Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
ムɨ イσσℓ's & ムɨ ムgεŋイ's... ... فردا حدودا ساعت 12:30 ظهر، رومی آموزشی و کاربردی رو به درخواست شما عزیزان برگزار می‌کنیم...«اگر احیانا دیرتر هم متوجه روم شدید، هر دقیقه‌ای هم بود اضافه بشید که نکات و روش‌ها تکرار و مرور میشن.»... ... ارائه آموزشے حرفه‌ای و ڪاربردی جهت است…Show more

Profile picture of ‌امیرحسین گل صنم لو‌
در اعضای فشاری غیربتن آرمه بار محوری خالص باری است که به مرکز سطح مقطع وارد شود، بار محوری در ستون زمانی خالص محسوب می شود که به مرکز پلاستیک وارد شود.مرکز پلاستیک نقطه ای از مقطع است که اگر باری به آن نقطه وارد شود در لحظه نهایی شکست کرنش تمامی نقاط مقطع هم زمان به کرنش نهایی بتن برسند.#بتن

Profile picture of ‌دکتر مهدی مهدی خانی‌
🇮🇷 دانشگاه صنعتی شریف با مشارکت در تشییع پیکر امام شهید، نشان داد که نخبگی فراتر از مرزهای علمی، به معنای تعهد اجتماعی و حضور مسئولانه فرهیختگان در کانون نیازهای واقعی جامعه است.#نخبگان#دانشگاه_شریف#باید_برخاست#روایت_بدرقه#آقای_شهید_ایران#یالثارات_الخامنئی#رهبرشهید#قوموا_للهShow more

Profile picture of ‌محمد مهدی باوی‌
زبانم عاجز است از این خبر، این دختر هیچگاه از یاد ما نمی رودتبریک به جناب فولاد وندتبریک به وزارت آموزش و‌ پرورش#ایران #آموزش_پرورش #خودکشی

Profile picture of ‌محمد صــــادق قیاسی‌
#ایران#موفقیتفرض کن وسط یه جنگل پر از مه گیر افتادی ، هیچ‌جا معلوم نیست و فقط یکی دو قدم جلوت رو می‌بینی ✋🏻حالا باید وایستی تا کل جنگل معلوم بشه؟Show more

Profile picture of ‌شهرام رامشت‌
آرام و قرار نداشتاولین بار، زمانی که در میدان آزادی به سمت ماشین شهدا رفتم، دیدمش.چادر نماز گل‌گلی‌اش وسط چادر سیاه‌ها، خیلی به چشمم آمد.وقتی به سمت من برگشت، مثل ابر بهار گریه می‌کرد...Show more

غم بر جان نشستههمه چیز تمام شده بود.واقعاً تمام شده بود...ماشین از ضلع غربی میدان آزادی وارد لشکری شدورفتکه برود...نه از آن رفت‌هایی که آمدی دارد.…Show more

دلم کنده نمی‌شد...یاد گرفته بودم که مسیر حرکت ماشین شهدا چطور است.عرض میدان آزادی را طی کردم که مسیر ماشین را دور زده باشم و این بار از جلو بیایم کنار آقا...درست حدس زده بودم.هر طوری بود خودم را رساندم.خودم را به جلوی ماشین رساندم.سپر محافظ انسانی ماشین، همه را به عقب هل می‌دادند.…Show more

آه از لحظه دیداربعد طی کیلومترها برای شرکت در مراسم،بعد از ده کیلومتر پیاده‌روی از میدان امام حسین ع تا میدان آزادی،بالاخره لحظه دیدار فرارسید...وسط میدان آزادی بودم که چشمم به ماشین شهدا افتاد.خیلی‌ها که مثل من ماشین را دیدند، به سمت ماشین دویدند. من هم مثل آن‌ها...Show more

Profile picture of ‌𝙖𝙡𝙞𝙧𝙚𝙯𝙖 𝙠𝙝𝙤𝙧𝙨𝙝𝙞𝙙𝙞‌
۱/۲ صدای دانشجومعلم‌ها🖤اگر امروز دانشجو و معلم کنار هم معنا پیدا کرده‌اند،حاصل سال‌ها حمایت و تأکید رهبر شهید بر دانشگاه فرهنگیان است.ایشان این دانشگاه را سرمایه کشور می‌دانست و بارها بر تقویت آن تأکید کرد.حالا مسئولیت ماست که این میراث را حفظ کنیم؛دانشگاه فرهنگیان باید هر روز قوی‌تر از دیروز باشد

