Profile picture of ‌حسین رحمتی⁶⁸‌
خوابم نمی‌برهتوی کلاس امروز، حاج‌آقا کاشانی گفتن:زنِ معاویه جلوی خود معاویه ...ادامه‌اش رو نگفتالان برام سوال شده که زن معاویه جلوی معاویه چیکار کرده!حاجی‌جان یه حرفی رو نگو یا وقتی میگی ادامه‌اش رو هم بگوشد مثل سریال پایتخت که فهیمه میگفت پسر سوسن جلوی چشم سوسن ...#حامد_کاشانی

Profile picture of ‌روح‌
خباز مرحله جدید رو به رویی با فرازمینی ها هم عبور کردیمامیدوارم مرحله بعدی گیم زندگی توی ایران هم مثل این مرحله فقط در حد رونمایی باشه -------------------------------------🌚 𝗝𝗢𝗜𝗡: ‎@The_Roh

Profile picture of User
ترکیه و پاکستان در راستای پیمان دفاع مشترک مکه، به یمن فحش دادند.

Profile picture of ‌میرعلی‌
2 MB

539 KB

1 MB

Profile picture of ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
💯 #گیشنیز : صداهای تو سرم وقتی تو بیمارستان بستنم#درستیزباشید | عضو شوید 👇『🔴 ‎@SetizMedia 』
402 KB

Profile picture of ‌1TaA‌
وقتی میگم کجا زندگی میکنم و یهو میگه "واااایی چقد دورهه"عاصیصم من کجای حرفم گفتم قراره دعوتت کنم که برا خودت سفر خیالیتو چیدی؟🗿

Profile picture of ‌nullptr‌
والاحصرت شاهزاده رضا پهلوی بزرگ،جاوید شاه چندم،پادشاه مناطق کم برخوردار از بهره هوشی کافی،اخیرا در همایشی بزرگ در تورنتو سخنرانی بسیار مهمی ایراد فرمودن، عزیزانی که این همایش را از دست دادن میتونن خلاصه ای که بنده از این همایش تهیه کرده ام را تماشا بفرمایند.#شاهپانزه
3 MB

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
پزشکیان فقط این کار رو با آمریکا نکرد😂که کاش می کرد😂
274 KB

Profile picture of ‌کربلایی 🎒‌
یه شب تو فاز عاشقی تشبیه ماه کردم دیدم که سطلی بودی من اشتباه کردم

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🤣دعاهای حاج آقا😂
7 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🤣‌فکر کنم اگه فرار نمیکردخود شاه میومد خواستگاریت😂فسیل
2 MB

Profile picture of ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
💯 #گیشنیز : صدای چیه؟#درستیزباشید | عضو شوید 👇『🔴 ‎@SetizMedia 』
1 MB

Profile picture of ‌گمنام وطن‌
🔹یک فریم از درگیری یک سطلی و یک مجاهد روبروی ساختمان سازمان ملل🤣

Profile picture of ‌mehran rouzbahany‌
دانش آموز در پاسخ به قالیباف:«از کتاب تاریخ فصل مشروطه!😂از آنجا که نوشته لیاخوف مجلس را به توپ بست !حالا شنیدیم یه نفر دیگه مجلس رو بی‌صدا به کما برده!» در واقع همین است: تاریخ تکرار می‌شود، اما این بار بی‌نیاز به توپ و قزاق😂
#قالیباف، رئیس #مجلس_تعطیل کجاست؟ هر جا بجز مجلس🤐 قالیباف رو ممکنه هر جایی ببینید جز مجلس #مجلس_تعطیل
643 KB

Profile picture of ‌علی الهی‌
روزنامه باحالیه 😁بچه رییس و مسعود اشتباهی بهترین تیترها#علی_الهی‎@Ali_Elahi

Profile picture of ‌غوغا🌿☁️‌
برای تهیه اشتراک تو لبنیاتی محله ما باید ازش یدونه دبه بخری 😬😂که بعدا اگه دبه ماست رو پس نیاوردی و باهاش به مرز های جغرافیایی گریختی ضرر نکرده باشه 🙄😂

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
روزهای سخت دانش آموزان در ایران شروع شد. بوی ماه مهر ماه 😜🤣❤️🤭
951 KB

Profile picture of User
اشکان خطیبی گفت اگر از رفتن به مدرسه ناراحت هستید به من پیام بدهید.