🎥🔴پهپادFPV اوکراینی از دریچه باز سقف خودرو روسی به داخل وارد شد و سرنشینان را هدف قرار داد.
1 MB
@Investigativejornalism21 June 2026🎥🔴پهپادFPV اوکراینی از دریچه باز سقف خودرو روسی به داخل وارد شد و سرنشینان را هدف قرار داد.1 MB
@Arashmida18 June 2026🎥گاهی قهرمان بودن از همین انتخابهای ساده شروع میشود؛این انیمیشن باحال را ببینید و با مصرف بهینه برق، سهم خودتان را در روشن ماندن ایران ایفا کنید👌🇮🇷6 MB
@Arashmida18 June 2026🔻📽روایت جعفر دهقان از تلفنی که از طرف اقا مجتبی خامنهای برای معذرتخواهی به او شده بوددهقان: حقا که این پسر همان پدر است👌9 MB
@seratvelayat15 June 2026🎥 در برابر تهدیدات ترامپ، باید اینگونه سخن گفت....#انتقام_رهبر_شهید#حکمت_صادق #جهاد_تبیین #روشنگری نشر دهید2 MB
@Ir_iranman15 June 2026🎬 پشت صحنهی حضور رضاشاه در زمان خشایار شاه!🟥پشت صحنه سریال #رضاشاه_و_ساعت_زمان3 MB
@Ir_iranman15 June 2026🎬 گیر افتادن بلاگر معروف اینستاگرامی در سیاه چال تاریخ!🟥پشت صحنه سریال #رضاشاه_و_ساعت_زمان2 MB
@Ir_iranman15 June 2026🎬 عصبانیت زکریای رازی از تصمیمات رضاشاه!🟥پشت صحنه سریال #رضاشاه_و_ساعت_زمان4 MB
@seratvelayat15 June 2026مادر بزرگم فراموشی گرفته بود از کهولت سن به او گفتم اسم ائمه را بیاد داری؟ گفت...تا آخر گوش کنید خیلی زیباست🥲محرم از راه رسید.#محرم #یا_حسین#یا_لثارات_الخامنهای9 MB
@Ir_iranman14 June 2026🎬 آموزش نبرد پارتیزانی به رضا شاه!🟥پشت صحنه دشت حران از سریال #رضاشاه_و_ساعت_زمانپخش از ایران من6 MB
@Arashmida12 June 2026❌امیر دودو تا یه مجید بالاسرش نباشه، آدم نمیشه 😂😂😂#قیام_من652 KB
@szkouhi12 June 2026دنیا پر از مسابقههایی است که برنده ندارند.ما برای دویدن ساخته نشدیم، برای "زندگی کردن" ساخته شدیم.اگر امروز به خط پایان نرسیدی، اگر وسط راه خسته شدی، فدای سرت!گاهی رها کردن، بزرگترین پیروزی است.ذهنت را از "بایدها" خالی کن... آرامش دقیقاً همینجاست.»#ذهن_آرام #استرس #زندگی #سلامت_روان20 MB
@Karim_meaad_karimi5112 June 2026🔴 شبکه خبر هم از خجالت ظریف در آمد!لطفا کسی در نشر این خبر کوتاهی نکند نشر دهید تا قوه قضائیه به عنوان خواسته مردم وارد کار شه و اموال ظریف و خودش را حبس کند. مرگ بر منافق وطن فروش باید به نفع دشمن کار کند چون اولاد و اموال در آمریکا هستن.حالا معلوم شد چرا پزشکیان صدا و سیما را تهدید کرده12 MB