Profile picture of ‌Shabnam Ahmadi‌
پیرمردی که آلزایمر داره و میخواد بره دیدن آقا..و مردم مجبورن بهش دروغ بگن...💔🥀🌊🌌#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #پدر_امت
8 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴مجموعه‌ی بابای ایران #رهبرشهیدبابای ایران
3 MB

Profile picture of ‌عاطفه حیدریان‌
حالا ما عرب پرستیم یاعراقی ها ایرانی پرستن دم امت واحده مسلمین گرم ب قول خمینی کبیر اگر تمام مسلمین جهان جمع بشوند هر کدام یه سطل آب به اسرائیل بریزند اسرائیل را سیل میبرد به امید اون روز #عراق #ایران #مقاومت #دابسمش
3 MB

Profile picture of ‌صراط ولایت‌
😭 دنیای بخیل! او را هم از ما گرفت🥺 ما اهل این جا نیستیم، ما اهالی آخرتیم، یاران ما آنجا هستن... #باید_برخاست #رهبر_شهید
2 MB

Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
#ويدیوصحنه ای از یک سریال آمریکایی که به نظر می رسد کارگردان آن از ماجرای سقوط جت متجاوز آمریکایی به دلیل استراتژی مرموز پهپادهای ایران که به عروس دریایی شهرت یافت در ساخت آن الهام گرفته استتدوین:شبکه رسانه ای مهاجر#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_منافق
5 MB

برای اولین‌بار "زندگینامه رهبر شهید"💔 درقالب انیمیشن🇮🇷🖤👌
2 MB

Profile picture of ‌Kill Bill‌
The Day of the Jackal#جنگ #ايران #ترامپ #تنگه_هرمز سکانس جذابی است این قسمت
13 MB

Profile picture of ‌مهدی صالحی‌
آیا می‌شه به جنگ خندید؟ روبرتو بنینی در «زندگی زیباست» گفت آره و اسکار گرفت!🏆برای دیدن تحلیل کامل و فهمیدن اینکه این فیلم شاهکارِ نابغه‌ست یا اهانتِ دیوانه، روی لینک زیر بزن 👇https://www.aparat.com/video/video/embed/videohash/oxrdnt2/vt/frame#کمدی #طنز #زندگی_زیباست #نقد_فیلم #مهدی_صالحی #نقد
www.aparat.com

خندیدم اما گریه کردم! - نقد فیلم کمدی زندگی زیباست

سلام رفیق! توی این ویدیو رفتم سراغ یکی از جنجالی‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما؛ «زندگی زیباست» ساخته‌ی روبرتو بنینی. فیلمی که توش اردوگاه کار اجباری نازی‌ها تبدیل میشه به یه بازی کودکانه و یه پدر با قدرت شادی، پسرش رو از مرگ حتمی نجات میده.بنینی توی این فیلم نه تنها برنده‌ی اسکار شد، بلکه کل جهان رو به چالش کشید: آیا می‌شه به هولوکاست خندید؟ توی این ویدیو مفصل بررسی کردم که چطور بنینی از سنت دلقک‌های سیرک و چارلی چاپلین وام گرفته تا یه اثر خلق کنه که همزمان هم می‌خندونه هم می‌گریونه.بررسی بازیگری روبرتو بنینی و نیکولتا براسکی رو واکاوی کردم و اینکه چطور بازی بنینی فراتر از تکنیک کمدی، به یه تراژدیِ جان‌سوز تبدیل میشه. همچنین به نقد فیلمنامه، نمادشناسی، موسیقی نیکولا پیووانی و فیلمبرداری تونینو دلی کُلی پرداختم.آیا این فیلم یه شاهکارِ نابغه‌ست یا یه اهانت به قربانیان واقعی؟ جواب رو توی ویدیو ببین.اگه از نقدهای صریح و خودمونی خوشت میاد، حتماً کانال «نقد با زیرشلواری» رو سابسکرایب کن و زنگوله رو بزن. نظرات ارزشمندت رو برام بنویس که ته ویدیو یه سوال جنجالی برات دارم!لایک و کامنت یادت نره!00:05خندیدم اما گریه کردم00:59شاهکاری جسورانه01:46چرا این فیلم خاص است04:33جوابی با یک سکانس06:28آیا میشه به جنگ خندید

Profile picture of ‌حسین حاجی جعفری‌
نماهنگ جان جانان علیاجرا: حسین حاجی جعفری پخش درشبکه نور استان قم
9 MB

Profile picture of ‌حسین حاجی جعفری‌
نماهنگ جان جانان علیاجرا: حسین حاجی جعفری پخش شبکه های صداوسیما سراسرکشور
10 MB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
بیا عموجان کجا می‌ری اینم یه نوع مباهله‌ست به هرحال
613 KB

🖤 دعای شهید؛ آمین شهدا🎥 در این فیلم شهیدان آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، قاسم سلیمانی، محمد باقری، عبدالرحیم موسوی، حسین سلامی، محمدرضا زاهدی، محمد پاکپور، عزیز نصیرزاده، علیرضا تنگسیری و مجید خادمی حضور دارند.#باید_برخاست
12 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
🔹یکم طنز . . . 💯‎@mahdi_news
3 MB
2 MB

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
ویدیوی حشدالشعبی برای دعوت به مراسم تشییع رهبر انقلاب در عراق #MartyrKhamenei #WeMustRise
3 MB

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
سیلو، به‌نظر من 🎬جدیدترین، قوی‌ترین، تاثیرگذارترینو بهترین فیلم ضد ایرانی آمریکاست.🧠 یعنی یه‌جوری ذهن مخاطبش رو تحت تاثیر قرار میده، که اگر متوجه نکات ریز روانی و اثرگذار نباشی و در برابرش سپر محافظ نداشته باشی، قطعا تاثیر خواهی پذیرفت.🗓 قسمت ۱ فصل ۳ این سریال، دو روز پیشدر ۳ جولای از تلو…Show more

Profile picture of ‌حدیثه علی بیگی‌
مطمئن باشم همه برنامرو دیدید دیگه؟👀حدیثه علی بیگی حدیثه‌علی‌بیگی #مسابقه‌صد#شبکه۳#حدیثه‌علی‌بیگی

حالا می‌فهمیم اونروز این شاعر داشت چی میگفت.نشر دهید🙏
4 MB

🏴چقدر قشنگ ساخته این کلیپ رو آقای حبیب خزائی حتما ببینید 🎥 سلام من نـــوه آقام...🖤😭اسمم زهرا محمدی گلپایگانیشنیدم میخواین بیاین تشییع من و اقاجونم؟
7 MB

Profile picture of ‌Mohammad Asghari‌
از پسش برمیاما،همیشه از پسش بر اومدم،اما بچت زیادی؛ تنها بوده مامان...!