گاهی برای فهمیدن آینده، لازم نیست آینده رو پیشبینی کنیم؛کافیه امروزِ خودمون رو نگاه کنیم.💌#ویرشت:
گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(نماز در حالات آمادگی روحی به آدمی عروج و حال و حضور بیشتر می بخشد و در حالات غفلت و ناآمادگی در گوش او زنگ آماده باش می نوازد و او را به آن وادی نورانی نزدیک می سازد لذا نماز در هیچ حالی نباید ترک شود...)#رهبر_شهید
گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(انسان بالاخره ممکن است آلودگی هایی پیدا کند و دست و بالش به خطایی بند شود اگر به نماز پایبند باشید این نورانیت شما باقی خواهد ماند و گناه این فرصت را پیدا نمی کند که در جان شما نفوذ کند...)#رهبر_شهید #کتاب
پیام رهبری: تردید با بصیرت، یأس با امید، ترس با توکل، بدگمانی با تحقیق، اختلاف با وحدت .جنگ شناختی، تخریب تابآوری مردم و محاسبات مسئولان.جهاد تبیین، نقشبرآب کردن توطئهها.جنگ شناختی یه قدم از گلوله جلوتره؛ نبینیش = باختی، بشناسیش = برندهای.ادامه تحلیل : https://eitaa.com/IranEslami_Man
گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(نماز در همه حالات حتی در میدان نبرد و سخت ترین آزمایش های زندگی اولویت خود را از دست نمی دهد انسان همیشه به نماز محتاج است و در عرصه های خطر محتاج تر...)#رهبر_شهید #کتاب
گزیده ای از کتاب خلـــوت انـس📚(کلمات و اذکار نماز هر یک خلاصه ای است که به بخشی از معارف دین اشاره می کند و به طور مکرر و پی در پی آن را به یاد نمازگزار می آورد نمازی که با تدبر در معانی و بدون سهو و غفلت گزارده شود انسان را روز به روز با معارف الهی آشناتر و به آن دلبسته تر می سازد...)#رهبر_شهید
*زمان آن رسیده استکه دوست داشتنصدای نغزِ عاشقانه ای شودکه از گلوی گرمِ تو طلوع می کندمرا به خواب ِ عشقِ اوّلِ جوانی ام رجوع داده ایبه من بگو چگونه این جهان جوان شودبگو چگونه رازِ عاشقان عیان شودعطش برای دیدنِ توسوخته زبانِ منتومهربانِ من،بیا کنارِ پنجرهبهار را به من نشان بده…Show more
برای بارهزارم این موضوع توضیح میدم که من #حجاب رابهعنوان یک حکم شرعی قبول دارم؛اما بین واجب بودن حجاب و اجباری کردن حجاب با بگیر وببند تفاوت اساسی وجود دارد!اجبار با حق انتخاب مکلف که اختیار است در تضاد می باشد!عملی که اکراهی و اجباری باشد و با طیب نفس نباشد درفقه شیعه مذمت و باطل دانسته شده است.
خطری که استاد مطهری همان ابتدای 57 فهمید و بعضی از ما شاید امروز هم نفهمیده باشیم..." خوارج "منقرض شده اند اما افکارشان؛در مسلمانان ریشه دوانیدو با اینکه اشخاص و افرادشانو حتی نامشان نابود شده است؛اما روحشان در کالبد مقدس نماهاوجود داشته و دارد و مزاحمی سختبرای پیشرفت اسلام به شمار میروند..…Show more
درخت پیر تن من دوباره سبز می شود✅هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #جنتی_عطایی#شعر #دلنوشته #اندکی_تفکر #ایران#ایران_قوی #مقاومت #آموزش
در وداع دوستان، دیدیم شور رستخیزصد گلستان داغ پروردیم در یک غنچه دل🎒#فیاض_لاهیجی #حامد_فردای ساربان! آهسته رو کآرام جانم میرود🎒وآن دل که با خود داشتم، با دلسِتانم میرود🎒من ماندهام مهجور از او، بیچاره و رنجور از اوگویی که نیشی دور از او، در استخوانم میرود…Show more