این خیلی خوب بود😂
364 KB
به من پیشنهاد میدی ۶ صبح بریم کوه؟اصلا میدونی من امروز هفت،هشت تا گیلاس رو با هسته خوردم چون پیشدستی نزدیکم نبود؟
اگه درسامم مثل پیامهای رهبری حفظ میکردم، الان تو مطبم جای سوزن انداختن نبود🦫
💯 #گیشنیز: من برای این نقاشی یک سال زحمت کشیدم، لطفا حمایتم کنید#درستیزباشید | عضو شوید 👇『🔴 @SetizMedia 』#طنز1 MB
🛑📸 کیکی که پختم وقتی از تو فر درآوردم، شبیه نامه پادشاه حبشه بود😶🤣#طنز
فعلا یکی از عموهای سطلیها جاویدنام شدبا آرزوی عدم آرامش و صبر برای بازماندگانِ آن مرحوم😂
نیویورک تایمز: ایران باید بیانیهای صادر کند و متعهد شود که تیراندازی به کشتیها در #تنگه_هرمز را متوقف کندپ.ن: احمق ها منتظر بیانیه عذرخواهی بودن که یهو بیانیه قصاص صادر شد😂
یعنی چی که با کالابرگ نمیشه سیگار خرید؟تو خاورمیانه چه کالایی اساسی تر از سیگار؟پ.ن: پدر عزیزم اگه داری اینو میخونی منظورم برای بقیهست، من با کالابرگم فقط شیر میخرم میخورم که استخونام قوی بشن❤️
فقط باید عراقچی باشی که یه جوری توافق کنی کهتندرو ناراضی، اصولگرا ناراضی، اصلاحطلب ناراضی، پهلویچی ناراضی، لبنان ناراضی، امارات ناراضی،اسرائیل ناراضی، امریکا ناراضی، ایران ناراضی، خونهت خراب! چهجور تو توافق کردی همه ناراضین🤣🤣
🇺🇸📞 سلامتی هیچی ولله دنبال بیانیه تسلیم بودمحکم مرگم صادر شد:/#بمیر_ترامپ#مرگ_بر_آمریکا
خبر فوری! 🚨تعداد کفشهای گمشده در مشهد از تعداد طرفدارای پهلوی، بیشتر بوده! 😂تازه، احتمال برگشت اون کفشها به پاهای صاحابشون خیییلی بیشتر از برگشت پهلوی به ایرانه! 👟🚫👑
#چالشبه نظر شما طنزپرداز ترین شخص ویراستی کیه البته معلومه که منم ولی از بین این چهارتا به برنده جایزه نفیس داده میشود #بازنشر@Amirsun @Mamoti @M_hosein_moosaviطنزپردازترین و بهترین شوخی ها رو کدوم اکانت میکنه؟
88 votes • 1 Day and 7 Hours and 28 Minutes leftNobody can see participants