Profile picture of ‌محمّد میرزائی‌
@mirzaei_ir3 July 2026
واقعیت این است که ما مردم دیگر به مسئولین مذاکرات #اعتماد_نداریم، صرفا از باب #مصلحت با آن‌ها #همکاری_میکنیم، تا روزی که می‌دانیم برای هزارم مذاکرات‌شان به ضرر منافع مردم ایران تمام می‌شود...

Profile picture of ‌حاج مَمَّد🎒🖤‌
@Hajmammad3 July 2026
حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای مختلف در مراسم وداع، نشان داد که تأثیر شخصیت‌های بزرگ سیاسی، فراتر از مرزهای جغرافیایی است و در عرصه بین‌المللی نیز بازتاب می‌یابد.#باید_برخاست #وداع#بدرقه_تابهشت #رهبر_شهید

Profile picture of ‌چه گوارا🚩‌
@CheGuevaara3 July 2026
ما به #دشمن می گوییم:که حاضریم برای اعمال دستورات #رهبرمون جانمان را هم بدهیم و از مرگ ترسی نداریم.....٫همانگونه که سالار شهیدان فرمود:«ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلی یا سیوف خذینی»؛ اگر دین محمد(ص)جز با خون من استوار نمی‌ماند، پس ای شمشیرها مرا دریابید.#رهبر_شهید #یا_سیوف_خذینی

Profile picture of ‌حاج مَمَّد🎒🖤‌
@Hajmammad3 July 2026
وقتی مقامات عالی‌رتبه از کشورهای مختلف برای ادای احترام در یک مراسم گرد هم می‌آیند، این حضور تنها یک تشریفات دیپلماتیک نیست؛ بلکه بیانگر اهمیتی است که آن شخصیت و آن رویداد در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی یافته است.#باید_برخاست #بدرقه_تابهشت #رهبر_شهید #پدر_امت

Profile picture of ‌ساحل صابری‌
@Sahel20263 July 2026
✍️قرن جدید با ورود به قرن پانزدهم شمسی، جهان شاهد یک گذار تاریخی از نظم تک‌قطبی به سوی یک ساختار چندقطبی است. این پدیده که در ادبیات سیاسی تحت عنوان «پاورشیفت» (Power Shift) شناخته می‌شود، نشان‌دهنده انتقال تدریجی کانون قدرت از غرب به شرق (ایران، چین و روسیه) است.

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
@M_salehi723 July 2026
✍️عصر جدید

Profile picture of ‌az Shiri‌
@usershiri3 July 2026
چند صحبت با افرادی ک اهل اندیشیدن هستنشان نزول این ایه برا زمانی بود ک قریش ، بیشترین فشار و درگیری رو داشتن با پیامبر ص و ایشان رو مجنون میدونستند.در این هنگام، پیامبر هجرت کردن مدینه که ۸ سال طول کشید، در همین زمان لشکری در مدینه برای خودشون فراهم کردنسال ۶ بعد این هجرت، پیمان صلحی

@Abolfazlvafi3 July 2026
🛑📸تکه‌ای از عبایِ امام شهید، حین شهادت…😭

Profile picture of ‌Ali reza Zeinaly‌
@Janfadaye_eslam3 July 2026
گویاباپیکرمطهرش هم میخواهدبرای آخرین باربگویدمذاکره باآمریکاخسارت محض‌ستمذاکره باآمریکابن‌بست محض‌ستمذاکره فقط برای ترامپ مفیدست مذاکره باآمریکابرای ماسودی نداردمذاکره باآمریکاضررهای جبران‌ناپذیری داردمذاکره باآمریکاعاقلانه نیستمذاکره باآمریکاهوشمندانه نیستمذاکره باآمریکاشرافتمندانه نیست

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima20263 July 2026
ترامپ درباره ایران: ما آن‌ها را به طور کامل از نظر نظامی شکست دادیم. آن‌ها هنوز تعدادی موشک دارند. ما می‌توانیم آن‌ها را نیز نابود کنیم. به نظر من، آن‌ها به تمام خواسته‌های ما تن داده‌اند.#مذاکره

