Profile picture of ‌بنده خدا‌
بسیج اسپانیا....
718 KB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
زیبایی ببینید طرفداران اسپانیا و اون وسط پرچمی که روش نوشته «نابود باد اسرائیل» #پایگاه_تحلیلی_یقین
2 MB

Profile picture of ‌محمدرضا خوشرو‌
تبریک من به اسپانیا، فقط بابت یک جام نیست. 🇪🇸🏆سال‌هاست به فوتبال اسپانیا علاقه دارم؛ اما امروز دلیل این تبریک، فراتر از فوتبال است.در روزهایی که بسیاری ترجیح دادند سکوت کنند، دولت اسپانیا بارها علیه #جنگ سخن گفت، از حقوق مردم فلسطین دفاع کرد و در جریان جنگ تحمیلی اخیر علیه ایران نیز مواضعی متف…Show more

Profile picture of ‌حامد حیدری‌
غم و ناراحتی مسی رو به تمامی مردم ایران تبریک عرض میکنم#مسی#جام_جهانی#جنوب #فوتبال#فینال

Profile picture of ‌سیدعلی‌حیدر جعفری | Seyed Ali Haider Jafari 🇵🇸🇮🇷‌
فینال جام جهانی که نیست؛ نبرد حق علیه باطله!🇪🇸 یه سمت اسپانیایی‌های حامی مقاومت و ‌اسرائیلی‌ستیز🇦🇷 یه سمت هم آرژانتینی‌های صهیونیست که عکساشون از جزیره لو رفته
اسپانیا vs آرژانتین
فضای مجازی پر شده از فیلم های حمایت حامیان فلسطین و اهالی غزه از #اسپانیا و یامالبنظر میرسه حامیان اسرائیل دوست دارند امشب آرژانتین و مسی قهرمان بشن و حامیان فلسطین دوست دارن اسپانیا قهرمان بشه.🇪🇸🏆🇵🇸
1 MB

Show this thread

🏆 کی قهرمان می‌شه؟

3 votes  •  The poll has been ended
Only the creator can see voters

Profile picture of ‌سُــــها‌
حتی اگه آرژانتین تنهایی تو استادیوم بازی كنه من طرفدار استادیومم🤌🏼

Profile picture of ‌biscuit‌
@biscuit12 July 2026
پرنسس مسی در شهر فیفا😂
3 MB

Profile picture of ‌کاوه تجویدی‌
@kavehtajvidi7 July 2026
روزگار به ترامپ و آمریکا خواهد آموخت که نمی‌توان همه چیز را با پول و قدرت به دست آورد.#فوتبال #جام‌جهانی #بلژیک #آمریکا

Profile picture of ‌حمیدرضا امیراعظمی‌
@hamidreza676928 June 2026
جوری که بازیکنان الجزایر و اتریش تو بازی شوت میزدن.#جام_جهانی
406 KB

Profile picture of ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
@setizmedia27 June 2026
*#قولنج : تیم جمهوری اسلامی*🔴 ‎@SetizMedia#ایران #جام_جهانی#تیم_ملی
1 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida26 June 2026
🎥عقل طرفداران رضا پهلوی به روایت تصویر 🤣درحال شعار دادن علیه بازیکنان تیم ملی ایران هستند بعد وقتی ایران گل میزنه خوشحالی میکنن!بعد گل مردود میشه دوباره خوشحالی میکنناثرات دراگ و الکله!
4 MB

Profile picture of ‌سید کمال‌
@S_kamal22 June 2026
اینکه ایران اصلا برنامه نداشت تو بازی و فوق العاده ضعیف بود یک طرف قضیه ولی اینکه با چنگ دندون محافظت میکردن از دروازه یک طرف این عکس بقدری زیبا طراحی شده ادم با دیدنش بغض میکنه و قلبش بدرد میادامیدوارم بازی بعدی افتخاری بزرگ برای کشور بیارید#ایران #فوتبال #کشور

Profile picture of ‌خسته‌
@Khastame22 June 2026
پسر بازی امشب واقعا نفس گیر و جذاب بودخداروشکر ⚽️

Profile picture of ‌امیرسامان صانعی‌
@Amirsamansanei20 June 2026
جام جهانی ۲۰۲۶؛ یک رویداد فوتبالی یا پروژه بزرگ«ورزش‌شویی» آمریکا؟#ایران#جنگ#فوتبال#جام_جهانی
13 MB