🎙پیروز قربانی: با افتخار میشود به فرهاد گفت فوتبالیست!او از من خیلی حرفهای تر بود و از نظر شخصیتی خیلی بالاست. من خیلی پر شر و شور بودم و نظرم نسبت به قبل تغییر کرده.@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال
2 MB
@Esteghlalpage3 June 2026🎙پیروز قربانی: با افتخار میشود به فرهاد گفت فوتبالیست!او از من خیلی حرفهای تر بود و از نظر شخصیتی خیلی بالاست. من خیلی پر شر و شور بودم و نظرم نسبت به قبل تغییر کرده.@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال2 MB
@Football9024 May 2026تیزر FIFA برای معرفی تیم های جام جهانیبا حضور ایران با نماد یوز ایرانی🇮🇷9 MB
@Lamine_Yamal21 May 2026The Lamine Yamal#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال2 MB
@Obashism21 May 2026ویدیو وایرال شده از ***** بازی دیروز تیم ملیقلعهنویی تو جمع آلت تناسلی رو گذاشت گوشه دهن نورافکن: آقای امید خان نمیفهمی پای راسته؟ اینم نمیفهمی!1 MB
@Lamine_Yamal17 May 2026Perfect Lamine#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال848 KB
@Karim_meaad_karimi5115 May 2026میدونید فرق یک وطن پرست با برانداز چیه ؟🤔 این کلیپ و ببین میفهمید 🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷❤️2 MB
@Lamine_Yamal7 May 2026رونمایی تبلیغاتی کیت فصل فعلی بارسلونا( ویدیو مربوط به اول فصل 25_26) #بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال5 MB
@Lamine_Yamal5 May 20261 دقیقه با لامین یامال❤️🤙#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال7 MB
@Lamine_Yamal5 May 2026
@SENDERK_inlin4 May 2026زمین ورزشی شهدای سرمازغ در آستانه بهره برداری قرار گرفت زمین ورزشی چمن مصنوعی چند منظوره با اعتباری بالغ بر 40میلیارد ریال در بازه زمانی 2 سال و چند ماه با فرش کردن چمن مصنوعی برای تمرین و مسابقات فوتبال، والیبال، ورزشهای جمعی آماه بهره برداری قرار گرفت#سندرک_آنلاین گزارش: اسماعیل زارعی9 MB
@Lamine_Yamal3 May 2026❤ The Lamine Yamal ❤#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال743 KB
@Lamine_Yamal3 May 2026❤ Technical | Lamine Yamal ❤#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال804 KB
@Plusedits30 April 20262 MB