Profile picture of ‌آسمانِ آبے‌
@Sky_12814 June 2026
جوری #زندگی کردم که هیچ وقت تظاهر به چیزی که نبودم نکردم.چه #خوشحال،چه #غمگین،چه #امیدوار و چه #ناامید،همیشه خودم بودم.خودت باش،حتی اگر #دنیا خواست ازت آدم دیگه‌ای بسازه...😎دقیقا همون‌جای زندگی‌ام که شاملو میگه:از هیاهویِ بسیارِ این روزگار ، پناه میبرم به خلوتِ خویش که آدمیان بی‌رحم و ترسناکند…Show more
379 KB
236 KB

Profile picture of ‌شهید محمدمهدی طهرانچی‌
@mmtehranchi_ir14 June 2026
🎥 لحظات احساسی مراسم سالگرد #شهید_طهرانچیجایی که آن لبخند همیشگی استاد، اشک‌ها را سرازیر کرد نمایش گداخت، اثری هنری در جهت بیان دیدگاه‌های #دانشمند_شهید طهرانچی به زبان هنر بود که به همت باشگاه تئاتر سوره در مراسم سالگرد شهید اجرا شد.#ایران #جنگ
4 MB

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon14 June 2026
تدابیر کلی نوشیدن آب:*تا تشنه نشدید آب ننوشید،بلکه برای رفع تشنگی آب بنوشید*به هیچ وجه آب یخ ننوشید(ایجاد کبد چرب) *آب را جرعه جرعه بنوشید*یک ساعت قبل از غذا و با غذا و دو ساعت بعد از غذا آب ننوشید مگر به ضرورتفقط صاحبان معده گرم و کودکان اجازه دارند کمی آب در حین غذا بنوشند#طب_سنتی
11 MB

Profile picture of ‌user‌
@Translate14 June 2026
لزوم حفظ وحدت و انسجام و همصدایی نکردن با دشمن و اعتماد متقابل.نقش مسوولان در پشتیبانی از این امور بسیار مهم است. ✍🏼 بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی به‌مناسبت سی و هفتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) ۱۴/خرداد/۱۴۰۵#رهبر_انقلاب
5 MB

@Translate14 June 2026
آمریکا کیه؟ 😏نمیشناسیم
3 MB

Profile picture of ‌عوام السلطنه‌
@MamanNasi14 June 2026
بعداز ظهر دلچسب یک زن عوام ایرانی، بسیار دلچسب،خاطره انگیز و سرشار از حس دارندگی😉، درحالی که دلشوره نتایج روند مذاکرات و جنگ رو دارم.#صدای‌پرنده‌ها‌طبیعی‌است#جنگ‌رمضان#زنانگی‌وزندگی
16 MB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein8414 June 2026
آقای ما قرار است بعد سال‌هابرای همیشه از تهران برود...💔#دلنوشته #رهبر_شهید
523 KB

Profile picture of ‌زهرا ج‌
@user17722845687414 June 2026
#آیا هیچ وقت خدا روشکر کردی به خاطر هر لقمه غذایی که راحت می خوری
9 MB

Profile picture of ‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌
@hamidiurazgani14 June 2026
جان امت ...بعد تو پاییزه پر از دردیم ...💔 #رهبر_شهید#لبیک_یا_خامنه_ای#شهید_سید_علی_خامنه_ای
1 MB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein8414 June 2026
💔 برگرد این بیانیه را تکذیب کن...#رهبر_شهید
5 MB

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
@zahrajavan13 June 2026
همیشه دلم میخواست عربی رو یاد بگیرمو بهش مسلط بشم اما این مدل تدریسمعلم‌های عربی دبیرستان از تلاش بیشترمنصرفم می‌کرد.👇😬+هرگاه فعل عَجوز، مَجوز شود؟!🤣🤣
2 MB

Profile picture of ‌محمدحسین محمدزاده‌
@MH_mohammadzadeh13 June 2026
آنکه زیبایی اندیشه دارد زیبایی ظاهر خود را به نمایشنمی گذارد✍️ شهید مطهری#نسخ #خوشنویسی
659 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida13 June 2026
♻️وقت خنده:سیاست شوهر اصفهانی😂اگه ما آقایون بعضی وقتا که خانما عصبانی هستن ؛ با این زبون دوتا کلمه حرف می‌زدیم حتی الکی😂 اون‌وقت خیلی از دعواها تو خونه کم می‌شد 🤣🤣
3 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida12 June 2026
داماد زوری 😂😂😂
4 MB

@Translate12 June 2026
#رهبر_شهید مذاکره با آمریکا#مذاکرهما از رهبر شهید بيشتر می‌فهمیم؟ ؟
7 MB

Profile picture of ‌𝓔𝓫𝓻𝓪𝓱𝓲𝓶 𝓢𝓱𝓸𝓻𝓪𝓴𝓪𝓮𝓲‌
@Mooud_31312 June 2026
#آیا_میدانید 📝صله رحم مرگ انسان را به تأخیر می‌اندازد؟🎙حجت الاسلام غفوری منش#گزیده_مراسم_حرم
3 MB

Profile picture of ‌امین اسگندرزاده (سرباز وظیفه)‌
@Aesk138212 June 2026
🔰📱اشهد ان علی (ع) اذان کجاست؟😔تهیه و تولید: Razavi_TV#صبح_انتظار #استوری
5 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
@Periqlytos212 June 2026
دیزنی یعنی جادوگری ، آن‌ها از کارتون‌ها برای انجام روشهای کنترل ذهن بر روی کودکان شما استفاده می‌کنند.#کارتون #سرگرمی #والت‌دیزنی #فراماسونری #مجامع‌مخفی #ایلومیناتی #کنترل‌ذهن #کودک #جادوی‌سیاه
6 MB

Profile picture of ‌انتشارات صهبا (موسسه ایمان جهادی)‌
@sahba_nashr11 June 2026
🔖 #روایت_آخر👤 لحظات قبل از شهادت شهید آوینی، به روایتِ آقای مرتضی شعبانی 📺 برنامه زمانه، شبکه دوم سیما📓 کتاب روایت آخر
47 MB
www.aparat.com

Profile picture of ‌Pourya Bigdeli‌
@PouryaBigdeli11 June 2026
بقول آقای شهیدمون غم هایی هست که کوه هارو میتونه بشکنه اما انسان مومن رو نمیتونه بشکنه...📸ثبت عکس+ ادیت از خودم (قله دماوند)
925 KB