Profile picture of ‌پرتو‌
گاهی برای فهمیدن آینده، لازم نیست آینده رو پیش‌بینی کنیم؛کافیه امروزِ خودمون رو نگاه کنیم.💌#ویرشت:

Profile picture of ‌تاریخ سازان مقاومت‌
گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(نماز در حالات آمادگی روحی به آدمی عروج و حال و حضور بیشتر می بخشد و در حالات غفلت و ناآمادگی در گوش او زنگ آماده باش می نوازد و او را به آن وادی نورانی نزدیک می سازد لذا نماز در هیچ حالی نباید ترک شود...)#رهبر_شهید

انتخابات داریم! 🗳️هر عادت، یک رأیه.آماده‌ای؟هر روز، با کارهایی که تکرار می‌کنی، داری به یه نفر رأی می‌دی؛به آدمی که قراره بشی.💫💖پس سؤال اینه:…Show more

Profile picture of ‌مجتبی انصاری پور‌
دوره تأمین مدرس رشته شبکه و نرم افزار رایانه،شهریور ماه ۱۴۰۵،تهران

Profile picture of ‌eli‌
۲۰سال بعدبابت کارهایی که نکرده‌ایبیشتر افسوس میخوریتا بابت کارهایی که کرده‌ای؛پس تسلیم نشوفکر حرف مردم را نکنبگرد، آرزو کن، کشف کنو هر آنچه بکن که دلت می‌خواهد ...عصرتون به شادی و سلامتی

گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(انسان بالاخره ممکن است آلودگی هایی پیدا کند و دست و بالش به خطایی بند شود اگر به نماز پایبند باشید این نورانیت شما باقی خواهد ماند و گناه این فرصت را پیدا نمی کند که در جان شما نفوذ کند...)#رهبر_شهید #کتاب

Profile picture of ‌Aminx_ brOken‌
پیام رهبری: تردید با بصیرت، یأس با امید، ترس با توکل، بدگمانی با تحقیق، اختلاف با وحدت .جنگ شناختی، تخریب تاب‌آوری مردم و محاسبات مسئولان.جهاد تبیین، نقش‌برآب کردن توطئه‌ها.جنگ شناختی یه قدم از گلوله جلوتره؛ نبینیش = باختی، بشناسیش = برنده‌ای.ادامه تحلیل : https://eitaa.com/IranEslami_Man

یه سؤال:اگه همین کارایی که هر روز انجام می‌دی رو ادامه بدی،یک سال دیگه کجایی؟🤔#ویرشت:

Profile picture of ‌آقای ٱلفـــ‌
با نزدیک شدن ماه مهر، هالند هم موهاشو مدرسه ای زد تا با بچه تخس های روبیکا احساس همدردی کنه❤️‍🩹👌+

گزیده ای از کتاب خلـــــوت انـــــس📚(نماز در همه حالات حتی در میدان نبرد و سخت ترین آزمایش های زندگی اولویت خود را از دست نمی دهد انسان همیشه به نماز محتاج است و در عرصه های خطر محتاج تر...)#رهبر_شهید #کتاب

گزیده ای از کتاب خلـــوت انـس📚(کلمات و اذکار نماز هر یک خلاصه ای است که به بخشی از معارف دین اشاره می کند و به طور مکرر و پی در پی آن را به یاد نمازگزار می آورد نمازی که با تدبر در معانی و بدون سهو و غفلت گزارده شود انسان را روز به روز با معارف الهی آشناتر و به آن دلبسته تر می سازد...)#رهبر_شهید

Profile picture of ‌Nima‌
مرگ بر همه ظالم‌های دنیا🔹 امام خمینی(ره):«مرگ بر همه ظالم‌های دنیا؛ مرگ بر آنهایی که مردم و ملت‌ها را می‌چاپند و خود را دولت صلح‌طلب حساب می‌کنند؛ اینها در حال مرگ هستند. آنی که باقی است، خدای تبارک و تعالی است.»▫️صحیفه امام، ج ۲۰، ص ۲۵۱

Profile picture of ‌نرگس شکوهی فر‌
*زمان آن رسیده استکه دوست داشتنصدای نغزِ عاشقانه ای شودکه از گلوی گرمِ تو طلوع می کندمرا به خواب ِ عشقِ اوّلِ جوانی ام رجوع داده ایبه من بگو چگونه این جهان جوان شودبگو چگونه رازِ عاشقان عیان شودعطش برای دیدنِ توسوخته زبانِ منتومهربانِ من،بیا کنارِ پنجرهبهار را به من نشان بده…Show more

Profile picture of ‌وحید عزیزی‌
برای بارهزارم این موضوع توضیح میدم که من #حجاب رابه‌عنوان یک حکم شرعی قبول دارم؛اما بین واجب بودن حجاب و اجباری کردن حجاب با بگیر وببند تفاوت اساسی وجود دارد!اجبار با حق انتخاب مکلف که اختیار است در تضاد می باشد!عملی که اکراهی و اجباری باشد و با طیب نفس نباشد درفقه شیعه مذمت و باطل دانسته شده است.

خطری که استاد مطهری همان ابتدای 57 فهمید و بعضی از ما شاید امروز هم نفهمیده باشیم..." خوارج "منقرض شده اند اما افکارشان؛در مسلمانان ریشه دوانیدو با اینکه اشخاص و افرادشانو حتی نامشان نابود شده است؛اما روحشان در کالبد مقدس نماهاوجود داشته و دارد و مزاحمی سختبرای پیشرفت اسلام به شمار میروند..…Show more

درخت پیر تن من دوباره سبز می شودهرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #جنتی_عطایی#شعر#دلنوشته#اندکی_تفکر#ایران#ایران_قوی#مقاومت #آموزش

همه‌چیز را نباید حل کرد...#ویرشت:

در وداع دوستان، دیدیم شور رستخیزصد گلستان داغ پروردیم در یک غنچه دل🎒#فیاض_لاهیجی #حامد_فردای ساربان! آهسته رو کآرام جانم می‌رود🎒وآن دل که با خود داشتم، با دل‌سِتانم می‌رود🎒من مانده‌ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از اوگویی که نیشی دور از او، در استخوانم می‌رود…Show more

قبل از اینکه بریم سراغ ماه بعد، یک بازی با خودت داریم. 👀وقتی زندگی سخت می‌شه، کدوم نسخه از تو بیرون میاد؟این تست رو جواب بده تا ببینیم کدوم نیروی درونی بیشتر شخصیتت رو هدایت می‌کنه.نه جواب درست داریم، نه غلط.فقط چیزی رو انتخاب کن که واقعاً شبیه خودته؛ نه چیزی که دوست داری باشی.🩵