Profile picture of ‌آرتیماـ کیان‌
🔎 اگر «کارما» اینه⁉️ که ای کاش نصیب ما هم بشه🤲‼️#اللهم_ارزقنا#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران
2 MB

Profile picture of ‌🪡 عاطفه سادات طباطبایی‌
به خودم افتخار میکنم که در سرزمینی به دنیا اومدم که شما روی خاکش قدم برداشتی... در هوایی نفس کشیدم که متبرک به نفس و دعای شما بود... به خودم افتخار میکنم که در این زمانه ی کثیف و هزارچهره ، دلداده ی شما و آل علی (ع) هستم. به امید دیدار.... عاطفه سادات طباطبائی💔 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
5 MB

Profile picture of ‌مهران استیری‌
بندرعباس را زدند .....تفاهم نامه‌ای که با نظر امامعلی الاصـول تفـاوت داشتـه باشدبوی عاقبت بخیری را نخواهد دید و پیروزی نهایی نخواهد داشت #انتقام #باید_برخاست
635 KB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
و چه خون دل ها خورد علی...
533 KB

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
اوسینت تکنیکال: حملات هوایی آمریکا همچنان مواضع ایران در امتداد تنگه هرمز را هدف قرار می‌دهد.تعدادی از هواپیماهای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا (USAF) در حال حاضر در آسمان هستند و از عملیات‌های تهاجمی پشتیبانی می‌کنند.به دلیل وضعیت جنگی در جنوب ایران تا اطلاع ثانوی اخبار ورزشی این صفحه متوقف می شود
16 MB

Profile picture of ‌ℳoɦaℳℳad‌
براش بنـویـس.....💌بفرست برا اونی که همه ے زندگیته..#عشق#محبوب#زندگی
3 MB

Profile picture of ‌nobody‌
به یاد شهید لاهیجانی💔
3 MB

Profile picture of ‌Team 🇮🇷Melli‌
رزومه ی درخشان مربی اسپانیا و شکستن رکورد ۶ بازی جام بدون گل خورده باساختار تدافعی منسجم و هافبک های دفاعی تعویض طلایی نیمه دوم یک اسپانیاییو فران تورس با تجربه و پاس گلی که حکم به حذف پرتغال می دهد.خط هافبک کارآمد اسپانیا جور فورواردهای نداشته اش را کشیدفوتبال بی رحم اسپانیا و ۰۰خداحافظ کریست
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴از همه ایرانی تر بود و بیشتر به فکر ایرانچقدر اونجا که میگه آقا گفتند بهشون بگین رسانه ای نخواهد شد تا شما اذیت بشین، دردآور و گریه آوره😭🤦‍♀️
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
شهید #باقری: به دولت گفتم اگر به ما کمک کنید و یک ماه دیگر بجنگیم پیروزی بزرگی به دست می‌آوریم که همکاری نکردند درحالی‌که گزارش‌ها می‌آمد که بودجه هم داشتند و می‌توانستند کمک کنند و نکردند!
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
با گروه اول تمرین میکنن تا در آینده مثل گروه دوم، مجرم و قانون شکن و فراری بشن. #امریکا کشور دیوونه‌ها و سادیستهاست رسما. این روانی بازیها مصدلق #کودک‌آزاری محسوب نمیشه البته برای اونا و همچنین غرب پرستان#سادیسم #امریکابدون‌رتوش #سندروم‌غرب‌پرستی #ناهنجاری #جامعه‌ستیزی #تربیت‌کودک #حقوق‌کودکان
7 MB

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
ملت ایران امروز در مراسم وداع و #بدرقه_آقای_شهید_ایران سنگ تمام گذاشت و با شعار #هیهات_منّا_الذلّه نشان داد درس های اسلامی و شیعی خود را خوب بلد است.
2 MB

Profile picture of ‌nobody‌
جوری که با دخترا تعامل میکنمvsجوری که با پسرا تعامل میکنم
841 KB

Profile picture of ‌ساز ایرانی‌
سوره قصصوَنُرِيدُ أَن نَّمُنَّ عَلَى ٱلَّذِينَ ٱسْتُضْعِفُواْ فِي ٱلْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةࣰ وَنَجْعَلَهُمُ ٱلْوَٰرِثِينَ(٥)من این ایه را اینگونه میفهمم#یا_لثارات_الخامنه‌ای
5 MB

Profile picture of ‌ساز ایرانی‌
قصه، قصه سیاست نیست👍#چرا_زنده_است
7 MB

Profile picture of ‌فدایی رهبر🇮🇷‌
سلام بر کسانی که دلگرمی دیگرانند! درحالی که خود غرق غم هستند: )❤️‍🩹#امام_سید_مجتبی_خامنه_ای#فرزند_شهید#برادر_شهید#همسر_شهید
460 KB