برای تربیت فرزندی که توانایی عذرخواهی و جبران اشتباه را دارد، دو تکنیک زیر بسیار مؤثر و کاربردیاند:تکنیک اول: الگوسازیتکنیک دوم: سه گام جبرانتوضیح در کانال ایتاhttps://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh
🎬استوری_تلاوتاى قوم من! اين زندگى دنيا، تنها متاع زودگذرى است؛ و آخرت سراى هميشگى است!سورهٔ غافر آیه ۳۹2 MB
🌱 خداوند قادر متعال را هزاران شکر و سپاس که برای انجام امور عام المنفعه در شهر کرج از استان البرز با مشارکت و اتحاد و انسجام اقوام و آشنایان عزیز و گرامی به موجودی ۲۹۹ میلیون و ۱۳۱ هزار تومان رسیدیم🤲🏻 اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)🧩 و اینک امروز چهارشنبه به تاریخ
#السلام_علیك_یا_علی_بن_موسی_الرضا✋جایی که آسمان به زمین وصل می شودجایی که بین عالم و آدم زبانزد استهرجا دلی شکست به اینجا بیاوریداینجا بهشت شهر خدا شهر مشهد است#چهارشنبه_های_امام_رضایی🍃
❝ شدت علاقه و احترام علامه نسبت به مرحوم قاضی رضوان الله علیهماباری، استاد ما نسبت به استاد خود مرحوم قاضی علاقه و شیفتگی فراوانی داشت، و حقّاً در مقابل او خود را کوچک میدید؛ و در چهرۀ مرحوم قاضی یک دنیا عظمت و ابَّهت و اسرار و توحید و ملکات و مقامات میجست.من یک روز به ایشان
✍روایت ناب...🌺📣امام باقر علیه السّلام فرمود:🏷 روزی پدرم در حالی که اصحاب او نزدش بودند فرمود: ▫️کدام یک از شما حاضر است تکه آتش داغی را در دست بگیرد و آن قدر نگاهش دارد که خاموش شود؟▫️ مردمی که حاضر بودند همگی خاموش ماندند و از دادن پاسخ خودداری میکردند، ▫️من برخاستم و گفتم: پدر جان! اگر
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره هود آیه ۴۷زمان تقریبی:۷ دقیقهنوح گفت: پروردگارا! من از اينكه چيزى را كه به آن علم ندارم از تو بخواهم به تو پناه مىبرم و اگر مرا نيامرزى و بر من رحم نكنى از زيانكاران خواهم بودSore Hud Aye 47Mohsen Qaraat
♨️روایت محمدرضا پهلوی از ۵۴ سال حکومت خود و پدرش‼️حرفاش منویادچاخان ها وقمپزهای ترامپ انداخت🤣درانقلاب ملت ایران دربرابرظلم وفساداجنبی وشاه ودربارشاه، نماندفرارکرد😝عجب شاهی! عجب ترسویی،عجب میگ میگی ازیوزپلنگ هم سریعترفرارکرد.3 MB
يقيناً براى شما در [روش و رفتار] پيامبر خدا، الگوى نيكويى است براى كسى كه همواره به خدا و روز قيامت اميد دارد؛ و خدا را بسيار ياد مىكند(سوره مبارکه احزاب آیه ۲۱)#قرآن#هفته_وحدت #رهبر_شهید
بدان و بفهمبعضی آدمهاپس فطرت هیچگونه فامیلی یاازدواج سببی نسبی نداریم دلخودش این هرکاری انجام بدهندکه بعدابگویندخانواده شهیدهستیم یاپدرام شهیدشده هرفرق ای بریزندغالب کنندنداریم پیرمردمادرپیربنده ام گلوبزندبدانندعاقبت بدی درانتظار شان خواهندماندمثله جبهه کفریاجبهه ملحدین لامذهب میشودگفت به این آدمها
📌طلاق عاطفی چیه؟!🤔چند مورد از مواردی که از نشانه های طلاق عاطفی محسوب میشه را در لینک👇مرور می کنیم تا اگه این نشانه ها رو در زندگی مشترک می بینیم،قدری آگاه شده و برای رفع اونها گام برداریم👇https://eitaa.com/markaze_haniye/8721eitaa.comایتا - حانیه
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
با سلام انتقادی سازنده به شهرداری تهران و شورای شهر تهران چه فکری برای ترافیک تهران کرده اید با ساختن بلندترین ساختمان ها در شرق و غرب شهر تهران، در صورتی که 90 درصد شغل و تجارت در محدوده منطقه 2، 6، 7، 11 و 12 تهران هست؟!!!
یدونه هم موزیک گوش کنیم باهم ، بعد بریم به یاری الله به کارامون برسیم .(کاش معنی دومی را هم میدونستین ، اگه خواستین اسم اهنگ ، توتکو از ابراهیم ارکال هست، میتونید معینشو ببینید ، هر چند ترجمه کجا خود زبان اصلی کجا ، ولی دیگهههه، گلیمو و از اب میاره بیرون 🙂)#یادگاریAghl O Eshgh [ GisoMusicShadmehr Aghili [ GisoMusic.com ]Tutku (ahaangIbrahim Erkal
♨️واقعیت سوپرمارکت های آلمان❗🔹️شنیدید توی آلمان ریال در میاری و یورو خرج میکنی❓ حالا ببین واقعا میشه یا نه⁉️7 MB
..🌿._گـویـنــد عـَلــی میزد صَـد وَصلـه به کَـفشَـشاِیکــاش دِل ِ خَـسـتـِـه ی مــا کَـفــشِ عَـلــی بـُـود ...#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است#علیِّمُرتضی#نجف#حِـــیـرَانِــي