Profile picture of ‌RobertKoch ™️‌
@HarrySTrueMan29 June 2026
چند وقت پیش اینارو گفتم جناب علیزاده, شایدم میدونستی وقت گفتنش نبوده؟! 😁لینک پیوست شد👇تاریخش را ببین7خردادhttps://virasty.com/HarrySTrueMan/1779977662183117285🤌#تویوتا_پارسی #روح_برجام #ناپاک #توپاک #جورج_سوروس #روایت_اول #جدال #راه_سوم #ایران #گنج #جنگ 18ژ2024101l11
6 MB
7 MB
393 KB
4 MB
رسانه های بدیم بره در #ایران در مقابل رسانه های بده بیاد در #آمریکاچه پاسکاری میکنن🤌🤣🤣🤣کارزار خشم اقتصادی و بعدا #آتش_بس اقتصادی جک میگم؟! واسا تماشا#اینترنت #ایران #تنگه_هرمز

Profile picture of ‌فرهنگی بی فرهنگ‌
آب دستتونه بزارید زمین انگار مرحله بعد داره تست میشه تو طبس 😐🌪اول جنگ، بعد موشک، حالا هم گردباد!فقط مونده ملخ و دایناسورابرگردن! 😅+طبس هم گفت: «نوبت من شد یه چیزی ترند کنم!» -سال ۱۴۰۵: «هیچ اتفاقی دیگه نمی‌تونه غافلگیرمون کنه.» طبیعت: 🌪#ایران #ایران_قوی #طبس۱ #طبس۲ #باید_برخاست #طبیعت
2 MB

Profile picture of ‌Kill Bill‌
@JustINN29 June 2026
ظاهرا اساسا بیخود به این تیم اعتماد کردیم و الکی خوش بودم که شرط بستیم روش😁مثل میگ میگ مرگ ندارم که😀 ... به کوری چشم هیتر هااا #Haters #طهران #محاسبات #ماشین_حساب #آدم_حسابی #معامله #خسارت #طاقت#ایران #تنگه_هرمز بربزن برو صفحه بعدی 🤑🤑
8 MB

@JustINN29 June 2026
جنگ بد است...l11 جزرومد#حس#Boss #Buss HOsseinObama MeSsاز باراک حسین تا صدام حسین (دامی نو=دومینو) #جنگ را با فتحه یا ضمه بخوانی، از چپ به راست چطور؟ 18و 81 هست اعداد در کف دستمراقب باشم غافلگیر نشوم، عادت نکنم، لمس نشوم، عادی نشود #ایران #آمر#تنگه‌_هرمز چشم را با فتحه یا ضمه بخوان😁👣
2 MB
6 MB
5 MB

Profile picture of ‌DakaleDidehbani‌
@DakaleDidehbani29 June 2026
(خطای محاسباتی) به زبان ساده.زبل‌خان شکارچی که برای شکار حیوانات سفارش می گرفت؛🔺زبل‌خان اینجا زبل خان اونجا.در این مسئولیت، در اون مسئولیت!🔺دشمن رو می شناخت، قصد هم داشت اما بخاطر خطای‌محاسباتی شکست خورد.🔺و میمونی که همیشه دشمن رو فراری می ده!🔺آخرش هم ول می کرد می رفت!
7 MB

Profile picture of ‌_ مَهجور¹³³‌
@Par_vaneh12828 June 2026
وقتی میری فروشگاه قیمتا رو میبینی میخوای فحش بدی ولی رئیس جمهوری🖤😂
256 KB

@HarrySTrueMan28 June 2026
نام این خانم خبرنگار کلمه MeddleIn یا همان فضولی یا شیطنت در تنگه را تداعی میکند. 🤣#پرنده #پلیکان #رفع_کوووتی #حاکم_کوتیآتش_بکس #تی ام بکس#مدیریت افکار عمومی در #رسانه یا با ما یا بر ما؟! #سویا Soor#حکم_بازی #گنگ_بازیاختلاف فاحش اخبار بین رسانه های داخل و خارج نیز اوشین 😁#ایران #اینترنت
6 MB
649 KB
2 MB

Profile picture of ‌سیــــنا استودیـــــو‌
@sina_studio28 June 2026
مجموعه کاریکاتورهایسیاسی روز (سیاسی بازی)قسمت هشتم؛ آگاهی جهانی#مرگ_بر_آمریکا #مذاکره #لبنان🔻| سیــــنا استودیــو |🔻Show more
978 KB

