7 MB
♨️صرفا جهت یاد آوری دیدار محرمانه محمد خاتمی با رئیس جمهور وقت اسرائیل در سال ۲۰۰۵که خاتمی منکر این دیدار شد2 MB
🎬استوری_تلاوتاى قوم من! اين زندگى دنيا، تنها متاع زودگذرى است؛ و آخرت سراى هميشگى است!سورهٔ غافر آیه ۳۹2 MB
♨️روایت محمدرضا پهلوی از ۵۴ سال حکومت خود و پدرش‼️حرفاش منویادچاخان ها وقمپزهای ترامپ انداخت🤣درانقلاب ملت ایران دربرابرظلم وفساداجنبی وشاه ودربارشاه، نماندفرارکرد😝عجب شاهی! عجب ترسویی،عجب میگ میگی ازیوزپلنگ هم سریعترفرارکرد.3 MB
♨️واقعیت سوپرمارکت های آلمان❗🔹️شنیدید توی آلمان ریال در میاری و یورو خرج میکنی❓ حالا ببین واقعا میشه یا نه⁉️7 MB
خواهم که پس از مرگ من احباب بسازنداز پرچم ایران عزیزم کفن من🇮🇷#وطن#شهادت#ایران_قوی #انتقام #اللهم_ارزقنا_توفیق_شهادت#رهبر_شهید لطفا از اینستا گرام بنده حمایت کنیدآدرس اینستاگرام: …Show more950 KB
[تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک..💔]#مادرم🥀883 KBامروز تولدمه اما من هیچوقت دلم نمیخواد خودمو به اعداد و ارقام محدود کنم و به نظرم تاریخ تولد یک انسان صرفا روزی نیست که از شکم مادر متولد شده، به نظرم یه آدم توی عمرش بارها و بارها متولد میشه، مثلا هر بار که از ته دلش احساس خوشحالی میکنه، هر بار که بعد از یک زمین خوردن اساسی پا میشه و ادامه میده..333 KBShow this thread
@Howle2dاولین بار که دیدمش تازه فهمیدم درد و حسرت واقعی چیه 💔هر بار که به حرفهای این پیرمرد گوش میدم قلبم فشرده میشه، اون بغض توی چشماش و حسرت ته صداش...این روایت، تلنگریه به حرفهای چرندی که درباره رفاه گذشته به خورد نسل ما میدن اما حقیقت رنج نسلیه که فقر رو چشید و حسرت به دل موند...1 MB
♨️شهید رئیسی: آیه یاس و ناامیدی نخوانید نگویید نمیشود ،نمیتوانیم...931 KB
»»» تبیین؛💢 اشتباه بزرگ مصدق که باعث کودتای ۲۸ مرداد شد.#جنگ #میدان #تجمعات_شبانه#رهبر_شهید #رهبری #خیابان3 MB
♨️ناگهان باز دلم یاد تو افتاد شکست..پزشکیان بعد۲سال وخرده ای هنوز تومرخصی هست603 KB
♨️پدیده سگ فرزندی⁉️🔹علت تاکید بر نگهداری سگ توسط غرب چیست❓🔹چرا غرب سگ گردانی و نگهداری از سگ را ترویج میدهد❓28 MB