🔎 اگر «کارما» اینه⁉️ که ای کاش نصیب ما هم بشه🤲‼️#اللهم_ارزقنا#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران
2 MB
🔎 اگر «کارما» اینه⁉️ که ای کاش نصیب ما هم بشه🤲‼️#اللهم_ارزقنا#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران2 MB
به خودم افتخار میکنم که در سرزمینی به دنیا اومدم که شما روی خاکش قدم برداشتی... در هوایی نفس کشیدم که متبرک به نفس و دعای شما بود... به خودم افتخار میکنم که در این زمانه ی کثیف و هزارچهره ، دلداده ی شما و آل علی (ع) هستم. به امید دیدار.... عاطفه سادات طباطبائی💔 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج5 MB
@estiri3dبندرعباس را زدند .....تفاهم نامهای که با نظر امامعلی الاصـول تفـاوت داشتـه باشدبوی عاقبت بخیری را نخواهد دید و پیروزی نهایی نخواهد داشت #انتقام #باید_برخاست635 KB
اوسینت تکنیکال: حملات هوایی آمریکا همچنان مواضع ایران در امتداد تنگه هرمز را هدف قرار میدهد.تعدادی از هواپیماهای سوخترسان نیروی هوایی آمریکا (USAF) در حال حاضر در آسمان هستند و از عملیاتهای تهاجمی پشتیبانی میکنند.به دلیل وضعیت جنگی در جنوب ایران تا اطلاع ثانوی اخبار ورزشی این صفحه متوقف می شود16 MB
🔴 وقتشه سرمون رو از زیر برف بیاریم بیرون#استاد_علی_تقوی به نهضت مبارزه با بیتفاوتی و انفعال بپیوندید .#امر___به_معروف #نهی_از_منکر #اصلاح_جامعه #ظهور_مهدی_فاطمه عج#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران #ایران_امام_رضا #سپاه_مقتدر #بزن_که_خوب_میزنی #مذهبی #سخنرانی #استاد #محرم #امام_حسین4 MB
رزومه ی درخشان مربی اسپانیا و شکستن رکورد ۶ بازی جام بدون گل خورده باساختار تدافعی منسجم و هافبک های دفاعی تعویض طلایی نیمه دوم یک اسپانیاییو فران تورس با تجربه و پاس گلی که حکم به حذف پرتغال می دهد.خط هافبک کارآمد اسپانیا جور فورواردهای نداشته اش را کشیدفوتبال بی رحم اسپانیا و ۰۰خداحافظ کریست2 MB
🔴از همه ایرانی تر بود و بیشتر به فکر ایرانچقدر اونجا که میگه آقا گفتند بهشون بگین رسانه ای نخواهد شد تا شما اذیت بشین، دردآور و گریه آوره😭🤦♀️2 MB
مناسب #پست و #استوری بمناسبت بدرقه و تشییع پیکر مطهر #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران #انتقام #بدرقه_تابهشت #ایران266 KB655 KB
با گروه اول تمرین میکنن تا در آینده مثل گروه دوم، مجرم و قانون شکن و فراری بشن. #امریکا کشور دیوونهها و سادیستهاست رسما. این روانی بازیها مصدلق #کودکآزاری محسوب نمیشه البته برای اونا و همچنین غرب پرستان#سادیسم #امریکابدونرتوش #سندرومغربپرستی #ناهنجاری #جامعهستیزی #تربیتکودک #حقوقکودکان7 MB
ملت ایران امروز در مراسم وداع و #بدرقه_آقای_شهید_ایران سنگ تمام گذاشت و با شعار #هیهات_منّا_الذلّه نشان داد درس های اسلامی و شیعی خود را خوب بلد است.2 MB
سوره قصصوَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى ٱلَّذِينَ ٱسْتُضْعِفُواْ فِي ٱلْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةࣰ وَنَجْعَلَهُمُ ٱلْوَٰرِثِينَ(٥)من این ایه را اینگونه میفهمم#یا_لثارات_الخامنهای5 MB
سلام بر کسانی که دلگرمی دیگرانند! درحالی که خود غرق غم هستند: )❤️🩹#امام_سید_مجتبی_خامنه_ای#فرزند_شهید#برادر_شهید#همسر_شهید460 KB