Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
شد ز نام دگران گر چه مکدر گوشمخورد از نام علی قند مکرر گوشم#یاعلی
292 KB

Profile picture of ‌رضا تقی زاده‌
مدعی انتظار بودم ولی غافل ز توغرق در دنیا شدم ، این رسم سربازی نبود...💔#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌ابوالفضل زراعتی‌
بر سر آنم که گر ز دست برآید دست به کاری زنم که غصّه سر آیدخلوتِ دل نیست جای صحبت اضداد دیو چو بیرون رود فرشته در آید حافظ🌱

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
جهان بی‌تو، تکرار دلتنگی است…#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
827 KB

Profile picture of ‌Roghayeh‌
یادت نرود، به مردم این دنیا‏دریا بدهی، کویر پس می گیرى...#شهریار

Profile picture of ‌Cassy‌
بهای گزافی سر قمار تو باختم...✍️ ماهون

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
از کنارت رد شدم، اما ندیدم روی توسرمهٔ چشمان من شد، خاک راه کوی تو#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
1 MB

Profile picture of ‌حمیده نظری‌
از نگاهت تیر می‌بارد، ولی من راضی‌امزخمِ جانم را به یک بوسه مداوا می‌کنی#حمیده_نظری

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
نه پنج روزه‌ی عمر است عشقِ روی تو ما راوَجَدْتَ رائِحةَ الوُدِّ اِنْ شَمَمتَ رُفاتی...🌱جناب سعدی#شعر#حسینیات

Profile picture of ‌ثنا ستوده نژاد 🇮🇷🇮🇷₁₂₈‌
*پادشاهى جهان‌ حاجتِ‌ ما نیست‌ حُــســيــنما به غلامى درِ خانه‌ات ‌عادت ‌کردیم . . ♥️#یاحسین
نمکین عشق علی شد ابدی و ازلیبرکت سفرهٔ شیعه است حسین بن علی
4 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴تنگــــه هــرمـــزتنگـــــه ای کــــه حـــــدود ۴ قــــرن پیـــش بـــا تــــلاش هــــای امـــامقـلــــــی خـــــان و یــــارانــــش ایــــرانـــــی شـــــد تــــا ایــــن لحظـــــــه هــــم ایــــرانـــی مـــونـــدهو ایــــرانــــی مــــی‌مــــونــــــه 🇮🇷✍🏼 پیشنهاد دانلودوبازنشر
4 MB

Profile picture of ‌سید حامد نسابه‌
"صهبا"وقتی که عصر بر خم صهبا عبور کردخورشید مِی ز مغرب ساغر ظهور کردیعنی که عشق، علت پیوست و انضمامپیدا در آن پیاله وُ هُرمِ تنور کرد یعنی که قَبِّ قِبله عشّاقِ معرفت…Show more

Profile picture of ‌جا مانده‌
من آن روز که تو را نگه می کردمکاش ز وجودم تو را خبر میکردمسالها رفته و نشسته موی سپیدکاش میگفتم ارچه بیثمر میکردم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشته
Profile picture of ‌Baran.‌
Baran.

@sfz_baroon  •  17h

Replying to
در غم هجر تو تنها نه منم، کز یارانهر کسی راست به قدر خود ازین غم قدریبرسان خدمت و گو: ای رخت از جان خوش‌ترچند نالد ز فراق رخ تو لابه‌گری؟تو چه دانی که چها کرد فراقت با من؟داند این آنکه ازین غم بود او را قدریغم هجران تو، ای دوست، چنان کرد مرا…
Show more

Profile picture of ‌Colorful Palette‌
تن دو روزی بیشتر پیراهن روح تو نیستهر چه کمتر خو به این پیکر بگیری بهتر است#فاضل_نظری#وجود#بادبادک

Profile picture of ‌اَز میم‌
حال بحران زده‌ام، معجزه می‌خواهد و بس؛مثلا سر زده یک روز بیایی، نروی.. :)

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
میلیون گل رز - سرگئی دیکی
Million Scarlet Roses
Sergey Dikiy

Profile picture of ‌نگار روشنی‌
کاش می شد که تو با معجزه ای برگردی...💔#رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا#لبیک_یا_خامنه_ای