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
💢جمهوری اسلامی ایران با ارتقای دوپله‌ای، به جایگاه ششم سهم مدارک ۱۰ درصد برتر پراستناد در میان ۲۰ کشور پرتولید علم جهان رسید🔹رئیس مؤسسه ISC گفت: بررسی داده‌های اسکوپوس برای ۲۰ کشوری که در سال ۲۰۲۵ بیشترین تعداد مدارک علمی جهان را تولید کرده‌اند، نشان می‌دهد ایران از نظر سهم مدارک علمی ۱۰ درصد برت

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️پاکستان هر روز بیانیه میده که خواستار صلح درمنطقه ومیانجی میشه و اداخوبارو درمیاره ولی خودش یه شب درمیون به افغانستان حمله میکنه‌ظاهرا شهباز شریف فقط تئوریِ صلح روپاس کرده، واحد عملی رو افتاده😒جالبترش اینکه سالهاقبل نماینده پاکستان برسرهسته ای کشورش توافق نکردبرگه و پاره کردسلاح هسته ای دارند

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
استایل نشستن نوازنده دف | دفنوازی از همان جلسه‌های اول به استایل درست نشستن، گرفتن دف، زاویه دست‌ها، رهایی شانه‌ها و فرم مچ توجه جدی داشته باشید، چون بدن شما هر چیزی را که زیاد تکرار کند به عنوان عادت ذخیره می‌کند...آموزش دف، دفنوازی در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ -  ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
استایل نشستن نوازنده دف | دفنوازی 
از همان جلسه‌های اول به استایل درست نشستن، گرفتن دف... آمورش دفنوازی بداهه نوازی الهه کرمی

Profile picture of ‌طاها ابوطالبی | وبلاگ education 3224 | 🇮🇷 |‌
🔴پرچم ۶ تا کشور داخل پرچم نروژ هست‼️‼️

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
ساز سه‌تار پس از ورود ضبط به ایران پس از در دسترس قرار گرفتن امکانات ضبط صدا در ایران در ابتدای قرن بیستم، مجموعه‌ای از موسیقی ایرانی در صفحه‌های گرامافون ضبط شد. اما به دلیل کیفیت پایین میکروفون‌ها و ضبط صدا بدون استفاده از برق، صدای سه‌تار ضبط و ثبت نشدآموزش سه تار الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴
ساز سه‌تار پس از ورود ضبط به ایران 
آموزش سه تار  الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ الهه کرمی شهر صنعتی البرز قزوین

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout3 July 2026
✔️ بازبینه (چک‌لیست) حضور در مراسم
بازبینه (چک‌لیست) حضور در مراسم

موضوع مطالعه برای امتحانات ترم تابستان که قبلتر بهش پرداختم و موضوع مطالعه علاوه بر کنکور باز هم کاربردی هست از جمله برای امتحاناتبرای اطلاعات بیشتر از توضیحاتم در زمینه کنکور میتونید به کانال در بله که آدرسش در بالای صفحه‌ام هست رجوع کنید

@Arashmida3 July 2026
🔴امیر کبیر:نخست گندم بکارید که نان از بیگانگان نخوریم سپس انسان پرورش دهید تا عزت این مملکت دست فرزندانش بماند...🇮🇷👏🇮🇷 #روحت شادسیدتقی خان امیرکبیر

@Arashmida3 July 2026
💢 طبق فتواصریح مراجع،اعلام قاطبه علما قتل قاتلین امام امت برهرمسلمان واجب شرعی،اعلان خونخواهی،آمادگی ایثاروجهاددرراه اجرای این واجب الهی،مراسم تشییع پیکرمطهر امام‌ بی‌نظیرامت بهترین فرصت برای اعلام عمومی،حتماپرچم‌های سرخ خونخواهی مراسم که قاتلین رابه وحشت اندازدبدانندامت اجازه رواج امام‌کشی نمیدهد.

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout3 July 2026
هنر تربیت اجتماعتوانمندی‌های راهبردی شهید امام خامنه‌ای(قدّس‌الله‌نفسه‌الزکیه) 🌿 به روایت رهبر انقلاب اسلامی
هنر تربیت اجتماع