Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
کاشت بذر همدلی در گل گهر

Profile picture of ‌فدائی‌ولایت؛‌
مسائلی روی روح ما تاثیر می‌گذارد؛ ایجاد انگیزه و احساس در کسب معنویت اثر دارد.- درس تفسیر رهبرانقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای #خاطره #روایت #خرده_روایت #رهبرانقلاب #رهبر_انقلاب #لبیک_یا_خامنه_ای #تفسیر #سید_مجتبی_خامنه_ای

Profile picture of ‌سیدمهدی حسینی فرد‌
صلوات خاصه امام حسن عسکری(ع)#شهادت_امام_حسن_عسکری

Profile picture of ‌کربلایی 🎒‌
سلام امام رضا...من آشنام امام رضا:)

Profile picture of ‌سادات بانو‌
عکس میم مورد علاقه تونو بذارید میخوام دانلود کنم...من خودم این یکیو دوست دارم 💀#چالش

Profile picture of ‌شرکت مهندسی رایحه پردازان پیشتاز‌
فضای مدرن | رایحه، هنر و تجربه حسیگاهی یک فضا فقط با طراحی دیده نمی‌شود؛با حسی که در ذهن ایجاد می‌کند به یاد می‌ماند.رایحه، لایه‌ای نامرئی از معماری است؛ لایه‌ای که می‌تواند میان نور، متریال، رنگ و احساس، ارتباطی عمیق ایجاد کند.برندینگ_حسی

Profile picture of ‌کوپر فضانورد 🇮🇷‌
وقتی یه سریال ایرانی می‌بینی، دلت می‌خواد بری یه پُک سیگار بکشی! 🚬🫠

Profile picture of ‌فدائی‌ولایت؛‌
آقامجتبی می‌گفتند، بنده با خونم مینویسم به دنبال این مسئله که بعضی ها مطرح می‌کنند ؛ نیستم!👀🔹 کاری از گروه ولایت مداران ؛ روبیکا #ناگفته_ها | #روایت_ناب | #لبیک_یا_خامنه_ای | #سید_مجتبی_خامنه_ای | #رهبر_انقلاب | #روایت | #خرده_روایت | #علی_الاصول🤍🇮🇷 @velayat_madarann_313

Profile picture of ‌محدثه فراهانی‌
ما از آن زخم‌ها جان سالم به در بردیم که قرار بود ما را تمام کنند؛ حالا از همان‌جا نور می‌تابد و زندگی، بی‌اجازه‌ی هیچ‌کس، سبزتر از همیشه ادامه دارد..🌱

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
آن کسی که یک تنه باعث رشد زنان این کشور شد، #رهبر_شهید بود. کجایی عزیز دل امت که مبعوث شدن زنانه را ببینید.سخنران زن، با قرآن و نهج‌البلاغه تبیین می‌کند‌ و زنان بابصیرت هم کف میدان‌ها کنشگری می‌کنند. #جنگ #میدان#زنان

Profile picture of ‌آسام‌
🔸حجاب و پوشش خودت را داشته باش بی خیال حجاب و پوشش افراد جامعه باش عین تعریف سکولار است#حجاب#عفاف#حیا#پوشش#سکولار

Profile picture of ‌ابوذر آکوچکیان‌
آدم ها به سه شکل میان تو زندگیت:۱) برای یک عمر۲) برای یک فصل ۳) برای یک درس#زندگی #موفقیت

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
«بلیت‌فروشی کنسرت از سیرجان تا جهان آغاز شد

Profile picture of ‌مهدی عسگری‌
چکیده‌ای از جلسهٔ ششم دورهٔ «روایت حقیقت»در سایت «حزب تمدن نوین اسلامی» عضو شوید و این دورهٔ راهبردی را در مدرسه حزب رایگان مشاهده کنید.لینک دعوت ثبت‌نام در سایت:https://htni.ir/auth/jwt/mobile?ref=54103147صفحهٔ ویراستی حزب: ‎‎@NICP_irتولیدشده با Gemini Notebook
htni.ir

حزب تمدن نوین اسلامی

پایگاه رسمی حزب تمدن نوین اسلامی؛ اخبار، مواضع، برنامه‌ها و تحلیل‌ها در مسیر تمدن‌سازی نوین.

Profile picture of ‌نشاط رخ‌
«چی براش بخرم؟» 🎁👀دیگه سؤال سختی نیست!با «هدیه‌ساز!» نشاط رخ، انتخاب هدیه راحت تر از همیشه‌س؛چند سوال ساده جواب بده، بودجه‌ات رو مشخص کن و پیشنهادهای مناسب رو ببین. هدیه‌ت رو همین حالا بساز 👇neshatrokh.com/hadiye-saz
neshatrokh.com

هدیه‌ساز نشاط رخ | راهنمای انتخاب هدیه زیبایی

هدیه ساز نشاط رخ | طراحی هدیه‌های خاص و منحصر به فرد آرایشی و بهداشتی | انتخاب آسان هدیه مناسب برای عزیزانتان با بهترین قیمت و کیفیت | هم‌اکنون امتحان کنید.

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
۲روایت و خاطره کوتاه و ناشنیده از رهبر انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله)🤲👌

🔴چهارروایت و خاطره کوتاه و ناشنیده از رهبر انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله)🤲

🔴چهار روایت وخاطره کوتاه و ناشنیده از رهبر انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای (حفظه الله)🤲