Profile picture of ‌میملکت نیوز🎭‌
این خیلی خوب بود😂
364 KB

به من پیشنهاد میدی ۶ صبح‌ بریم کوه؟اصلا میدونی من امروز هفت‌،هشت تا گیلاس رو با هسته خوردم چون پیش‌دستی نزدیکم نبود؟

اگه درسامم مثل پیام‌های رهبری حفظ میکردم، الان تو مطبم جای سوزن انداختن نبود🦫

Profile picture of ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
💯 #گیشنیز: من برای این نقاشی یک سال زحمت کشیدم، لطفا حمایتم کنید#درستیزباشید | عضو شوید 👇🔴 ‎@SetizMedia#طنز
1 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
🛑📸 کیکی که پختم وقتی از تو فر درآوردم، شبیه نامه پادشاه حبشه ‌بود😶🤣#طنز

Profile picture of ‌حمیدرضا امیراعظمی‌
اولین مصاحبه سناتور لیندسی گراهام بعد از مرگ.
422 KB

فعلا یکی از عموهای سطلی‌ها جاویدنام شدبا آرزوی عدم آرامش و صبر برای بازماندگانِ آن مرحوم😂

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
سرخط خبرها:جیکت درنیاد

از امروز لشکریان سایبری گارد جاویدان در کانال‌های پروکسی در سوگ عمویشان خواهند بود😭 🤧

Profile picture of ‌مریم سعادتی‌
نیویورک تایمز: ایران باید بیانیه‌ای صادر کند و متعهد شود که تیراندازی به کشتی‌ها در #تنگه_هرمز را متوقف کندپ.ن: احمق ها منتظر بیانیه عذرخواهی بودن که یهو بیانیه قصاص صادر شد😂

Profile picture of ‌mehran rouzbahany‌
نام و شرح با خودتان..(من، عمق#تفاهم!را دیدم...)
3 MB

یعنی چی که با کالابرگ نمیشه سیگار خرید؟تو خاورمیانه چه کالایی اساسی تر از سیگار؟پ.ن: پدر عزیزم اگه داری اینو میخونی منظورم برای بقیه‌ست، من با کالابرگم فقط شیر میخرم میخورم که استخونام قوی بشن❤️

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
تا حالا حساب نکرده بودم😂😂😂😂
2 MB

Profile picture of ‌حمید صفرلو‌
فقط باید عراقچی باشی که یه جوری توافق کنی کهتندرو ناراضی، اصولگرا ناراضی، اصلاح‌طلب ناراضی، پهلویچی ناراضی، لبنان ناراضی، امارات ناراضی،اسرائیل ناراضی، امریکا ناراضی، ایران ناراضی، خونه‌ت خراب! چه‌جور تو توافق کردی همه ناراضین🤣🤣

Profile picture of ‌فدایی‌
خدایا میشه یه لحظه کسی رو نکنی، دیگه جا نداریم😂#طنز
136 KB

Profile picture of ‌پَـ🌙نآه‌
🇺🇸📞 سلامتی هیچی ولله دنبال بیانیه تسلیم بودمحکم مرگم صادر شد:/#بمیر_ترامپ#مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌Meme Kade‌
خبر فوری! 🚨تعداد کفش‌های گم‌شده در مشهد از تعداد طرفدارای پهلوی‌، بیشتر بوده! 😂تازه، احتمال برگشت اون کفش‌ها به پاهای صاحابشون خیییلی بیشتر از برگشت پهلوی به ایرانه! 👟🚫👑

یک روز عادی در روسیه:
2 MB

Profile picture of ‌امیر‌
#چالشبه نظر شما طنزپرداز ترین شخص ویراستی کیه البته معلومه که منم ولی از بین این چهارتا به برنده جایزه نفیس داده میشود #بازنشر‎@Amirsun ‎@Mamoti ‎@M_hosein_moosavi

طنزپردازترین و بهترین شوخی ها رو کدوم اکانت میکنه؟

88 votes  •  1 Day and 7 Hours and 28 Minutes left
Nobody can see participants

ای‌بابا عموجان اخوان المخبرین که ترس نداره 🌚