🔹فیلمی در فضای مجازی درحال وایرال شدن است که حضور رهبر انقلاب را در مصلای تهران به تصویر میکشد_ هنوز توسط هیچ مقامی تایید نشده#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news
519 KB
@mahdi_news7 July 2026🔹فیلمی در فضای مجازی درحال وایرال شدن است که حضور رهبر انقلاب را در مصلای تهران به تصویر میکشد_ هنوز توسط هیچ مقامی تایید نشده#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news519 KB
@mahdi_news6 July 2026🔹درگیری یک باشرف و یک بیشرف در آمریکا_ درود به غیرتش،بهش میخوره جنوبی باشه حلالش باشه 🇮🇷👌#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news6 MB
@Ameerekalam6 July 2026📜امیرالمؤمنین (علیهالسلام) فرمودند:✨گاهی گفتن یک حرفِ نامربوط، نعمتی را از آدم میگیرد. 📚غررالحکم، ح۳۸۸۰#امیرالمومنین327 KB
@LatifiM6 July 2026#باید_برخاست ✊🚩🫡 مدرسه علمیه ثامن الائمة به منظور میزبانی و پذیرایی از زائران رهبر شهید، از تمامی دلداگان شهید خامنهای دعوت میکند با کمکهای نقدی خود، مقدمات خدمترسانی به مردم مبعوث را فراهم سازند.💳 شماره کارت:۶۰۶۳_۷۳۱۲_۰۷۵۷_۷۲۰۷به نام محمد سجاد صفاخواه🔶 ارتباط در ایتا: @ms_safakhah2 MB
@mahdimahdavi6 July 2026آقا غلط نکنمتو خودت آستانه تحمل ما را بردهای بالاتا در سوگ هجرانت کسی قالب تهی نکند.. و الاما را به سخت جانی خود این گمان نبود..😭#بدرقه_آقای_شهید_ایران659 KB
@Rasoul_Mhz6 July 2026این لحظات سخت و طاقت فرسا را لمس کردیم(شهادت رهبری عزیز) اما نباید عبرتی که در بازی سیاسی دشمن گرفتیم را فراموش کنیم( این اشتباه بزرگ دیگر نباید تکرار شود). مذاکره هنوز هم گره گشا مسائل کشور نیست چاره فقط قوی شدن و استفاده از پتانسیل های داخل کشور است.#ایران_قوی3 MB
@hossein_rahmati6 July 2026روا بود که گریبان ز هجر پاره کنم؛دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم؟#باید_برخاست #حی_علی_العزا #رهبر_شهید #میثم_مطیعی902 KB
@user1782126636636 July 2026#انتقام #رهبر_شهید #مقاومت #نه_به_مذاکره #برگردیم_به_نظر_آقا خوشحالم که هنوز غیرت مردم نابود نشده ❤️🔥❤️🔥14 MB
@Arashmida6 July 2026🔴مردم عزادار در میدان امام حسین بصورت نمادین ترامپ را به دار آویختند👌#مرگ برامریکاوترامپ8 MB
@user175615382446 July 2026خداحافظ ای دلسوز تر از پدر🖤🖤#رهبر_شهید #باید_برخاسترهبرشهیدسیدعلی الحسینی خامنه ای...👋602 KB
@Arashmida6 July 2026🔴 میخوام حجت رو بهتون تموم کنم،مادرپیر که توان راه رفتن نداره،با این وضعیت اومده برای مراسم وداع،نمیگذاره کسی هم کمکش کنه! اگرهنوزشرکت نکردیددرمراسم شهرقم ومشهدشرکت کنید جانمانیدازقافله سربازی امام زمان(عج)سرتون کلاه بره که بعداحسرت میخوریدآقا براهمیشه ازتهران رفت، برمیگردندپیش جدشان مشهد😭😭3 MB
@A_Dorri3136 July 2026ما به شهیدانمان نمیگوییم: خداحافظ!و لا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللَّهِ اَمواتًا بَل اَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقُونَهرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مردهاند، بلکه زندهاند و نزد پروردگارشان روزی داده میشوند | آیه ۱۶۹ سوره آلعمران💔به امید دیدار ای #آقای_شهید_ایران3 MB
@Gholami_meysam636 July 2026#رهبر_شهید_انقلاب در خاطرات خود که در گنجینه تاریخ شفاهی مرکز اسناد انقلاب اسلامی ثبت و ضبط شده است، اولین وصیتنامه خود را که در دوران مبارزات نهضت اسلامی در دهه چهل نگاشته شده است، قرائت کردند.#آقای_شهید_ایران10 MB
@Aliakbartajik6 July 2026لَا یَوْمَ کَیَوْمِکَ یَا اَبا عَبْدِالله#رهبر_شهید #امام_شهید #امام_حسین2 MB
@Ameerekalam6 July 2026📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨نماز سیمای دین خداست.📚بحار الانوار، ج۸۲، ص۲۲۷#امیرالمومنین511 KB