Profile picture of ‌نیما مرادی‌
کمتر کسی می‌فهمید،که غرق شدن او در اندک علایق باقی‌مانده‌اش نه از روی تفریح و سبک‌سری؛بلکه آخرین راه نجات او از رنج حیات بود‌...-ناشناس

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
رفتی دلیلِ اشک فراوان شدی حسین...#یاحسین

Profile picture of ‌شاعر بیدل‌
#قصیده_ای_برای_اومیشمارم نفسم را ثانیه ها تنگ شده استقلب بیچاره من با قفس هم رنگ شده استچاره ای نیست تو رفتی و دلم جا مانده استیاد تو در خاطرم و قلب من از سنگ شده است#روز_پنجم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
#قصیده_ای_برای_اوزندگی چیست؟یاد او ماند و همان خاطره هاو دلم ماند در همان ثانیه هایاد او از نظر خسته من پاک نشدکس به جز او با دل من صاف نشد#روز_چهارم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
آن‌گاه که برخاست، زمین رنگِ دگر داشتشمشیرِ نگاهش شررِ صبحِ خطر داشتحیران شده خصم از نفسِ گرمِ مجتبیهر معرکه به فرمانِ او آیینِ ظفر داشت

#قصیده_ای_برای_او من بودم و او بود و دلم تنگ نگاهش او بود و من بودم و من چشم به راهش#روز_یکم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

من و یک نظر نگاه به جای خالی اشچای تلخ و صدایم رسد به حوالی اشفرهادمو میکنم از جای کوه برای اوآسان نباشد اما این جانم فدای او#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

گفتند که در مسلک عشق، عقل چه باشدتا رسم بر این بوده و هست، عشق تو باشددر مجلس بزم خوب رویان، دیوانه تربتمتا دل، عاشق و شیدای نگاه اهورای تو باشد#a_poem_a_day#شعر_و_دلنوشته

دلم میخواهد چو امروزیبگیرم در بغل ماه شب تارمعزیز و یار و غمخوارمبگردم دشت رالاله زار و جنگل و بوستان رابسازم خاطری از آنبماند از آن مهر و آیینماگر باشد که خوش باشداگر هم نه، که خوش باشدهمین دوست داشتتش را…Show more

Profile picture of User
آنچه از دست رفت، امانت الهی بود؛ گرفتن انتقامش، ادای تکلیف است!✍🏻 پردیس قاسمیان

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🎙️♨️احمد بابایی باز غوغا کرد و احساس و عقل و حماسه را به هم دوخت.🔹️۵ بیت به مقدسات قسم خورد و قسم خورد تا جان کلامش رو در یک بیت بگوید.👌#به خصم زندگی خوش حرام میخواهیم/#علی الاصول فقط،انتقام میخواهیم/
3 MB

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
بعد از تدفین اظهار فرمودند که شاید خاک سرد..._جسمی پاره پاره (مقطع الاعضا و ارباً ارباً)_بدنی که نشان از زهرای اطهر داشت (پهلو شکسته)_نشان از امام حسین ع (بی‌سر)_ و نشان از ابالفضل العبّاس داشت.. (دستان بریده)ولی این خاک سرخ را نشان از سردی نیست.

دوست دارم که بگویم فدایت شوم، اما مبادا با این گفتن، بار سنگین محبت را بر دلت سنگین کنم، همه "دوست دارم"هایم، پشت لبخندهای بیصدا پنهان شده اند #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

نام زیبا کم نداری مرتضی حیدر علی نوکرانت حضرت مولا صدایت میزنند لا فتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار بر سر این خانه شیعیان در میزنند. #a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

بی تو من در تمام من گیرمبی تو من حتی از خودم سیرمبا تو تنها منم که میمانمبی تو اما منم که میمیرم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

خواستم که ببینم جعد گیسوی تو یارچه کنم رفتی و دیدار تا قیامت نرسید#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
دیر فهمیدم و عشق تو از یاد رفتآرزوهایم چه بی رحمانه برباد رفتناله کردم سر قبرت خاکبرسر شدمناله و زاری چه سود که بی سر شدم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

دیر فهمیدم و عشق تو از یاد رفتآرزوهایم چه بی رحمانه برباد رفتناله کردم سر قبرت خاکبرسر شدمناله و زاری چه سود که بی سر شدم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته

Profile picture of ‌🐎Mitra🐎‌
همه‌چیزقبلاًبارها اتفاق افتاده استدر این واقعیتِ دستِ دومتنها عشق استکه سرانجاممی‌تواند بگوید: « ببین...می‌توانم همه‌چیز را مثل روز اول…Show more
Je Taime
Lara Fabian

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
قطرهٔ اشکی سبب شد کور بینا بازگشتبا عصا آمد به سوی روضه، با پا بازگشت#عزیزم_حسین
876 KB