلـه به کَـفشَـشاِی‌کــاش دِل ِ خَـسـتـِـه ی مــا کَـفــشِ عَـلــی بـُـود ...#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است#علیِّ‌مُرتضی#نجف#حِـــیـرَانِــي

Profile picture of ‌مسعود چیتگرها‌
#کبر: #توازن کاذب>#مرکزیت در حاشیه>#جریانِ جدایی از دیگران.#عزت_نفس: توازن واقعی>مرکزیت در حقیقت >> جریانِ اتصال به #آدمیت.به یاد داشته باشید که عزت نفس مانند یک درخت است که ریشه‌هایش در «صداقت با خود» و شاخه‌هایش در خدمت به دیگران است.#جنبش_هارمونی_تغییر

Profile picture of ‌سمیرا قاسم زاده‌
رو شیشه‌ی ماشین شما تخفیف استخر میذارن، رو شیشه ماشین من اینو گذاشتنای بختت :)))) ادمین نوشت: ولی دم اونایی که شرف و انسانیت دارن و واقعا شماره میزارن گرم!

Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
#دلنوشتهپدرهاومادرهای ما بچه های دهه پنجاه و شصت هیچوقت باهامون عقیدتی سیاسی کار نکردند،هیچوقت باید و نباید سیاسی برامون نگذاشتند.اصلا سنمون مناسب این چیزا نبود!ولی نمیدونم چجوری بود که توی همون سن،بابودن اینجور قاب عکسی توی اتاق میذوقیدیم.پی نوشت:قاب عکس هدیه ی حضرت مادر ❤️دهه شصت-مهدی-

Profile picture of ‌ریحانه جلالی‌
من تو پویش به عشق مهدی (عج) عهد بستم.تو هم بیا و عهدت را ثبت کن:💙🪐https://eitaa.com/BeEshgheMahdi_app/app?startapp=V9LSFB88
من تو پویش به عشق مهدی (عج) عهد بستم.
تو هم بیا و عهدت را ثبت کن:
https://eitaa.com/BeEshgheMahdi_app/app?startapp=V9LSFB88

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
گرَت ای‌دوست بوَد دیدهٔ روشن‌بین به جهانِ گذران تکیه مکن چندین نه بقایی‌ست به اسفندمَه و بهمننه ثباتی‌ست به شهریور و فروردین#پروین_اعتصامی

Profile picture of ‌ملیکا‌
خواهرم؛ ای سراپا الماس ! قدر خود را بشناس ! با حجابت،پاسدار گوهر جان باش.حرمت خون#شهیدان را نگهبان باش.#حجاب:ح =حُرّیتج = جذبهآ =آبرو (شرف)ب =بندگی…Show more

Profile picture of ‌علی کیان‌
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امام‌زمان#امام‌شهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گل‌های پژمرده رفت.

به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر

Profile picture of ‌ܩحܩܥ‌ ܩܣܥ‌ܨ‌
چایت را بنوش نگران فردایت نباشاز گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها..

Profile picture of ‌محمدرضآ‌
حرم #حضرت_معصومه سلام‌الله‌علیهاپ.ن: یکی از روزهای خدا:)

Profile picture of ‌وی نایت‌
روان کننده سیلیکونی چیست؟ برخلاف مدل‌های بر پایه آب، تبخیر نمی‌شوند و به لایه‌های زیرین پوست نفوذ نمی‌کنند. ساختار متراکم و غلیظ این فرآورده‌ها باعث ایجاد لایه‌ای لغزنده و پایدار روی سطح پوست می‌شود که اصطکاک را در تمام طول رابطه به حداقل می‌رساند...https://wenight.ir/what-is-silicone-lubricant/
wenight.ir

ژل لوبریکانت سیلیکونی چیست و چه کاربردی دارد؟

آشنایی با بهترین ژل روان کننده بر پایه سیلیکون انواع مدل‌های ایرانی و خارجی - مقایسه کامل با لوبریکانت‌های بر پایه آب و بررسی مزایا و معایب در وی نایت