♨️ بخشش شیطان در روز قیامت!!🎙استاد عالی
3 MB
🔹رضا فرشته شاید بد دهن باشه اما این باعث نمیشه شرفش نادیده گرفته بشه#ایران #رهبر_شهید #انتقام @mahdi_news6 MB
سر را به سینه چسباند،و گفت:کاش فدای تو میشدم پدر...سحاب رحمت، ص۷۴۹#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه3 MBپارچه را از روی طشت کنار زد،سر را به سینه چسباند و گفت:بابا! کی رگهای گردنت را برید؟کی دختر کوچکت را یتیم کرد؟سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه6 MB
یا حضرت رقیه (ع) #امام_شهید #لبیک_سید_مجتبی #انتقام #الهم_عجل_لولیک_الفرج674 KB
انقد این سه قلوها دلبرن🥰#مداحی #نوحه #حضرت_رقیه#امام_علی #عاشورا #محرم #رمضان #جنگ_رمضان4 MB
صدایی از سر بریده بلند شد:به سوی من بیا دخترم،منتظرت هستم...سحاب رحمت، ص۷۵۰#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه4 MB
🔹بلاخره اصل فیلمو پیدا کردم . . . 🇮🇷وسط جنگ چهل روزه خبر رسید ایران چندین ناوجنگی و آبیخاکی آمریکایی رو در جنوبخلیج فارس منهدم کرده و بیشتر شناورها غرق شدن ، تنها یه فیلم اومد بیرون ازش که ادیت خورده بود اما این فیلم اصلیش هست بدونه هیچ ادیتی ✊لذت ببرید . . . .🇮🇷#ایران @mahdi_news776 KB
📜امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:✨آفتابی که به زائر حسین میتابد؛ پاک کننده گناهان اوست.📚کامل الزیارات، ص۲۷۹#اربعین1 MB
لطفا صدا را زیاد کنید...#الله_اکبر#انتقام #ایران #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل734 KB
موقعی که این فیلم رو میگرفتم نمیدونستم امام حسین دختر کوچولو داشتنداین خانمکوچولو توجهمو جلب کردمن عشق دختر بچه دارمافتادم دنبالش تا جایی که از مسیرم داشتم دور میشدم ترسیدم گم شم برگشتمبعدها شنیدم امام حسین دخترکوچولو داشتهحس کردم امام حسین دخترشو به من معرفی کردیه استاد هنر داشتم از کلاس...2 MB
بسم اللهشهادت دردانهی اباعبدالله (ع)حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها تسلیت باد 🖤#شهادت_حضرت_رقیه«اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»498 KB
وقت وصل است! پدر آمد و مهمانم شدبا سرِ غرق به خونش سر و سامانم شد#یارقیه2 MB
بعضی وقتها یه دعا چه خوب مستجاب میشه ...وقتی یه دعای خیر مسیر زندگی یک آدم را عوض میکند.لطف کنید برای روح پاک شهید سپهبد سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی یه صلوات و یه حمدو سوره تلاوت کنید.5 MB
کسی چه می داند آخرین افکار یک نفر پیش از آن که چشم هایش برای همیشه بسته شود چه بوده است؟ مادر؟ همسر؟ فرزند؟ شاید هم هیچکدام...من عده ای را سراغ دارم که فقط در دلشان میگفتند: خدایا، سرزمینم بماند، حتی اگر من نمانم و بعد از آن سکوت، سکوتی که هنوز در جای جای این خاک پهناور و ذهنِ مردم ادامه دارد...…Show more494 KB
از خیمههای سوختهٔ کربلا تا قصر شامبیتاب پدرش بود.به جای پدر، سر پدر را برایش آوردند.طفل مظلوم از غصه جان داد.#رقیة_بنت_الحسین#یارقیه1 MB2 MB