Profile picture of ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
@mahdism12ir3 July 2026
خیانت مذاکره به تنگه هرمز/ مسیر عمان اتوبان شد!🔴 تنگه هرمز از مسیر عمانی، اتوبان شد!🔹 طبق گزارش موسسه کپلر، کشتی حامل گاز طبیعی مایع امارات به نام Mubaraz از تنگه هرمز از طریق مسیر کشتیرانی عمانی عبور کرد، در حالی که سیگنال AIS آن فعال بود.

Profile picture of ‌حسین رحیمی‌
در باب بازی بنفش مذاکرات:ای به ارمغان آورنده #هیچ ها ای پدیدآورنده #پوچ هاای مدعیان گنده گوی #وفاق ای فاقدان بینش #حقایق محضای کوردلان بی توجه به #خون_قائد چطور نمی بینید ؟شما را چون کودکان به بازی گرفته اند و با شما خالی بازی می‌کنند.در مچ های وامانده شان جز پوچ، …Show more

Profile picture of ‌Maryam Bordbar‌
از زمان‌هایی که حرف برادر دینی‌مان را پذیرفتیم و خبرهای که دشمن #غرغره می‌کرد را مسخره کردیم،و چند روز بعدش احساس احمق فرض شدن کردیم...#برادر_دینی

Profile picture of ‌عیسی سیفی‌
@Hj_isa_seyfy3 July 2026
♨️ گفتم هر چی اراده شماست، من اصلاً از خودم اراده ندارم...
4 MB

@Hj_isa_seyfy3 July 2026
فهم ژئوپولوتیک و بصیرت این شهروند عادی از خیلی ها بیشتر است!
906 KB

@Hj_isa_seyfy3 July 2026
️ آقا مجروح شده بود🎥امام اشاره کرد و فرمود : این آقای محترم که حالا با زحمت تشریف آوردند و من خیلی خوشحال شدم از اینکه آقای خامنه ای سلام الله آمدند...▪️امام کاش بیای و دوباره این جمله رو بگی : این آقای محترم که حالا با زحمت تشریف آوردند و من خیلی خوشحال شدم از اینکه آقای خامنه ای سلام اللهShow more
1 MB

@Hj_isa_seyfy3 July 2026
دقیقا الآن وقتش نیست باید همه رو آگاه کرد بعدا همه خائنین رو درون آتیش ریخت
8 MB
زبان غیرت ابوالقاسم طالبی خطاب به خشن‌ها#واقعیّات

Profile picture of ‌انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر‌
آقایان مسئول مذاکره، شما علنا خلاف دستورات و فرمایشات #رهبر_شهید اقدام می‌کنید و به مردم در رسانه ملی به‌دروغ می‌گویید که اصلا قصد خرید کالای کشاورزی آمریکایی نداریم. در حالی‌که در واقعیت جور دیگری است؛ #مردم پشتیبان انقلاب و رهبر هستند. باید مردم‌داری کنید نه مردم‌رانی...

@Hj_isa_seyfy2 July 2026
چرا نفوذیها باید گوش کنند چرا کودتاگران باید گوش کنند خوب خون حضرت آقا مسئولین بیغیرت نفوذی را رسوا کرد که حیا نکردند رفتن باقاتل خبیث بد دهنی که میگوید کشورهای دیگر حاضرند باسن من را ببوسند تا با من مذاکره کنند رفتند مذاکره
8 MB
3 MB
خیلی گفت...خیلی تکرار کرد...

Profile picture of ‌پیمان عبدالمنتظَر‌
@Payman17762 July 2026
حجاب دیپلمات ایرانی در ژنو: روسری با نقشه ایران و حاشیه خط نستعلیق👌👌#رهبر_شهید#ایران#ایران_قوی#مذاکره#آمریکا#ترامپ#تنگه_هرمز #اینترنت_بین‌_المللShow more