کاشت بذر همدلی در گل گهر
مسائلی روی روح ما تاثیر میگذارد؛ ایجاد انگیزه و احساس در کسب معنویت اثر دارد.- درس تفسیر رهبرانقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای #خاطره #روایت #خرده_روایت #رهبرانقلاب #رهبر_انقلاب #لبیک_یا_خامنه_ای #تفسیر #سید_مجتبی_خامنه_ای
عکس میم مورد علاقه تونو بذارید میخوام دانلود کنم...من خودم این یکیو دوست دارم 💀#چالش
فضای مدرن | رایحه، هنر و تجربه حسیگاهی یک فضا فقط با طراحی دیده نمیشود؛با حسی که در ذهن ایجاد میکند به یاد میماند.رایحه، لایهای نامرئی از معماری است؛ لایهای که میتواند میان نور، متریال، رنگ و احساس، ارتباطی عمیق ایجاد کند.برندینگ_حسی
آقامجتبی میگفتند، بنده با خونم مینویسم به دنبال این مسئله که بعضی ها مطرح میکنند ؛ نیستم!👀🔹 کاری از گروه ولایت مداران ؛ روبیکا #ناگفته_ها | #روایت_ناب | #لبیک_یا_خامنه_ای | #سید_مجتبی_خامنه_ای | #رهبر_انقلاب | #روایت | #خرده_روایت | #علی_الاصول🤍⃟🇮🇷 @velayat_madarann_313
ما از آن زخمها جان سالم به در بردیم که قرار بود ما را تمام کنند؛ حالا از همانجا نور میتابد و زندگی، بیاجازهی هیچکس، سبزتر از همیشه ادامه دارد..🌱
آن کسی که یک تنه باعث رشد زنان این کشور شد، #رهبر_شهید بود. کجایی عزیز دل امت که مبعوث شدن زنانه را ببینید.سخنران زن، با قرآن و نهجالبلاغه تبیین میکند و زنان بابصیرت هم کف میدانها کنشگری میکنند. #جنگ #میدان#زنان
چکیدهای از جلسهٔ ششم دورهٔ «روایت حقیقت»در سایت «حزب تمدن نوین اسلامی» عضو شوید و این دورهٔ راهبردی را در مدرسه حزب رایگان مشاهده کنید.لینک دعوت ثبتنام در سایت:https://htni.ir/auth/jwt/mobile?ref=54103147صفحهٔ ویراستی حزب: @NICP_irتولیدشده با Gemini Notebookhtni.irحزب تمدن نوین اسلامی
پایگاه رسمی حزب تمدن نوین اسلامی؛ اخبار، مواضع، برنامهها و تحلیلها در مسیر تمدنسازی نوین.
«چی براش بخرم؟» 🎁👀دیگه سؤال سختی نیست!با «هدیهساز!» نشاط رخ، انتخاب هدیه راحت تر از همیشهس؛چند سوال ساده جواب بده، بودجهات رو مشخص کن و پیشنهادهای مناسب رو ببین. ✨هدیهت رو همین حالا بساز 👇neshatrokh.com/hadiye-sazneshatrokh.comهدیهساز نشاط رخ | راهنمای انتخاب هدیه زیبایی
هدیه ساز نشاط رخ | طراحی هدیههای خاص و منحصر به فرد آرایشی و بهداشتی | انتخاب آسان هدیه مناسب برای عزیزانتان با بهترین قیمت و کیفیت | هماکنون امتحان کنید.