Profile picture of ‌میم حِ‌
میگم جدی جدی فکر کردیم قرار اینجا بمونیما ، سخت نگیر مومن...

Profile picture of ‌خانم جوان🖤🚩‌
[تو نیستی که بگی بهم تولدت مبارک..💔]#مادرم🥀
883 KB
امروز تولدمه اما من هیچوقت دلم نمیخواد خودمو به اعداد و ارقام محدود کنم و به نظرم تاریخ تولد یک انسان صرفا روزی نیست که از شکم مادر متولد شده، به نظرم یه آدم توی عمرش بارها و بارها متولد میشه، مثلا هر بار که از ته دلش احساس خوشحالی میکنه، هر بار که بعد از یک زمین خوردن اساسی پا میشه و ادامه میده..
333 KB

Show this thread

Profile picture of ‌امیر فریدنیا‌
از بایزید بسطامی پرسیدند:اگر در روز رستاخیر خداوند بگوید؛ چه آورده‌ای؟ چه خواهی گفت؟♦️بایزیدگفت: وقتی فقیری به کریمی وارد می شود، به او نمی گویند چه آورده ای!بلکه می گویند چه می خواهی....اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً ...#رحمت #مغفرت

Profile picture of ‌مژده‌
با رفیقانِ موافق،بند و زندان گلشن استهر که شد دیوانه،چون زنجیر، همپاییم ما*صائب تبریزی#شعر

Profile picture of ‌علی رضا‌
اما من منتظر می مانمهمراهی پیانو : سامان
3 MB

Profile picture of ‌متینا‌
❤️‍🔥اعداد ما تهی‌ کرد چندان‌که صفر گشتیماز خویش‌ کاستاما بر ما فزود ما را#بیدل‌دهلوی

Profile picture of ‌eli‌
هر شیشه که بشکند، ندارد قیمتجز شیشهٔ دل که قیمتش افزاید#شیخ_بهاییالّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنه‌ایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت که دستان خالی مرا گرفتی🙏🇮🇷

Profile picture of ‌Fotros‌
سخت‌ترین امتحان انسان؟دوامِ ايمان به خدايي كه اجابت نمي‌کند

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
بابای من به حُبّ تو ما را سپرده است...#یاعلی
2 MB

Profile picture of ‌غرر الحکم 🏴‌
در الفبا از الف تا حرف یا، یعنی علی  نقطهٔ آغاز قرآن زیر با، یعنی علی#امیرالمؤمنین
682 KB

علی قصد شفاعت گر کند در روز رستاخیزصدای من، منِ شیطان ز محشر می‌زند بیرون#امیرالمومنین

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
یا علی و یا علی أنْتَ اَمین أنْتَ یقینیا علی و یا علی أنْتَ و قرانٌ مبین#امیرالمومنین

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
فرصت نمی‌دهد که بشویم ز دیده خواباز بس که تند میگذرد جویبارِ عمر...🌱صائب تبریزی#شعر#پند

Profile picture of ‌Mohammad Mlk‌
روزگار عجیبیه یکی با حقوقش برج میسازه ...یکی هم با حقوقش تا وسط برج میسازه ...#تلنگر#خدا

شعر یادگار استقامت

شعر یادگار استقامت ۲

شعر یادگار استقامت ۲

همه آبادنشینان ز خرابی ترسندمن خرابت شدم و دم به دم آبادترم#یاعلی
1 MB

Profile picture of ‌تیمور جنگ‌
تا جهان باقی‌ست باقی باد ایرانِ بزرگدوستانش کامیاب و دشمنانش نامُراد#ملک_الشعرای_بهار

شهادت می‌دهم دست خدا در آستین هستیشهادت می‌دهم مولا‌ أمیرالمؤمنین‌ هستی#امیرالمومنین
1 MB