واقعیت این است که ما مردم دیگر به مسئولین مذاکرات #اعتماد_نداریم، صرفا از باب #مصلحت با آنها #همکاری_میکنیم، تا روزی که میدانیم برای هزارم مذاکراتشان به ضرر منافع مردم ایران تمام میشود...
@mirzaei_ir3 July 2026واقعیت این است که ما مردم دیگر به مسئولین مذاکرات #اعتماد_نداریم، صرفا از باب #مصلحت با آنها #همکاری_میکنیم، تا روزی که میدانیم برای هزارم مذاکراتشان به ضرر منافع مردم ایران تمام میشود...
@Hajmammad3 July 2026حضور مقامات عالیرتبه کشورهای مختلف در مراسم وداع، نشان داد که تأثیر شخصیتهای بزرگ سیاسی، فراتر از مرزهای جغرافیایی است و در عرصه بینالمللی نیز بازتاب مییابد.#باید_برخاست #وداع#بدرقه_تابهشت #رهبر_شهید
@CheGuevaara3 July 2026ما به #دشمن می گوییم:که حاضریم برای اعمال دستورات #رهبرمون جانمان را هم بدهیم و از مرگ ترسی نداریم.....٫همانگونه که سالار شهیدان فرمود:«ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلی یا سیوف خذینی»؛ اگر دین محمد(ص)جز با خون من استوار نمیماند، پس ای شمشیرها مرا دریابید.#رهبر_شهید #یا_سیوف_خذینی
@Hajmammad3 July 2026وقتی مقامات عالیرتبه از کشورهای مختلف برای ادای احترام در یک مراسم گرد هم میآیند، این حضور تنها یک تشریفات دیپلماتیک نیست؛ بلکه بیانگر اهمیتی است که آن شخصیت و آن رویداد در معادلات منطقهای و بینالمللی یافته است.#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #رهبر_شهید #پدر_امت
@Sahel20263 July 2026✍️قرن جدید با ورود به قرن پانزدهم شمسی، جهان شاهد یک گذار تاریخی از نظم تکقطبی به سوی یک ساختار چندقطبی است. این پدیده که در ادبیات سیاسی تحت عنوان «پاورشیفت» (Power Shift) شناخته میشود، نشاندهنده انتقال تدریجی کانون قدرت از غرب به شرق (ایران، چین و روسیه) است.
@usershiri3 July 2026چند صحبت با افرادی ک اهل اندیشیدن هستنشان نزول این ایه برا زمانی بود ک قریش ، بیشترین فشار و درگیری رو داشتن با پیامبر ص و ایشان رو مجنون میدونستند.در این هنگام، پیامبر هجرت کردن مدینه که ۸ سال طول کشید، در همین زمان لشکری در مدینه برای خودشون فراهم کردنسال ۶ بعد این هجرت، پیمان صلحی
@Janfadaye_eslam3 July 2026گویاباپیکرمطهرش هم میخواهدبرای آخرین باربگویدمذاکره باآمریکاخسارت محضستمذاکره باآمریکابنبست محضستمذاکره فقط برای ترامپ مفیدست مذاکره باآمریکابرای ماسودی نداردمذاکره باآمریکاضررهای جبرانناپذیری داردمذاکره باآمریکاعاقلانه نیستمذاکره باآمریکاهوشمندانه نیستمذاکره باآمریکاشرافتمندانه نیست
@mahdism12ir3 July 2026خیانت مذاکره به تنگه هرمز/ مسیر عمان اتوبان شد!🔴 تنگه هرمز از مسیر عمانی، اتوبان شد!🔹 طبق گزارش موسسه کپلر، کشتی حامل گاز طبیعی مایع امارات به نام Mubaraz از تنگه هرمز از طریق مسیر کشتیرانی عمانی عبور کرد، در حالی که سیگنال AIS آن فعال بود.
@Hosseinrahimi13693 July 2026
@MaryamBordbar19973 July 2026از زمانهایی که حرف برادر دینیمان را پذیرفتیم و خبرهای که دشمن #غرغره میکرد را مسخره کردیم،و چند روز بعدش احساس احمق فرض شدن کردیم...#برادر_دینی
@Hj_isa_seyfy3 July 2026⚫️ آقا مجروح شده بود🎥امام اشاره کرد و فرمود : این آقای محترم که حالا با زحمت تشریف آوردند و من خیلی خوشحال شدم از اینکه آقای خامنه ای سلام الله آمدند...▪️امام کاش بیای و دوباره این جمله رو بگی : این آقای محترم که حالا با زحمت تشریف آوردند و من خیلی خوشحال شدم از اینکه آقای خامنه ای سلام الله …Show more1 MB
@Hj_isa_seyfy3 July 2026دقیقا الآن وقتش نیست باید همه رو آگاه کرد بعدا همه خائنین رو درون آتیش ریخت8 MB
@AnjomanEslami_AUT3 July 2026آقایان مسئول مذاکره، شما علنا خلاف دستورات و فرمایشات #رهبر_شهید اقدام میکنید و به مردم در رسانه ملی بهدروغ میگویید که اصلا قصد خرید کالای کشاورزی آمریکایی نداریم. در حالیکه در واقعیت جور دیگری است؛ #مردم پشتیبان انقلاب و رهبر هستند. باید مردمداری کنید نه مردمرانی...
@Hj_isa_seyfy2 July 2026چرا نفوذیها باید گوش کنند چرا کودتاگران باید گوش کنند خوب خون حضرت آقا مسئولین بیغیرت نفوذی را رسوا کرد که حیا نکردند رفتن باقاتل خبیث بد دهنی که میگوید کشورهای دیگر حاضرند باسن من را ببوسند تا با من مذاکره کنند رفتند مذاکره8 MB3 MB
@Payman17762 July 2026حجاب دیپلمات ایرانی در ژنو: روسری با نقشه ایران و حاشیه خط نستعلیق👌👌#رهبر_شهید#ایران#ایران_قوی#مذاکره#آمریکا#ترامپ#تنگه_هرمز #اینترنت_بین_الملل…Show more