ما هم همینطور حاج مهدی رسولی...🥲#بدرقه_تابهشت#رهبر_شهید#ایران
1 MB
@deldadeh_36725 July 2026ما هم همینطور حاج مهدی رسولی...🥲#بدرقه_تابهشت#رهبر_شهید#ایران1 MB
@AH_Mohammadi5 July 2026🇮🇷 یک عمر در اشتیاق شهادت#رهبر_انقلاب: با رفتن خود داغ سنگینی بر قلوب همگان وارد کردید. شما همیشه مشتاق این عاقبت بودید تا بالاخره حضرت حق آن را در حال تلاوت قرآن کریم در صبحگاه روز دهم رمضان المبارک به شما اعطا فرمودند. ۲۱/اسفند/۱۴۰۴ #ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید #سید_علی_حسینی_خامنه_ای2 MB
@Hamedmakuei5 July 2026گویی همه آنان که روزی برای یک آرمان برخاستند ، امروز بازگشته اند تا شاهد این لحظه باشند2 MB
@seyedqomi1105 July 2026اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا| في امان الله آقا جان😭😭😭#ترامپ #ایران #انتقام #امام_شهید #تهران #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم3 MB
@Alifarmani5 July 2026هدف زندگی پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَکُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَکُم.#ایران #امام_شهید #باید_برخاست #یالثارات_الحسین #مرگ_بر…Show more1 MB
@E7alireza5 July 2026ما به شوق وصل تو تن به دنیا دادیمحال که تو نیستی ما را چه به دنیا...🥀#انتقام #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر #مرگ_بر_خائنین781 KB
@alireza113_815 July 2026شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایمما را به سخت جانی خود این گمان نبودـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ#رهبر_شهید #امام_شهید#بدرقه_آقای_شهید_ایران#بدرقه_علمدار #تهران #ایران #باید_برخاست3 MB
@Sobhanemami5 July 2026ما ماندنت رو دعا میکردیم …تو شهادت را.و در نهایت ، خدا دعای تو رو مستجاب کرد …#رهبر_شهید693 KB
@Lawyernaseri5 July 2026🔺 *ای کاش به جای همه میشد که در این شهر🔻این حال بهم ریختهام را تو ببینی#امام_شهید #انتقام #ایران *@Kayhan_Online667 KB
@Z_mousavi675 July 2026🎥 #بگو_همه_بخونن...🔹️ کاربران شبکه های اجتماعی با هشتگ #بگو_همه_بخونن برای اقامه نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان آماده می شوند...🔹️ این نماز اوایل صبح امروز اقامه می شود881 KB
@Ravandi5 July 2026و من در حال زندگی کردن در زمانی از تاریخ هستم که همیشه از فکر کردن به آن لحظه، میترسیدم..........😭💔#رهبر_شهید #وداع_باشکوه#رهبر_شهیدم #انتقام #ايستادگی#رهبر_امت#جبهه_حق526 KB
@ahmad_hashemi5 July 2026افتخار میکنم سالها مرید کسی بودم،که در شهادت او پاکان عالم عزادارند،و بیشرفهای دوران خوشحال ...در حقانیت او همین بسکه دشمن او دشمن خداو دوستان او دوستان خدایند ...#خونخواه_و_جان_فداییم#رهبر_شهیدم817 KB13 MB746 KB