Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
ترامپ🐷 : «ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند.اصلاً از آن‌ها خوشم نمی‌آید. وقت زیادی را با آن‌ها تلف کرده‌ایم. بی‌کفایت هستند. ما فقط باید کار خودمان را بکنیم. آن‌ها می‌خواهند من را از بین ببرند. من سال‌هاست که نفر اول فهرست آن‌ها هستم. ما باید سرطان را زود از بین ببریم. من این‌طور احساس می‌کنم.»
ترامپ🐷 : ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند و از آن‌ها خوشم نمی‌آید

Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
پارک فلاحتی #رشت ساخته شود، عالیست؛اما سؤالات مهم:۱.#بودجه‌ نگهداری بلندمدت دارد؟۲.پارک‌های قدیمی بی‌نگهداری چه می‌شوند؟۳.مناطق مرفه‌نشین صاحب پارک می‌شوند یا همه‌ #محلات؟#ساخت_پارک؛ نیمی از راه است.نگهداری، #توزیع_عادلانه و برنامه‌ جامع نیمه دیگر است.بدون نیمه دوم، این یک خبر خوش مقطعی‌ است!

خبر خوب، اما آمار تلخ!خبر خوب: پارک فلاحتی و ۱۰ پارک محله‌ای در #رشت ساخته میشود!خبر تلخ: #سرانه #فضای_سبز رشت، نصف استاندارد کشور و یک‌ سوم جهان! یعنی با ۱۱ پارک جدید، هنوز فاصله‌ عمیقی با یک #شهر_سبز واقعی داریم.ساخت #پارک خوب، اما کافی نیست.#رشت_سبز

Profile picture of ‌ساندویچ لیان‌
مهمانهامون برای بازی دیشب🇪🇸🇵🇹#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
چه خبرا؟! ادعای رسانه #آمریکا: این فقط یک دام بود یک فریب بزرگ تنها درصورتی #توافق میکنم و امضاء که به پیمان صلح ابراهیم ملحق شوند... و این یعنی ان قسمت No Allies No money هم که اتفاق افتاده مانده بی آبی No water مرتبا هشدار دادن که No Water…Show more
1 MB

پنج راهکار برای عبور #رشت از بحران زباله:۱.بازنگری قراردادها با کارشناسان حقوقی و #محیط‌_زیست۲.تفکیک از مبدا با #آموزش_شهروندی۳.تکمیل زنجیره با #کمپوست و #بازیافت، نه فقط #زباله‌_سوز۴.جذب متخصصان بومی از #گیلان۵.برنامه‌ پنجساله برای ساماندهی #سراوانرشت سزاوار بوی #باران است، نه بوی زباله!

Profile picture of ‌تاک تاک‌
برای کیان شخصی ام. برای پیر شدن تدریجی ام . برای فلک شدن کودک درونم. شده دلت واسه خودت تنگ شه؟! 🥹
1 MB
9 MB

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
انقلاب نظامی قرن جدید یعنی:کمتر نمایش قدرت، بیشتر کارایی واقعی.کمتر وابستگی به ابزارهای سنگین، بیشتر تکیه بر فناوری بومی و انعطاف‌پذیر.#عصر_جدید#قرن_جدید#کارآمدی

چرا بحران #سراوان حل نشده؟مسئولان میگویند:۱. قراردادها منسوخ و دست مدیران را بسته۲. تمرکز اشتباه روی #زباله‌_سوز، به جای تفکیک و #بازیافت۳. کمبود #نیروی_متخصصیعنی قراردادها اشتباه، روش ها غلط و آدم‌ ها هم کارنابلد هستن!نتیجه اینکه مشکل، یک بخشی نیست؛ کل سیستم بیمار است!…Show more

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
«پسماند صفر، شهر برتر؛ سرمایه‌های پنهان در چرخه حیات شیراز.»پلتفرم هوشمند تفکیک و ارزش‌گذاری پسماند خشک خانگی (شیراز-بازیافت)• تبیین چالش: هزینه‌های سنگین جمع‌آوری سنتی زباله و عدم مشارکت فعال شهروندان در تفکیک از مبدأ.• راهکار هوشمند: توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود ر…Show more
seyedamirbahreyni.id.ir

پلتفرم هوشمند تفکیک و ارزش گذاری پسماند خشک خانگی(شیراز -بازیافت) - سید امیر بحرینی

توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود را ثبت کرده و در ازای تحویل آن، کیف پول الکترونیک شهری آن‌ها (جهت پرداخت عوارض یا بلیط مترو) شارژ می‌شود.

#گیلان بحرانی‌ترین وضعیت #زباله را بین سه #استان_شمالی دارد!این را معاون #مدیریت_پسماند #سازمان_محیط‌_زیست گفته، نه یک فعال مدنی یا کاندیدا !یعنی رسماً اعلام شده که وضعیت مازندران و گلستان از گیلان بهتر است.#سراوان دیگر فقط یه محل دفن زباله نیست؛ یک فاجعه‌ خاموش است که بویش تا کوچه‌های شهر رسیده!

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاح‌طلب: ظرفیت تولید برق ایران از ژاپن و بریتانیا بیشتر
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴🔴شهید تنگسیری: خفه شید! در خلیج فارس آب بین‌المللی نداریم، بروید قوانین دریا را بخوانید👌😭
1 MB

Profile picture of ‌امید تجارت کاسپین مصطفی رستمی‌
شیلنگ هیدرولیک فشار قوی دولاسیم ۳/۸ اینچ برند سیدات (CIDAT) ایتالیابرند: سیدات (CIDAT) - ساخت ایتالیانوع: دولا سیم 2sn)سایز: ۱۳/۸ینچ واردات و پخش مستقیم انواع شیلنگ‌های هیدرولیک فشار قوی از برندهای معتبر جهانیمصطفی رستمی 09126821895 09195501495OmidTejaratCaspian.irShow more
omidtejaratcaspian.ir

شیلنگ آلفا گاما ایتالیا مصطفی رستمی واردکننده شیلنگ اروپایی

واردات شیلنگ های اروپایی آلفا گاما ایتالیا | شیلنگ هیدرولیک و شلنگ صنعتی و شیلنگ فشار قوی آلفا گاما شیلنگ نخ دار شیلنگ کشاورزی فروش شیلنگ بنزین روغن شلنگ تفلون

132 KB

Profile picture of ‌امید تجارت کاسپین مصطفی رستمی‌
شیلنگ هیدرولیک فشار قوی ۱/۴ اینچ سیدات (CIDAT) ایتالیابرند: سیدات (CIDAT) - ساخت ایتالیانوع: یک‌لا سیم (1SN)سایز: ۱/۴ اینچ (DN6) واردات و پخش مستقیم انواع شیلنگ‌های هیدرولیک فشار قوی از برندهای معتبر جهانی.مصطفی رستمی📲 09126821895📲 09195501495…Show more
125 KB

Profile picture of ‌Mohammad Asghari‌
@Asghari833 July 2026
این گرما برا شُتُرَم مناسب نیست؛ما ک اشرف مخلوقاتیم خِیرِ سَرِمون...