@Amout3dترامپ🐷 : «ایرانیها یکمشت آشغال هستند.اصلاً از آنها خوشم نمیآید. وقت زیادی را با آنها تلف کردهایم. بیکفایت هستند. ما فقط باید کار خودمان را بکنیم. آنها میخواهند من را از بین ببرند. من سالهاست که نفر اول فهرست آنها هستم. ما باید سرطان را زود از بین ببریم. من اینطور احساس میکنم.»
پارک فلاحتی #رشت ساخته شود، عالیست؛اما سؤالات مهم:۱.#بودجه نگهداری بلندمدت دارد؟۲.پارکهای قدیمی بینگهداری چه میشوند؟۳.مناطق مرفهنشین صاحب پارک میشوند یا همه #محلات؟#ساخت_پارک؛ نیمی از راه است.نگهداری، #توزیع_عادلانه و برنامه جامع نیمه دیگر است.بدون نیمه دوم، این یک خبر خوش مقطعی است!
دوام و ایمنی در سیستمهای هیدرولیک با شیلنگهای CIDAT Superبرای ماشینآلات صنعتی، کشاورزی یا راهسازی خود به دنبال شیلنگی هستید که فشار بالای ۲۳۰ بار را تحمل کند«شیلنگ یکلا سیم ۱/۴ اینچ CIDAT بهترین انتخاب است مشخصات کامل 👇https://omidtejaratcaspian.ir/p-970/cidat-super-quarter-hydraulic-hoses/omidtejaratcaspian.irشیلنگ هیدرولیک فشارقوی یک لا سیم 1/4 اینچ CIDAT Super - امید تجارت کاسپین | واردکننده شیلنگ هیدرولیک، شیلنگ صنعتی، شیلنگ سیمدار و شیلنگ استیم
شیلنگ هیدرولیک فشارقوی یک لا سیم 1/4 اینچ CIDAT Super کاربرد: سیستمهای هیدرولیک، انتقال روغن و سیالات تحت فشار ساخت اروپا تحمل 155°C قیمت و خرید شیلنگ هیدرولیک
پنج راهکار برای عبور #رشت از بحران زباله:۱.بازنگری قراردادها با کارشناسان حقوقی و #محیط_زیست۲.تفکیک از مبدا با #آموزش_شهروندی۳.تکمیل زنجیره با #کمپوست و #بازیافت، نه فقط #زباله_سوز۴.جذب متخصصان بومی از #گیلان۵.برنامه پنجساله برای ساماندهی #سراوانرشت سزاوار بوی #باران است، نه بوی زباله!
چرا بحران #سراوان حل نشده؟مسئولان میگویند:۱. قراردادها منسوخ و دست مدیران را بسته۲. تمرکز اشتباه روی #زباله_سوز، به جای تفکیک و #بازیافت۳. کمبود #نیروی_متخصصیعنی قراردادها اشتباه، روش ها غلط و آدم ها هم کارنابلد هستن!نتیجه اینکه مشکل، یک بخشی نیست؛ کل سیستم بیمار است!…Show more
«پسماند صفر، شهر برتر؛ سرمایههای پنهان در چرخه حیات شیراز.»پلتفرم هوشمند تفکیک و ارزشگذاری پسماند خشک خانگی (شیراز-بازیافت)• تبیین چالش: هزینههای سنگین جمعآوری سنتی زباله و عدم مشارکت فعال شهروندان در تفکیک از مبدأ.• راهکار هوشمند: توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود ر…Show moreseyedamirbahreyni.id.irپلتفرم هوشمند تفکیک و ارزش گذاری پسماند خشک خانگی(شیراز -بازیافت) - سید امیر بحرینی
توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود را ثبت کرده و در ازای تحویل آن، کیف پول الکترونیک شهری آنها (جهت پرداخت عوارض یا بلیط مترو) شارژ میشود.
#گیلان بحرانیترین وضعیت #زباله را بین سه #استان_شمالی دارد!این را معاون #مدیریت_پسماند #سازمان_محیط_زیست گفته، نه یک فعال مدنی یا کاندیدا !یعنی رسماً اعلام شده که وضعیت مازندران و گلستان از گیلان بهتر است.#سراوان دیگر فقط یه محل دفن زباله نیست؛ یک فاجعه خاموش است که بویش تا کوچههای شهر رسیده!
🔴 سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب: ظرفیت تولید برق ایران از ژاپن و بریتانیا بیشتر2 MB
🏴🔴شهید تنگسیری: خفه شید! در خلیج فارس آب بینالمللی نداریم، بروید قوانین دریا را بخوانید👌😭1 MB
@omid_tejarat_caspian3 July 2026شیلنگ هیدرولیک فشار قوی دولاسیم ۳/۸ اینچ برند سیدات (CIDAT) ایتالیابرند: سیدات (CIDAT) - ساخت ایتالیانوع: دولا سیم 2sn)سایز: ۱۳/۸ینچ✅ واردات و پخش مستقیم انواع شیلنگهای هیدرولیک فشار قوی از برندهای معتبر جهانیمصطفی رستمی 09126821895 09195501495OmidTejaratCaspian.ir…Show moreomidtejaratcaspian.irشیلنگ آلفا گاما ایتالیا مصطفی رستمی واردکننده شیلنگ اروپایی
واردات شیلنگ های اروپایی آلفا گاما ایتالیا | شیلنگ هیدرولیک و شلنگ صنعتی و شیلنگ فشار قوی آلفا گاما شیلنگ نخ دار شیلنگ کشاورزی فروش شیلنگ بنزین روغن شلنگ تفلون
132 KB
@omid_tejarat_caspian3 July 2026شیلنگ هیدرولیک فشار قوی ۱/۴ اینچ سیدات (CIDAT) ایتالیابرند: سیدات (CIDAT) - ساخت ایتالیانوع: یکلا سیم (1SN)سایز: ۱/۴ اینچ (DN6)✅ واردات و پخش مستقیم انواع شیلنگهای هیدرولیک فشار قوی از برندهای معتبر جهانی.مصطفی رستمی📲 09126821895📲 09195501495…Show more125 KB
@Asghari833 July 2026این گرما برا شُتُرَم مناسب نیست؛ما ک اشرف مخلوقاتیم خِیرِ سَرِمون...