Profile picture of ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir2 July 2026
حاشیه‌سازی مشاوران آقای قالیباف!فیلم اول: دکتر فواد ایزدی: متاسفانه آقای قالیباف مشاورانِ کم عقلی دارد، واقعا کم عقل.من دلم برای آقای قالیباف می‌سوزد.فیلم دوم: تمسخر موضع رهبر شهید درباره بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا توسط سعید آجرلو در آنتن زنده تلویزیون!#قالیباف #مذاکره #دولت #پزشکیان #وفاق
3 MB
2 MB

Profile picture of ‌محمدامین ظاهری‌
@Okhto_Alsamen2 July 2026
#نه_به_مذاکره_با_آمریکا باید یک گفتمان جدی، مستدل، کامل و دقیق شود فکر میکنم به اندازه کافی برای این مسئله شهید داده باشیم ...

Profile picture of ‌سید حامد نسابه‌
@nassabeh_com2 July 2026
🌐 با کدامین منطق، اجزاء مختلف محور مقاومت، می‌بایست به موقع و در زمان لازم از یکدیگر حمایت نمایند و پیمانهایی را که با یکدیگر دارند محترم شمرده و تقویت کنند؟؟(پوشه صوتی 🎙👇)فروپاشی غزه، فروپاشی لبنان، سوریه، عراق و .. را از پی خواهد داشت فلذا اجزاء مختلف محور مقاومت با عملکرد هماهنگ می‌بایست م…Show more
momashat ya moghavemat-sh

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari2 July 2026
🔴راهبرد بازدارندگی فعالسید مهدی غفاریبسم الله الرحمن الرحیم🔸طرح الف:بعد از حمله دشمن صهیونیستی به جلسه شعام در جنگ ۱۲ روزه (در تاریخ ۰۴/۰۳/۲۶)، موضوع تغییر دکترین راهبردی کشور از ضربه دوم به ضربه اول را مطرح کردم که متأسفانه توسط مسئولین اجرا نشد (که اگر می شد جنگ رمضان بوقوع نمی پیوست و …Show more
eitaa.com

ایتا - خورشید مغرب

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌خط ۳۱۳‌
17 MB

Profile picture of ‌عینــنون 🎒🇮🇷‌
@Peyro1102 July 2026
در باب بازی بنفش مذاکرات:ای به ارمغان آورنده #هیچ ها ای پدیدآورنده #پوچ هاای مدعیان گنده گوی #وفاق ای فاقدان بینش #حقایق محضای کوردلان بی توجه به #خون_قائد چطور نمی بینید ؟شما را چون کودکان به بازی گرفته اند…Show more

Profile picture of ‌CohenShadow‌
@MohammadSYM2 July 2026
نفوذ از در اعتماد۱. وقتی معیار اعتماد، ظاهر وفاداری باشد نه تخصص و راستی‌آزمایی، نفوذگر فقط باید نقش "خودی" را خوب بازی کند.معیار اعتماد از تخصص و سابقه واقعی، به ظاهر وفاداری، شعار و نزدیکی به قدرت تبدیل می‌شود.

Profile picture of ‌CohenShadow‌
@MohammadSYM2 July 2026
دام ادراکی در لباس خیر خواهیتحلیلی درباره پیام‌هایی که ظاهرا به نفع ما هستند، اما می‌توانند رفتار و تصمیم ما را در جهت منافع طرف مقابل شکل دهند.

Profile picture of ‌محمدامین ظاهری‌
@Okhto_Alsamen2 July 2026
فواد ایزدی: متاسفانه آقای قالیباف مشاورانِ کم عقلی دارد، واقعا کم عقلمن دلم برای آقای قالیباف می‌سوزد...
3 MB

Profile picture of ‌جهان چند قطبی 🌍‌
🎙️🟦 پروفسور جان میرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته روابط بین‌الملل، استاد دانشگاه شیکاگو 🔵 پیروزی راهبردی ایران و فروپاشی هژمونی آمریکا؛ بازخوانی «سند تسلیم» واشینگتن در برابر تهران و بن‌بست در جبهه روسیه‎@Multipolar_world 🌍

Profile picture of ‌لیانچو 🚩‌
@Lian_cho2 July 2026
در غرب (به معنای سکولارش) کتاب خدا مبنای حکومت و برنامه ریزی نیست بلکه علم و دانشگاه مبناست.حالا نظرتون رو به یکسری نظریات دانشگاهی شون جلب میکنم.👇👇آرنولد توینبی، مورخ برجسته بریتانیایی، در کتاب خود با عنوان (تمدن در بوته آزمایش)در سال (۱۹۴۷) نظریه بسیار مهمی را ارائه داد.👇👇

Profile picture of ‌افسانه حاجیلو‌
@AfsanehHajiloo2 July 2026
💥"وقتی میدان می‌بَرد، چرا دیپلماسی می‌بازد؟!" 🎥دکتر مهدی محمدی (مشاور دکتر قالیباف)صریح و بی‌پرده ۳ سناریو را روی میز گذاشت:۱.«جنگ فوری متوقف شود»۲.«ادامه بدهیم چون برنده شدیم»۳.«تا شکست کامل دشمن متوقف نشویم»اما جمله طلایی و کلیدی او این بود:«نقطه پیروزی جایی است که در قوی‌ترین موقعیت باشی …Show more
4 MB

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima20262 July 2026
https://virasty.com/Nima2026/1782971349682333181فراخوان مهم جمعی از #نمایندگان_مجلس در حمایت از بیانیه بیش از 70 نفر اعضای مجلس خبرگان در لبیک به فرامین رهبریبه دنبال انتشار بیانیه راهبردی و قاطع جمعی از آیات عظام و علمای مجلس خبرگان رهبری،
Profile picture of ‌Nima‌
Nima

@Nima2026  •  2 July 2026

۱.مرتضی آقا تهرانی۲.قاسم روان بخش ۳. حسینعلی حاجی دلیگانی ۴.روح الله متفکر ازاد ۵.امیرحسین بانکی پور ۶.زهره سادات لاجوردی۷.فاطمه محمدبیگی ۸.علی اکبر علیزاده ۹.ابوالفضل ابوترابی۱۰. علیرضا عباسی…
Show more

Show this thread

Profile picture of ‌Heisenberg✔️‌
@Walter_White_or2 July 2026
محمد باقر قالیباف : به بعضیا شما نه تو جنگ کمک میکنید نه تو دیپلماسی حرف ترامپ و اینجه قرقره نکنید ‎@Ghalibaf بسی لذت بردیم 🙏

Profile picture of ‌عیسی سیفی‌
@Hj_isa_seyfy2 July 2026
همه کاره در این مملکت دولته
7 MB