Profile picture of ‌موسیو محمدی‌
امروز کانال خبر فوری یه خبر عجیب زده بود.تکذیب حضور دایناسور تو خراسانخراسان اینجوریه که حضور دایناسور توش باورپذیر و ممکنه و نیاز به تکذیب رسمی داره!😂خراسان منطقه عجایبه واقعا :/چیشد اینقدر جدی به تکذیب دایناسور رسیدیم😂اصلا چرا بحث دایناسور پیش اومده که به تکذیبش برسیم.🤦‍♂️

Profile picture of ‌The relax 98‌
خبرنگار : اقای رییس جمهور شما چه واکنشی نسبت به تحریم های صابونی علیه ما دارید ؟؟♦️مسعود نیگریان : ببینید خواهیم دید چه خواهد شد میخوام برم شام خبرنگار : یعنی شما قراره به شدت با این کار کرج برخورد کنید ⁉️مسعود نیگریان : سالاد الویه عاشقشم‼️#طنز#خبرShow more

Profile picture of ‌The relax 98‌
♦️جانشین فرمانده کل نیگرستان : والا من هیچ کاری برای کشورم نکردم امیدوارم بتونم به مردمم خدمت کنم و هرگز مدالی نیاز ندارم چون به نظرم خدا یکی و مدال یکی ‼️‼️این کار جانشین چقدر لایک داره ؟❤️#طنز#خبر#شرافت#مرام#معرفت#کرجShow more

Profile picture of ‌IRANIAN GUN | تفنگ ایرانی‌
پناه برخدا تاکسی تو زمین #فوتبال آزادی 🤦🏻‍♂️😐😂#ورزش #طنز

Profile picture of ‌محمد حسن قنبری‌
#پینوکیو هم پیش #ترامپ چوب می اندازد!

Profile picture of ‌Mahya Am‌
به دخترم‌میگم چه حیونی موز 🍌دوست داره؟میگه مهمون😂😂😂میگم‌چرا ؟میگه چون هرچی‌موز داریم‌میخوره🤣🤷‍♀️

Profile picture of ‌س.م ناطقی‌
اقا #پسر هایی که در حرم #امام_رضا #توسل می کنی که #دوست_دختر باهات آشتی کنه فکر بهبود خود ای دل ز دری دیگر کناین درخواستیست #حراممتاسفانه #خانواده های این #جوانان به دوست دختر #دوست_پسری راضی ترند از #حلال شدن این ها به هم آیا آنها نیز در گناه شریکند؟Show more

Profile picture of ‌Tired of the world‌
اوهوهوهوهو!!!!!اولالا!!!! 🤯😈😉#میم #اذان

Profile picture of ‌Meme Kade‌
زبان بدن بِسنت، وزیر خزانه داری آمریکا: خدایا خداوندا درسته مجبورم این خزعبلات رو به زبون بیارم ولی کمک کن به سرنوشت عمو لیندزی دچار نشم😩

Profile picture of ‌گورباچف‌
اره تو راهم، دارم میام پنج دیقه دیگه رسیدم :

🎯 ترامپ: تحریم "کوبنده" می‌زنم!پاسخ کوبنده:🔹 ۴۵ ساله هرچی بود زدی، چیزی نمونده بزنی.🔹 همون تحریم‌ها ایران رو از وابستگی به قطب فناوری رسوند.🔹 جنگ رو باختی، برگشتی به نوار تکراری؟کوبنده = کتک‌خورده از تاریخ! 🤣

Profile picture of ‌IRANIAN GUN | تفنگ ایرانی‌
وقتی میدونی طرف وفاقیه ولی نمیتونه ثابت کنی :#پزشکیان #وفاق #اصلاحات

Profile picture of ‌سادات بانو‌
عکس میم مورد علاقه تونو بذارید میخوام دانلود کنم...من خودم این یکیو دوست دارم 💀#چالش

Profile picture of ‌ابوالفضل برزگر سرای‌
من در حال محاسبه اینکه چندتا سرباز آمریکایی باید بگیرم که بتونم به مبلغ مورد نیازم برسم 😁#مرگ_بر_آمریکا

همه گزینه‌ها رو در اختیار داره، فقط اختیار خودش رو نداره😜

مارک لوین: ما باید از تشکیل یک دولت در تبعید برای ایران، با رهبری شاهزاده رضا پهلوی، حمایت کنیم.

Profile picture of ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
طــــــنز تلـــــــخ❗️یه خسته نباشید هم بگیم خدمت تیــــــم حفــــاظـــت ترامپ❗️#التزام_عملی #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌𝗧𝗼𝗿𝗮𝗻𝗷‌
وقتی ماشین لباسشویی کارش رو تموم کرده و حالا نوبت کار من می‌رسه:😭😂