Profile picture of ‌𝓔𝓫𝓻𝓪𝓱𝓲𝓶 𝓢𝓱𝓸𝓻𝓪𝓴𝓪𝓮𝓲‌
♨️ بخشش شیطان در روز قیامت!!🎙استاد عالی
3 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹رضا فرشته شاید بد دهن باشه اما این باعث نمیشه شرفش نادیده گرفته بشه#ایران #رهبر_شهید #انتقام ‎@mahdi_news
6 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
سر را به سینه چسباند،و گفت:کاش فدای تو می‌شدم پدر...سحاب رحمت، ص۷۴۹#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
3 MB
پارچه را از روی طشت کنار زد،سر را به سینه چسباند و گفت:بابا! کی رگ‌های گردنت را برید؟کی دختر کوچکت را یتیم کرد؟سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
6 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
آن دخترکی را که عمویش نوازش بکندکاش ما را به عمویش، سفارش بکند#یارقیه
257 KB

Profile picture of ‌𝓽𝓪𝓱𝓪‌
یارقیه🥀😔
4 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
صدایی از سر بریده بلند شد:به سوی من بیا دخترم،منتظرت هستم...سحاب رحمت، ص۷۵۰#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
4 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
گفتم به عمه تا به وصیت عمل کند...نیت کند به جای تو من را بغل کند#یارقیه
489 KB
و قصه‌ای، کودکی سه ساله را هزار سال پیر کرد...#یارقیه
565 KB

Profile picture of ‌حوریا موسوی‌
به باباییت بگو ، خانم سه ساله :)
1 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹بلاخره اصل فیلمو پیدا کردم . . . 🇮🇷وسط جنگ چهل روزه خبر رسید ایران چندین ناوجنگی و آبی‌خاکی آمریکایی رو در جنوب‌خلیج فارس منهدم کرده و بیشتر شناورها غرق شدن ، تنها یه فیلم اومد بیرون ازش که ادیت خورده بود اما این فیلم اصلیش هست بدونه هیچ ادیتی لذت ببرید . . . .🇮🇷#ایران ‎@mahdi_news
776 KB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
📜امام صادق (علیه‌السلام) فرمودند:آفتابی که به زائر حسین می‌تابد؛ پاک کننده گناهان اوست.📚کامل الزیارات، ص۲۷۹#اربعین
1 MB

Profile picture of ‌مهدیه‌
موقعی که این فیلم رو میگرفتم نمیدونستم امام حسین دختر کوچولو داشتنداین خانم‌کوچولو توجه‌مو جلب کردمن عشق دختر بچه دارمافتادم دنبالش تا جایی که از مسیرم داشتم دور میشدم ترسیدم گم شم برگشتمبعدها شنیدم امام حسین دخترکوچولو داشتهحس کردم امام حسین دخترشو به من معرفی کردیه استاد هنر داشتم از کلاس...
2 MB

Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
بسم اللهشهادت دردانه‌ی اباعبدالله (ع)حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها تسلیت باد 🖤#شهادت_حضرت_رقیه«اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
498 KB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
وقت وصل است! پدر آمد و مهمانم شدبا سرِ غرق به خونش سر و سامانم  شد#یارقیه
2 MB

Profile picture of ‌Ha S‌
بعضی وقتها یه دعا چه خوب مستجاب میشه ...وقتی یه دعای خیر مسیر زندگی یک آدم را عوض می‌کند.لطف کنید برای روح پاک شهید سپهبد سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی یه صلوات و یه حمدو سوره تلاوت کنید.
5 MB

Profile picture of ‌طلبه بانو‌
صلی الله علیک یا رقیه بنت الحسین
648 KB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
کسی چه می داند آخرین افکار یک نفر پیش از آن که چشم هایش برای همیشه بسته شود چه بوده است؟ مادر؟ همسر؟ فرزند؟ شاید هم هیچکدام...من عده ای را سراغ دارم که فقط در دلشان می‌گفتند: خدایا، سرزمینم بماند، حتی اگر من نمانم و بعد از آن سکوت، سکوتی که هنوز در جای جای این خاک پهناور و ذهنِ مردم ادامه دارد...Show more
494 KB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
از خیمه‌های سوختهٔ کربلا تا قصر شامبی‌تاب پدرش بود.به جای پدر، سر پدر را برایش آوردند.طفل مظلوم از غصه جان داد.#رقیة_بنت_الحسین#یارقیه
1 MB
دختر بود...برای همینتمام کربلا رافقط در نبودِ «بابا» خلاصه کرد...#رقیه_خاتون#ریحانة_الحسین
2 MB