هر چه ماه است فدای رخ مهتابیِ تو...🌱
علائم حیاتیبعضی وقتها فکر میکنم یه سریواژه ها برای برخی #مسئولین مااصلاً معنا و مفهومی نداره و رویدستگاه فکریشون این عبارت هایا برنامهنویسی نشده یا جور دیگهتعریف شده که واکنشی ندارن!مثل #تهدید_کشور، #ترور_امام…Show more
مشکل تجرد هم حل شد . دیگه نگران تنهایی نباشید، لیبرال دموکراسی همه مشکلات رو حل میکنه، در همه جای جهان از جمله #ایران . البته خودشون نیازی به عروسک بغلگیر نوازشگر ندارن. این نسخهها برای مردمه و پولش به جیب طبقه سرمایهسالار میره. #تجرد #لیبرالدموکراسی #اجتماعی #فرهنگی #خانواده #سبکزندگی712 KB
🤲🏻 بحمدالله با همبستگی خانوادگی و بزرگواری اقوام و آشنایان عزیز و گرامی ۲۳۸ میلیون و ۱۴۱ هزار تومان به طرح و پویش خاندان همدل اختصاص یافته است🤲🏻 اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)🧩 و اما امروز پنجشنبه به تاریخ ۱۸ تیر ۱۴۰۵
ما منتظریمامیدوارم عدم اقدام کشور نسبتبه حمله چند باره #آمریکا بهخاطرتشییع و #تدفین_رهبری باشد وبعد از پایان این برنامهها، جدای از#اتمام_توافق، دودمان آمریکا و#اسرائیل، بدون هیچ ملاحظهایدر هم پیچیده شود.
@Sadee1dشهیدسیدحسن نصرالله:لشهيدنا لا نقول وداعا، فلنقل إلى اللقاء. إلى اللقاء مع انتصار الدم على السيف. إلى اللقاء في الشهادة. إلى اللقاء في جوار الأحبة. والسلام عليكم و رحمت الله و برکاته.آقای شهید، به امید دیدار...ان شاالله#یا_لثارات_الخامنهای …Show more800 KB
@HA_EDIT1d🎥 بغل واکن در آغوشت بگیر این میهمان، سلطان#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #امام_شهید #امام_رضا1 MB
🔎 اگر «کارما» اینه⁉️ که ای کاش نصیب ما هم بشه🤲‼️#اللهم_ارزقنا#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران2 MB
پیشنهادم برای صبحانه و عصرانه😍*👌ته استکان چای سیاه دم کرده☕ +یک لیوان شیر پرچرب(خنک یا گرم سلیقه ای)🥛 +یک قاشق مرباخوری شکر🌯 یا عسل🏺🐝*🥰یک لیوان شیر پر چرب🥛+یک قاشق مرباخوری گلاب+یک قاشق مرباخوری شکر🌯 یا عسل 🏺🐝(زعفران دم کرده هم میتونید به ترکیب اضافه کنید) 😊نظرتونِ؟!
🎥 دیشب ۱۴ شهید و ۷۸ مجروح بر اثر حملات آمریکاییها داشتیم .این خسارت محض نیست⁉️این نقص تفاهم نامه نیست⁉️#باید_برخاست #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #انتقام #قالیباف …Show more
به خودم افتخار میکنم که در سرزمینی به دنیا اومدم که شما روی خاکش قدم برداشتی... در هوایی نفس کشیدم که متبرک به نفس و دعای شما بود... به خودم افتخار میکنم که در این زمانه ی کثیف و هزارچهره ، دلداده ی شما و آل علی (ع) هستم. به امید دیدار.... عاطفه سادات طباطبائی💔 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج5 MB
🧩 محبت اگر دائم اندازهگیری شود،کمکم حسِ طبیعیاش را از دست میدهد.بعضی رابطهها دقیقاً از جایی خسته میشوند که آدمها دیگر بهجای فهمیدنِ هم،شروع میکنند به حساب کردنِ هم.🌱 همهچیز در رابطه قرار نیست مساوی باشد؛قرار است واقعی باشد.
💠 رابطهها همیشه با کمبودِ عشق خراب نمیشوند؛ گاهی با زیاد شدنِ حسابوکتاب خراب میشوندوقتی هر کاری تبدیل میشود به:«من این کار را کردم، تو چه کردی؟»رابطه کمکم از «با هم بودن» وارد «امتیاز شمردن» میشود.
زندگیست دیگر...همیشه که همهی رنگهایش جور نیست،همهی سازهایش کوک نیست.حواست باشد به این روزهایی که دیگر بر نمیگردد،🍂🌸به فرصتهایی که مثل باد میآیند و میروند و همیشگی نیستند،به این سالها که به سرعتِ برق گذشتند،به جوانی که میرود،به میانسالی که میآید.…Show more
👈بخاطر خودت... بخاطر حس هایی که دوست داری تجربه کنی،بخاطر جاهایی که دوست داری بری، بخاطر رسیدن به چیزهایی که دلت میخواد، بخاطر خوب شدن حالت، 🌼بخاطر آرزوهات، 👌رویاهات، 🌼خواسته هات؛ 👌بخاطر "خودت" 🌼تلاش کن✨
هر چیزی حکمتی دارهتو سختی ها خودت را نبازتو خوشحالی هم به خودت مغرور نشواین راز خوشبختی واقعیه🌷اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
#همسرانه❤️❤️✨ هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید: اشتباه کردم با تو ازدواج کردم...👈🏼 حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید. این حرف اتفاقات خیلی منفی رو در پی میاره...