بسیج اسپانیا....
718 KB
زیبایی ببینید طرفداران اسپانیا و اون وسط پرچمی که روش نوشته «نابود باد اسرائیل» #پایگاه_تحلیلی_یقین2 MB
تبریک من به اسپانیا، فقط بابت یک جام نیست. 🇪🇸🏆سالهاست به فوتبال اسپانیا علاقه دارم؛ اما امروز دلیل این تبریک، فراتر از فوتبال است.در روزهایی که بسیاری ترجیح دادند سکوت کنند، دولت اسپانیا بارها علیه #جنگ سخن گفت، از حقوق مردم فلسطین دفاع کرد و در جریان جنگ تحمیلی اخیر علیه ایران نیز مواضعی متف…Show more
غم و ناراحتی مسی رو به تمامی مردم ایران تبریک عرض میکنم#مسی#جام_جهانی#جنوب #فوتبال#فینال
⚽ فینال جام جهانی که نیست؛ نبرد حق علیه باطله!🇪🇸 یه سمت اسپانیاییهای حامی مقاومت و اسرائیلیستیز🇦🇷 یه سمت هم آرژانتینیهای صهیونیست که عکساشون از جزیره لو رفتهفضای مجازی پر شده از فیلم های حمایت حامیان فلسطین و اهالی غزه از #اسپانیا و یامالبنظر میرسه حامیان اسرائیل دوست دارند امشب آرژانتین و مسی قهرمان بشن و حامیان فلسطین دوست دارن اسپانیا قهرمان بشه.🇪🇸🏆🇵🇸1 MBShow this thread
🏆 کی قهرمان میشه؟
3 votes • The poll has been endedOnly the creator can see voters
@kavehtajvidi7 July 2026روزگار به ترامپ و آمریکا خواهد آموخت که نمیتوان همه چیز را با پول و قدرت به دست آورد.#فوتبال #جامجهانی #بلژیک #آمریکا
@hamidreza676928 June 2026جوری که بازیکنان الجزایر و اتریش تو بازی شوت میزدن.#جام_جهانی406 KB
@DeepRadiance28 June 2026
@setizmedia27 June 2026*#قولنج : تیم جمهوری اسلامی*『🔴 @SetizMedia 』#ایران #جام_جهانی#تیم_ملی1 MB
@Amirsamansanei27 June 2026هنوز امید داریم#ایران#فوتبال#جام_جهانی#رامین_رضاییان#شجاع_خلیل_زاده2 MB
@Arashmida26 June 2026❌🎥عقل طرفداران رضا پهلوی به روایت تصویر 🤣درحال شعار دادن علیه بازیکنان تیم ملی ایران هستند بعد وقتی ایران گل میزنه خوشحالی میکنن!بعد گل مردود میشه دوباره خوشحالی میکنناثرات دراگ و الکله!4 MB
@Amirsamansanei20 June 2026جام جهانی ۲۰۲۶؛ یک رویداد فوتبالی یا پروژه بزرگ«ورزششویی» آمریکا؟#ایران#جنگ#فوتبال#جام_جهانی13 MB