شد ز نام دگران گر چه مکدر گوشمخورد از نام علی قند مکرر گوشم#یاعلی
292 KB
مدعی انتظار بودم ولی غافل ز توغرق در دنیا شدم ، این رسم سربازی نبود...💔#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
بر سر آنم که گر ز دست برآید دست به کاری زنم که غصّه سر آیدخلوتِ دل نیست جای صحبت اضداد دیو چو بیرون رود فرشته در آید حافظ🌱
از کنارت رد شدم، اما ندیدم روی توسرمهٔ چشمان من شد، خاک راه کوی تو#اللهم_عجل_لولیک_الفرج1 MB
از نگاهت تیر میبارد، ولی من راضیامزخمِ جانم را به یک بوسه مداوا میکنی#حمیده_نظری
*پادشاهى جهان حاجتِ ما نیست حُــســيــنما به غلامى درِ خانهات عادت کردیم . . ♥️#یاحسیننمکین عشق علی شد ابدی و ازلیبرکت سفرهٔ شیعه است حسین بن علی4 MB
🔴تنگــــه هــرمـــزتنگـــــه ای کــــه حـــــدود ۴ قــــرن پیـــش بـــا تــــلاش هــــای امـــامقـلــــــی خـــــان و یــــارانــــش ایــــرانـــــی شـــــد تــــا ایــــن لحظـــــــه هــــم ایــــرانـــی مـــونـــدهو ایــــرانــــی مــــیمــــونــــــه 🇮🇷✍🏼 پیشنهاد دانلودوبازنشر4 MB
"صهبا"وقتی که عصر بر خم صهبا عبور کردخورشید مِی ز مغرب ساغر ظهور کردیعنی که عشق، علت پیوست و انضمامپیدا در آن پیاله وُ هُرمِ تنور کرد یعنی که قَبِّ قِبله عشّاقِ معرفت…Show more
من آن روز که تو را نگه می کردمکاش ز وجودم تو را خبر میکردمسالها رفته و نشسته موی سپیدکاش میگفتم ارچه بیثمر میکردم#a_poem_a_day #شعر_و_دلنوشتهReplying toدر غم هجر تو تنها نه منم، کز یارانهر کسی راست به قدر خود ازین غم قدریبرسان خدمت و گو: ای رخت از جان خوشترچند نالد ز فراق رخ تو لابهگری؟تو چه دانی که چها کرد فراقت با من؟داند این آنکه ازین غم بود او را قدریغم هجران تو، ای دوست، چنان کرد مرا…Show more
@Fho199918hتن دو روزی بیشتر پیراهن روح تو نیستهر چه کمتر خو به این پیکر بگیری بهتر است#فاضل_نظری#وجود#بادبادک
میلیون گل رز - سرگئی دیکیMillion Scarlet RosesSergey Dikiy
@NegarRSHN19hکاش می شد که تو با معجزه ای برگردی...💔#رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا#لبیک_یا_خامنه_ای