Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️ خداروشکر دوربین اختراع شده که اعترافات پوچ بودن مذاکره با آمریکا رو از زبون روحانی، ظریف و پزشکیان ثبت کنه🔹️ظریف: «۲/۵سال با آمریکا مستقیم مذاکره کردیم؛ من و جان‌کری، بیش از زن‌هامون باهم صحبت کردیم»😡
2 MB

Profile picture of ‌امیرعلی قنواتی‌
هم خمینی جوان شدهم خامنه ای جوان شدهم سید حسن نصراللهزیادم حرف بزنین آیت الله جنتی عزیزمون رو هم جوان میکنیم👌

🤣قاسمیان:شما نباید بگید آآآمریکاااا بی دوووووو ، باید بگید آمریکا بی دو. یعنی باید با تحقیر بگی👌😂😂
813 KB

حالا اگه لازم باشه با سایر کالاهای ایرانی هم آشنا میشید 🤞مثل:لوازم خانگی پارس،پارسخزر،ارج،صنام،اخوان،امرسان،اسنواو.....
110 KB

دیس ایز کارما 😃خداروشکرکارما کائنات هم بالاست چون خامنه ای رهبرماست🤣 له کوری چشم دشمنان
87 KB

مث اینکه کائنات دست بکارشدند اولین کسی که دعوت رهبرولبیک گفت حضرت عزراییل( ع)بوداین کلاغ هم فهمید یه عده سطلی نفهمیدن 😂🤣#کلاغ ارزشی
713 KB

Profile picture of ‌Meme Kade‌
ترامپ: تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود خواهیم کردپ. ن: عه دفعۀ پیش گفتی نابود کردم همه رو که !!بنظر نشخوار کردن رو خیلی دوست داری🧐😉😂

Profile picture of ‌Meme Kade‌
حتی وزیر خارجه عمان هم فهمید

واکنش یک کاربر آمریکایی به مرگ لیندسی گراهام: یاد و خاطره بیش از ۱۷۵ دختر ایرانی که در ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ توسط آمریکا و اسرائیل کشته شدند، گرامی باد

🤣واکنش براندازی سلطنت طلب به مرگ گراهام😂
2 MB

ایده"داستان اسباب" که نیازی به معرّفی نداره؛حالا یه ایدهٔ انیمیشن تو همین قالب با موضوع مدرسهٔ میناب؛به جای "اندی"، "ماکان"؛بعد به جای شخصیّت منفی که بود "لاتسو" (خرس بنفش)؛ بیاریم "سس خرسی"

جنوب داره دنگ کل کشور را حساب می کنه

Profile picture of ‌مریم سعادتی‌
فک کنم جنوبیا مادر ترامپ رو صیغه کردن وگرنه این همه حمله به جنوب غیرطبیعیه 😂

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🤭خیلی جالبه نمایندگان مجلس اسراخیل دارن به نتانیابو میگن بی شرف بیشرف بی شرف 😁😁😁
1 MB

Profile picture of ‌محمد مهدی قاسمی سوته‌
#طنز_تلخراستی، حالا که لباس بعضی از دخترا این‌قدر شبیه لباس پسرا شده، اگه یکی بخواد مثل قدیما با لباس زنونه از کشور فرار کنه، باید لباس مردونه بپوشه یا همین لباسای زنونه‌ی امروزی کافیه؟بنظرم، واسه طبیعی‌تر شدنش، لازمه نافشم نگین بندازه؟! 😄چون روسری دیگه جلب توجه میکنه و جواب نمیده...

Profile picture of ‌ریحانه صابر 🇱🇧🇮🇷‌
رضا پهلوی و محمدرضا پهلوی و سس خرسی وقتی می‌بینن طرفداراشون تو پیامرسان بله می‌خوان با ری‌اکت خنده زیر پست‌های تشییع رهبر ایران انقلاب کنن:#اندکی_تفکر #تباهی

اوضاع‌ جوریه‌ که‌ مطمئنیم‌ احتمال‌ اومدن‌ رونالدو‌ به‌ ایران‌ بیشتر‌ از اومدن‌ ربع‌ پهلوی‌ به‌ ایرانه😂🙌🏻

یکی از آزادگانِ جهان ، فرشتهٔ مقربِ خدا ، حضرت عزرائیل علیه‌السلام است .#مزاح

🤣عزراییل: وماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم

🤣چه خبر؟هیچی سلامتی دوباره یه کشتی میخواسته قاچاقی ردبشه که بچه های سپاه ترکوندنش..آمریکا هم چندین حمله به نواحی ساحلی ایران انجام داده و ایران در پاسخ به این تجاوز امریکایی هاکویت وبحرین واردن رو شخم‌ زده و تنگه هرمز هم بسته🇮🇷خلاصه آمریکایی ها کور خوندن ...