Profile picture of ‌Manchester City ✔️‌
@MANCHESTERCITY16 May 2026
سلام به مخاطبان سایتmanchestercityiran.irلینک های کانال های ما در پیام رسان ها :سروش پلاس :https://splus.ir/MANCHESTERCITYwebsiteایتا :https://eitaa.com/MANCHESTERCITYwebsiteبله :https://ble.ir/MANCHESTERCITYwebsiteShow more

Profile picture of ‌داچ وندرلیند‌
@Dachvanderlind15 May 2026
یک عکس ساده نمیتونه قشنگ باشه.اون عکس:

Profile picture of ‌Lamine Yamal‌
@Lamine_Yamal15 May 2026
📊 | مقایسه دمبله و یامال تو این فصل :#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
میدونید فرق یک وطن پرست با برانداز چیه ؟🤔 این کلیپ و ببین میفهمید 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️
2 MB

@Lamine_Yamal14 May 2026
لامین یامال در IG 🧡 :#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage14 May 2026
🔵 داکنز نازون: ۲۰۲۶ آخرین جام جهانی من استداکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی استقلال که این روزها همراه با تیم ملی کشورش برای جام جهانی ۲۰۲۶ آماده می‌شود،درباره حضور در این رقابت‌ها گفت: «وقتی دیدم هائیتی در چه گروهی قرار گرفته، خیلی خوشحال شدم؛ چون شاید این آخرین جام جهانی من باشد.‎@Esteghlalpage

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage13 May 2026
تکلیف مالکیت نشان تجاری باشگاه استقلال نهایی شدمالکیت نشان تجاری باشگاه استقلال پس از طی مراحل حقوقی و اداری، به صورت رسمی در دارایی‌های باشگاه ثبت شد.برای مشاهده متن کامل روی لینک زیر کلیک کنید: ‎@Esteghlalpage

Profile picture of ‌Ali Agha‌
@ali_gh112413 May 2026
آپدیت لباس تیم ملی مثل آپدیت‌های واتساپه تا خودشون تغییراتشو نگن متوجهش نمیشی..#تیم_ملی_فوتبال #لباس #جام_جهانی

@Lamine_Yamal12 May 2026
رژه جشن لیگ قهرمانان اروپا به زودی؟🎙لامین: قطعاً.#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

@Lamine_Yamal11 May 2026
یامال، بعد از بازی به آغوش فلیک رفت. ❤️پ. ن : تیم دوست داشتنی ای داریم. #بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌ایران اسپورت‌
@Mahangaran10111 May 2026
دیشب بارسا رئال مادرید رو برد و قهرمان لالیگا شد خودم بارسای هستم😍#فوتبال #بارسا #بارسلونا #لالیگا#رئال

Profile picture of ‌m.a.m_17‌
@Mohammedamin_1711 May 2026
🌟مهم نیست که دیگران درمورد من چه فکری میکنند مهم اینکه در🦁🥇🏆 ذهن خودم بهترینم💫🫡#موفقیت#تلاش #ناامید نشو

Profile picture of ‌کاغذ دیواری دکوراسیون‌
@Wallpaper111 May 2026
ماربل شیت مات(سنگ مصنوعی)ورق بزرگ ابعاد ۱۲۲سانت در ۲۸۰ سانتضخامت ۳ میل بیش از ۳۰ مدل و طرحقابل شستشوShow more

@Lamine_Yamal11 May 2026
مارکوس رشفورد و فران تورس گل‌های خودشون رو به هانسی فلیک تقدیم کردن . پسر عجب تیمی ❤️#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌فوتبال90 ⚽️‌
@Football9010 May 2026
متفاوت‌ترین روز تمرینات ملی‌پوشان 👀 کری‌خوانی رامین برای بیرو دومین جلسه تمرینات تاکتیکی تیم ملی ایران در دور جدید آماده‌سازی، امروز در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد؛ تمرینی پرفشار که با برنامه‌های بدنی، فوتبال تک‌ضرب، تمرینات سرعتی و کارهای تاکتیکی در فاز حمله و دفاع همراه بود.در بخش پایانی تمرین…Show more

Profile picture of ‌﮼جانفدای‌وطن🎒‌
@Mrs_abbasian10 May 2026
الکلاسیکو داریم گویا🦦

کدوم وری اید؟

23 votes  •  The poll has been ended
Nobody can see participants

@Lamine_Yamal8 May 2026
بیشترین تعداد شانس بزرگ گلزنی ایجاد شده تا اینجای چمپیونزلیگ 2025/2026 #بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال