اگر من اسپانیا ام تو مرینو شدن بلدی؟#چالش
🎥 تصاویر تلخ در حرم رضوی🔹تصاویری از حضور حجتالاسلام محمدی گلپایگانی بر مزار دختر ۱۴ ماههاش، «زهرا».😭😭😭😭475 KB
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاجقاسم
@Yahoo633h🔴آرشیو:سخنرانی علی صابری دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان فرهنگیان خراسان رضوی به مناسبت روز دانشجو:۱۴۰۴/۹/۱۶#روز_دانشجو#جامعه_اسلامی10 MB
@MD20003hتصاویر هوایی از تهران عراق قم و مشهدجمعیت حیرت اور از زمین ادم میجوشید ۴۳ میلیون نفر در تشییع رهبری شرکت کردند و میلیونها نفر هم نتوانستند برسند #تشییع #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #انتقام #امام_شهید #ایران #باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل5 MB22 MB13 MB3 MB
@Sezad3hصحبت های دکتر سعید جلیلی در برنامه ویژه خبری⭕️ #فیلم| عظمت و عملکرد رهبر شهید بهگونهای بود که قدرت پوشالی آمریکا، به عنوان لیدر در کودتای دیماه، نقشآفرینی میکرد/رهبر شهید در تمام عمر خود در تلاش برای قدرتمند کردن ایران بودرهبر شهید با شهادت خود مؤلفه های قدرت ایران اسلامی را ارتقاء داد7 MB3 MB4 MB23 MB
@MD20003hمزار مطهر رهبر و قائد شهید ایران با خانواده محترم ایشان... در رواق دارالذکر مشهد حرم رضوی #دارالذکر #رواق_دارالذکر #مشهد #مزار_مطهر_رهبر#انتقام #امام_شهید #ایران #باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #بدرقه_آقای_شهید_ایران #رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #یا_لثارات_الخامنهای #یالَثاراتِ_الحسین1 MB
#بقایی درحال شمردن تعداد نقضهای #تفاهمنامه اسلامآباد✍️ جناب #سخنگوما یعنی ملت مبعوث شده متعجب نشدیمپاسخگوی تعهدات باشید#جنگ #مذاکره #تفاهم_نامه #تعهدات #پزشکیان #جنگرمضان #قالیباف #عراقچی2 MB
@Nhrasti3hترامپ: من دستور بمباران بیسابقه ایران را در صورت موفقیت در ترورم صادر کردم/ من مدتهاست که هدف اصلی در فهرست ترور ایران هستم/ هیچ برنامه جدیدی از سوی ایران برای ترور من وجود ندارد و اسرائیل اطلاعات جدیدی ارائه نکرده است...شما بگین این عنتر زرد مثل چی ترسیده؟
#بقایی سخنگوی وزارت خارجه: نقض عهد و پیما شکنی #امریکا یک عادت است!!!پ: فعلا مشکل عادتهای امریکا نیست...مشکل دریای خریت است که پایان ندارد. باید باور کرد که خر، خر است و تحت هیچ شرایط تجربی یا فراتر از آن آدم نمی شود.#علی_الاصول
#اخلاقـاسلامیاقشار مردم از دیدگاه امیرمؤمنان علیه السلام مردم را به سه گروه تقسیم میکند و میفرماید: مردم سه گروهند: ۱. علمای ربّانی ۲. دانشجویانی که در راه نجات خویش دنبال تحصیل علم هستند. ۳. احمقان بی سر و پایی که به دنبال هر صدایی میروند و با هر بادی میجنبند.
از شعار #نه_غزه_نه_لبنان جانم فدای ایران این جماعت هرزه سیاسی و بی وجود رسیدیم به لبنان شدن ایران، فعلا در جنوب...هر چندشب یکبار حمله سنگین کنن...فرداش بگن #مذاکره برقراه و واسطه بفرستن که پاسخ ندین...استراتژی دشمن که روشنه مرگ تدریجی...#علی_الاصول
شبکهی Khamenei.ir در سکوها، صحبتهای آقا #سیدعلی_خمینی عزیز را کامل پوشش و نشر داده است.خدا این سید را خیر بدهد که #یکی_مرد_جنگی به از صدهزار...https://virasty.com/mirzaei_ir/1783717400194787247درود و صد هزار رحمت الهی بر #آیت_الله_سیدعلی_خمینی (مد ظله العالی)؛ روح امام خمینی کبیر (ره) را جلائی تازه بخشیدید و روح زخمخورده مردم را دمی تازه دمیدید... خدا شما را با همین کلام با صلابت و صحیح برای مردم و انقلاب حفظ کند.واقعا چقدر یک نفر میتواند تک تک کلماتش در بزنگاهترین لحظات درست باشد...