Match Day👕⚽️Manchester City VS Aston Villa🕗یک شنبه (امروز) ساعت ۱۸:۳۰ 🏟ورزشگاه اتحاد شهر منچسترCome on CITY 🩵🏆
@MANCHESTERCITY24 May 2026Match Day👕⚽️Manchester City VS Aston Villa🕗یک شنبه (امروز) ساعت ۱۸:۳۰ 🏟ورزشگاه اتحاد شهر منچسترCome on CITY 🩵🏆
@Lamine_Yamal24 May 2026🚨 یامال جایزه بهترین بازیساز لالیگا در این فصل رو گرفت.آقای پاس گل.😘( آمار 11 پاس گل )#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal24 May 2026تیم بانوان بارسا برای چهارمین بار لیگ قهرمانان اروپا رو فتح کرد:💫#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Sunson_ir23 May 2026
@MANCHESTERCITY23 May 2026نیکو اورایلی بهترین بازیکن جوان پریمیرلیگ شد.🩵🎉🎉 Congratulations Nico O'Reilly 🎉🎉 تبریک نیکو اورایلی 🎉Come on Nico 🩵🏆Come on CITY 🩵🏆
@Lamine_Yamal23 May 2026Wallpaper •|• Lamine Yamal#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal23 May 2026جوونترین بازیکنایی که برای بارسا هتریک کردن:#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@MANCHESTERCITY23 May 2026یه شات از چرکی 💪⚽️آقای پس گل این فصل برای سیتیCome on CITY 💙🏆
@Lamine_Yamal23 May 2026لامین یامال •|• تمرینات بارسا ( مربوط به گذشته ) #بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@MANCHESTERCITY23 May 2026لیست هلند برای جام جهانی دعوت شدن دو سیتیزن برای هلند :Nathan AkeTijjani ReijndersCome on CITY 💙🏆
@Esteghlalpage22 May 2026🚨🔵 باشگاه استقلال با محمد خلیفه دروازبان آلومینیوم به توافق رسید و سنگربان فصل بعد آبیپوشان خواهد بود/ورزش سه@Esteghlalpage #استقلال
@Fatii_20000022 May 2026من واقعا میترسم.از اینکه هیچوقت این اوضاع درست نشه، از اینکه اینترنت همین جوری بمونه، از اینکه هیچوقت نتونم مهاجرت کنم، از اینکه هیچوقت نتونم زندگی خودمو بسازم، از اینکه نتونم حتی برای فردام برنامه ریزی کنم، از اینکه هیچوقت رنگ خوشی رو نبینم.