Profile picture of ‌mehran rouzbahany‌
@rouzbahany_m28 June 2026
صادرات یونجه هم لغو میشه!وابستگی اقتصادی نه تنها مانع جنگ نمی‌شود بلکه اهرم فشار را به دست دشمن می‌دهدچون وقتی نان شما دست دشمن باشدهر لحظه که بخواهد صادرات یونجه را هم لغو میکندوگرسنه‌تان می‌گذارد😂#پاورقی#شهباز_طنز_پرداز#شهباز_طنز_انقلابی
9 MB

Profile picture of ‌_ مَهجور¹³³‌
@Par_vaneh12828 June 2026
خندم میاد ولی سکوت را پیشه میکنم#آگاهی#جاوید_نام_هایشان
4 MB
نظر شما چیه؟!#زباله‌دان_آگاهی

@JustINN28 June 2026
پس از اینهمه تبادل آتش بین #ایران، #بحرین، #کویت،#آمریکا ودیگران به #سیرک و #قشم و .. #آتش_بس همچنان برقرار است ؟!!! 🧩این دور از تقابل اتش های محدود با حاصلجمع صفر و اصطلاحا زیر استانهبرای چه!؟ Bossخنثی سازی آتش به اختیاران؟! بقول TM:هیچ مسله ای نی, نقض نشده😁نی، نی، نی، نی، نی، نی×2=۱۲
4 MB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun28 June 2026
خوب ساختیم اومد زد!من میدوووووونم نمیشه میمیریم نداریمامشبم که امریکا اومد زدمگه مسعود تضمین نداده بود که مذاکره بنفع مردم هست الان تکلیف این خی،انت چیه!؟!😡#آیه_یاس#مسعود_من_میدونم#بزدلان_سیاسی#نفوذیا#همه_با_رهبری_هماهنگه#دور_زدن_رهبری
16 MB

@JustINN27 June 2026
جی دی ونس احتمالا بزودی اخراج شده و به سرنوشت بانو پم باندی و تولسی گابارد و دیگر پیشینیان دچار..او باید بداند از ایلان ماسک نابغه تر و یا پولدار تر نیست کسی.برخورد #ترامپ باهاش یادتون هست😁 #DOGE #JDVance #توافق #جی_دی_ونس #ترامپ #ایران #امریکا Iran has to perform to get a pennyMarcoRubio
580 KB
4 MB
2 MB
1 MB

Profile picture of User
@Pulsemedia27 June 2026
[ ویدیو 🎥 | #نبض_مدیا ]قسمـــــت چهارم🎧.با چه حساب کتابی میشه گفت که پهلوی چی ها زیادن؟پیج آپارات: https://www.aparat.com/Pulsemedia/videos#انتشار_با_شما .
2 MB

@HarrySTrueMan27 June 2026
IMO MessY,,, No WaterMOU Boss. No MoneyIOU 101. No Allies #seismicWa. Pop😁 #SeasameStreet . #BootsOnTheGrounds yellow Bus Delivery Deal Deliver. L11 #ایران 🫡#اینترنتShow more
8 MB

@JustINN26 June 2026
باقر زادهIMO MessY,,, No WaterMOU. Boss. No MoneyIOU. 101. No Allies #seismicWave #SeasameStreet . #BootsOnTheGrounds Delivery Deal Deliver. L11 هر موضوع را 11بار تکرار کردم با رسم شکل😁 #رادار #لایدارShow more
4 MB

Profile picture of ‌ریحانه صابر 🇱🇧🇮🇷‌
@SARBAS_31526 June 2026
یکی‌از‌فواید‌ ِتجمعات‌:💕🌟دوماه‌هم‌نه !⁴‌ماه‌🦦✌️
879 KB

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
حجم پروازهای نظامی آمریکا به انبارهای نظامی منطقه طی ۷ روز اخیرلابد می خواهند برای ترامپ جشن تولد بگیرند و برخی مسئولین‌ما هم کیک تولد را برایش ببرند!
3 MB

Profile picture of ‌سربازم :)‌
@S_M_M126 June 2026
همینی که خواهرمون گفت😂
733 KB

@HarrySTrueMan25 June 2026
تقدیم به کودکی خویش8No water No Navy IranNo Money No Nuke USANo Allies NoRush pakistan #ایران #اینترنت Welcome back BoiHome sweet Home
2 MB
3 MB
4 MB