Profile picture of ‌حسین اعتمادی‌جم‌
ما را همه‌شب نمی‌بَرَد خوابای خفتهٔ روزگار دریاب!#سعدی

Profile picture of ‌مُجآهِد!‌
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادندگر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را ..

Profile picture of ‌Cassy‌
و زخم‌های من همه از عشق استاز عشق، عشق، عشق...#فروغ_فرخزاد/

Profile picture of ‌معین زرینی‌
همه در جام بماندیم مدام اثر گرد ره یار کجاستگشت عطار در این واقعه گم اندرین واقعه #عطار کجاست

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
بین انبوهے از تفاوت‌ها شاعران درد مشترڪ دارند مثل ظرفے عتیقہ زیبایندمنتهے از درون ترڪ دارند ...#رویا_ابراهیمے‎@user176918787054 ‎@user171083721257 ‎@Mrahimis ‎@velayat68 ‎@Ehsan_Gh ‎@Mastur110 ‎@Khob_110 ‎@Omidi88 ‎@Khanoom_alef ‎@Zahradavoodi25 ‎@Sabamn ‎@s_ardini ‎@saree_khanoom ‎@S_o_h_a

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
آمدی طبعم شکوفا شد،بهارانی مگر؟! صورتم شد خیسِ خیس از شوق،بارانی مگر؟! آمدی و هر خیال دیگری غیر از تو راپیشِ پایت سَر بُریدم،عید قربانی مگر؟! #شعر#عید_قربان

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
معروف‌ترین و خزترین جمله برای مخ‌زنی :“خیلی خستم، دنبال آرامش میگردم” 🤣💔🤣

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
ای کاش که بیدار شوم باز تو باشی...بی آنکه نخی مو زِ سَرَت کم شده باشد!- سید اعظم حسینی.

Profile picture of ‌العبد‌
#روز_عرفه ما یکی از بزرگ‌ترین و نخبه‌ترین فرماندهان #سپاه رو از دست دادیم...یار دیرین #حاج‌قاسم، حاج احمد #کاظمی عزیز♥️انقدر دلتنگ یاران شهیدش بود که عرفه به دیدارشون رفت...خدا ما رو هم به این جمع ملحق کنه به حق این روز بزرگ!🕊️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #رهبر_شهیدShow more

Profile picture of ‌فاطمه امامیاری🇮🇷‌
احساس میکنم روزام و گذاشتن تو دستگاه کپی ،دارن به تعداد انبوه ازش تولید میکنن🚶🏻‍♀️

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
الحمدلله آخرتم رابه دنیای کسی گره نزدم تااگر #حسین زمان ندای هل من ناصرش راسرداد،یکی ازموانع لبیک گفتنم کمترباشهدیگرنوشتن دراین ظلمات آمیختن حق وباطل،روشنی ندارهفقط این خون #شهید ه که راه را نشان میده و #شهادت ه که نطق شهید راتازه بازمیکنهبه امید 2 بارشهیدشدنم،درراه #انقلاب_اسلامی وبعداز #ظهور
بعد40روز از #آتش_هس یا #آتش_هیسدیگرعدم موضع گیری #رهبر_انقلاب برایدلایل قبول #آتش_بس#مذاکرات اسلام آبادعدم صحبت مسولین با #مردمگرانیهای مصنوعی وله شدن مستضعفینکشتارشیعیان #لبنانتجاوزات مکرربه #ایرانچون نمیتوانداغراء بجهل باشدپس باهمه اینهاموافق هستند…
Show more

Show this thread

Profile picture of ‌Amirarsalan Kabiri‌
ادم بدی نبودفقط خسته بود🌱....#خدا

Profile picture of ‌‌مهسا‌
این شعر، با صدای رهبرشهید دلنشینه🫠
598 KB
غافل دادیم دل به دستتما را یاد و تو را فراموش!

Profile picture of ‌Benjamin Batten‌
درد از توست و نمی بینی و دوای تو در توست و نمی دانی!-مولانا

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
صداقت و جلواتش برای ما کافیخدا به واسطه‌اش می‌شود مرا شافی#یاعلی
2 MB

Profile picture of ‌🐚🫧⚪🦪ᎷϴᎡᏙᎪ🦪⚪🫧🐚‌
عاشقان مستند و ما دیوانه ایمعارفان شمعند و ما پروانه ایمچون ندارم با خلایق الفتیخلق پندارند ما دیوانه ایمدر ازل دادند چون جام الستتا ابد ما مست آن پیمانه ایمظاهر سستی ما را خود مبیندر شکست نفس خود مردانه ایمکس نگردد واقف اسرار مازانکه همچون گنج در ویرانه ایم…Show more

Profile picture of ‌naem‌
اگر دلیلِ حالِ الانم یک اسم داشت؟!- اعتمادِ کاذب.

میان من و تو گیج شده‌ام...کاش اجازه داده بودی ما بشویم ...