Profile picture of ‌ریحانه جلالی‌
من تو پویش به عشق مهدی (عج) عهد بستم.تو هم بیا و عهدت را ثبت کن:💙🪐https://eitaa.com/BeEshgheMahdi_app/app?startapp=V9LSFB88
من تو پویش به عشق مهدی (عج) عهد بستم.
تو هم بیا و عهدت را ثبت کن:
https://eitaa.com/BeEshgheMahdi_app/app?startapp=V9LSFB88

Profile picture of ‌علیرضا حسنوند🚩‌
مؤمن اعصابى آرامتر و روحى مطمئن‌تر و قلبى سالمتر دارد. 🔰 استاد مطهری📚 خطابه های اخلاقی، ج۱، ص183#مؤمن #آرامش #اطمنیان #اعصاب پ.ن: هر چقدر مؤمن‌تر، آرام‌تر...
گزیده‌هایی کمتـــر دیده شده از آثار شهید مطهری و دیگر متفکران و عالمان برجسته کوتاه 🌱 عمیق 🪴 کاربردی 📕روبیکا 👈 rubika.ir/mana_zendegi ایتا 👈 eitaa.com/mana_zendegi
eitaa.com

ایتا - معنای زندگی 🕯

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌مریم پریشانی‌
یک سیل و سونامی تو راهه😭ترو بخدا کاری بکنید!
9 MB

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
گرَت ای‌دوست بوَد دیدهٔ روشن‌بین به جهانِ گذران تکیه مکن چندین نه بقایی‌ست به اسفندمَه و بهمننه ثباتی‌ست به شهریور و فروردین#پروین_اعتصامی

Profile picture of ‌ملیکا‌
خواهرم؛ ای سراپا الماس ! قدر خود را بشناس ! با حجابت،پاسدار گوهر جان باش.حرمت خون#شهیدان را نگهبان باش.#حجاب:ح =حُرّیتج = جذبهآ =آبرو (شرف)ب =بندگی…Show more

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️ناگهان باز دلم یاد تو افتاد شکست..پزشکیان بعد۲سال وخرده ای هنوز تومرخصی هست
603 KB

Profile picture of ‌محمدحسن امیدیان‌
۱) 🔻 این جهانْ زندان و ما زندانیانحفره کُن زندان و خود را وا رَهان 🔺🔸 مقصود از «دنیا» صرفاً مال نیست، بلکه مال جزئی از دنیاست. دنیا به چیزی گفته می‌شود که انسان را از مبدأ دور کند و بین انسان و توجه به پروردگار حجاب قرار دهد.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️پدیده سگ فرزندی⁉️🔹علت تاکید بر نگه‌داری سگ توسط غرب چیست🔹چرا غرب سگ گردانی و نگهداری از سگ را ترویج می‌دهد
28 MB

Profile picture of ‌Not available 🍃‌
آیا مخالفت رهبری صریح نیست مگه ؟[اگه گوش نکنیم آیا با کسانی که از ولی جامعه شون (ائمه) تبعیت نکردن فرقی داریم ؟]+ نه داداش ما عاشق ائمه ایم آخه ، برا همین عمرکشون میگیریم - رهبری یعنی از تو بیشتر به اهل بیت ارادت نداره و هیئت شما محب تره؟التماس تفکر
1003 KB

Profile picture of ‌علی فندرسکی‌
شعر جدیدم فصل آمدن است.#دلنوشته#انتظار#امام‌زمان#امام‌شهید#امام_زماناصلاحیه: از دوردست دیدم که باغبان باغی از گل‌های پژمرده رفت.

Profile picture of ‌مژده‌
🔸️ازدواج وقتی باعث رشد میشه که دیگری رو کنترل نکنی#ازدواج_بدون_شکست
2 MB

Profile picture of ‌مژده‌
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر

Profile picture of ‌ܩحܩܥ‌ ܩܣܥ‌ܨ‌
چایت را بنوش نگران فردایت نباشاز گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها..

Profile picture of ‌محمدرضآ‌
حرم #حضرت_معصومه سلام‌الله‌علیهاپ.ن: یکی از روزهای خدا:)

Profile picture of ‌فاطمه سادات‌
توی خیابون کشف #حجاب دیدیم چه کنیم؟!!
16 MB

Profile picture of ‌فدایی‌
واقعا اگه هنوز ندیدی، هنوز جوونی نکردی...🥲#مردگان_متحرک#وایکینگ_دد
753 KB

Profile picture of ‌باران‌
کوک های کاربردی#ترفند خیاطی
6 MB

Profile picture of ‌وی نایت‌
روان کننده سیلیکونی چیست؟ برخلاف مدل‌های بر پایه آب، تبخیر نمی‌شوند و به لایه‌های زیرین پوست نفوذ نمی‌کنند. ساختار متراکم و غلیظ این فرآورده‌ها باعث ایجاد لایه‌ای لغزنده و پایدار روی سطح پوست می‌شود که اصطکاک را در تمام طول رابطه به حداقل می‌رساند...https://wenight.ir/what-is-silicone-lubricant/
wenight.ir

ژل لوبریکانت سیلیکونی چیست و چه کاربردی دارد؟

آشنایی با بهترین ژل روان کننده بر پایه سیلیکون انواع مدل‌های ایرانی و خارجی - مقایسه کامل با لوبریکانت‌های بر پایه آب و بررسی مزایا و معایب در وی نایت