Profile picture of ‌شهریار سخن🇮🇷🎒👟‌
@Shahriar_Sokhan25 May 2026
هنگامی حماسهسروده شودغزل پرتو اندازدو شب، عریان نفس‌ تندتر و واه‌آلودتن‌ها به تمنا آغوشدوشیزگان و گل‌رخانوجدی و شوری‌سعی صفا و‌ مروه می‌کندشهد لب‌ش بوسه می‌چکد…Show more

Profile picture of ‌یا حسین‌
@Jalilvand25 May 2026
#اخلاقـاسلامی«در ترک گناه با نفس خویش دست و پنجه نرم کنید تا کشاندن آن به سوی طاعات و عبادات بر شما آسان شود».

Profile picture of ‌محمدحسین خرّمی‌
مثل احمد فدای مردمفیلم سینمایی احمد، روایتی از نقش سردار شهید حاج احمد کاظمی در امداد رسانی پس از زلزله بم به ۱۰ هزار مصدوم#پیشنهاد_تماشا

Profile picture of ‌Sina Rad‌
@Sinaradofficial23 May 2026
در هر حالتی ورزش فراموش نشه پیش بسوی جیم برای لایف استایل سالم

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
آمـــریکا تا کــــجا هـــــزینه مـی دهــــد؟تصاحــب ایـران یعـنــی حـــفظ نـظام تــــک قـطــــبـــیخــــروج اورانـــیــــوم مــــمـــنــــوعبــســاز بـــمــــب اتـــم راhttps://www.aparat.com/v/rzccr96لایک یادتون نره👆#محمدندیمی#تحلیل_سیاسی
29 MB

🚨🇺🇸 #فوری | ترامپ: ما در ایران همان کاری را می‌کنیم که در ونزوئلا کردیم‼️اینم تمرینات شون برای روبودن و عملیات کماندویی 🏷 تو غلط کردی ********
5 MB

آموزشات بیشتر کار با سلاح های تخصصی اسنایپ آر پی جی اس پی جی دارگانوف تیربار پیکا و تیر بار سنگین دوشکا 💪🫡باید آموزش داده شود به مردمدشمن به دنبال ضربه ی قاطع به نیرو های زمینی و پدافندی ماست
5 MB

Profile picture of ‌محمد جواد یاحقی‌
@yahaghi22 May 2026
اسمشو چی بزارم ؟ #پریود #اپ #قاعدگی #سلامت #ترکر

برای یک برنامه پریود ترکر اسم پیشنهاد بدید و یا کامنت کنید

16 votes  •  The poll has been ended
Nobody can see participants

تمرین چتربازی و بار ریزی لشکر82 هوابرد ارتش آمریکا🖋 Iranian_Militarism_____________________در حالی که دیپلمات‌های ما مشغول پس و پیش کردن "است" و "اما" و "اگر" ها روی کاغذ هستند تا شاید در و تخته جور شود و توافقی حاصل!
2 MB

Profile picture of ‌احمد ارضی‌
@Ahmad490921 May 2026
امروز پنج شنبه ۱۴۰۵/۰۲/۳۱ این افتخار رو داشتم که واسه چندمین بار پرچم عزیز ایران اسلامی رو واسه ساعتی دردست نگه دارماراک:میدان شهداخدایاشکرت🤲#ایران_اسلامی#انقلاب#رهبر_شهید #ترامپ_ملعون#نتانیاهو_خبیث

Profile picture of ‌💔ســکوت🖤‌
🖤شب نشین ها🖤

وقته تنبیه سگ زرد شده همه بگید حسبی الله ❤️🇮🇷💪
3 MB

🔴 ترامپ: ما ارتش ایران را نابود کردیم، شاید لازم باشد یک عملیات «پاکسازی» سبک انجام دهیم‼️🔻ما تجهیزات لازم برای به‌دست آوردن اورانیوم از ایران را داریم. باید وارد شویم و آن را از ایران بگیریم.🔻اگر غبار اورانیوم غنی‌شده را دریافت نکنیم، مداخله خواهیم کرد.👈 بیا خوک کثیف ، منتظریم ...

Profile picture of ‌Amir FIT‌
@Fitbyamir18 May 2026
بهتر نیست یه تغییر توی خودت ببینی ؟ همه در فکر تغییر دنیا هستن اما هیچکس به فکر تغییر خودش نیست!من کمکت میکنم تو سریع ترین زمان ممکن به این تغیرات برسی ، پس مارو دنبال کن ‎@fitbyamir

خوش‌چشم:🚩🚩🚩 پرچم قرمز یا لثارات الحسین در تجمعات دست بگیرید،باید خوانخواه رهبرمان باشیم!۱۰ شرط رهبری را هرشب در تجمعات بخوانید و تکرار کنید.
6 MB

مسئله تنگه هرمز اینقدر مهم شده که نخست وزیر #ژاپن میاد و بابت عبور فقط یک کشتی ژاپنی از این آبراهه مصاحبه می کنه و رسما میگه با هماهنگی #ایران این شناور عبور کرد.مردم ایران باید دقت کنند که چه فرصت ژئوپلیتیکی برای کشور ایجاد شده.✍️ علیرضا تقوی نیا (Alireza Taghavinia) ❤️🇮🇷

دود از کنده بلند میشهماشاءالله ❤️🇮🇷💪
1 MB

من تندرو هستمجنبش من تندرو هستم 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Profile picture of User
@filikala18 May 2026
ترازوی وزن کشی دیجیتال کومری (COMRY)https://filikala.ir/cart/?add-to-cart=6089

Profile picture of User
@filikala17 May 2026
ماساژور چوبی کف پا رولیhttps://filikala.ir/cart/?add-to-cart=2661