♨️ خداروشکر دوربین اختراع شده که اعترافات پوچ بودن مذاکره با آمریکا رو از زبون روحانی، ظریف و پزشکیان ثبت کنه❗🔹️ظریف: «۲/۵سال با آمریکا مستقیم مذاکره کردیم؛ من و جانکری، بیش از زنهامون باهم صحبت کردیم❗»😡
2 MB
@Arashmida11h♨️ خداروشکر دوربین اختراع شده که اعترافات پوچ بودن مذاکره با آمریکا رو از زبون روحانی، ظریف و پزشکیان ثبت کنه❗🔹️ظریف: «۲/۵سال با آمریکا مستقیم مذاکره کردیم؛ من و جانکری، بیش از زنهامون باهم صحبت کردیم❗»😡2 MB
هم خمینی جوان شدهم خامنه ای جوان شدهم سید حسن نصراللهزیادم حرف بزنین آیت الله جنتی عزیزمون رو هم جوان میکنیم👌
@Arashmida12h🤣قاسمیان:شما نباید بگید آآآمریکاااا بی دوووووو ، باید بگید آمریکا بی دو. یعنی باید با تحقیر بگی👌😂😂813 KB
@Arashmida12h❌حالا اگه لازم باشه با سایر کالاهای ایرانی هم آشنا میشید 🤞مثل:لوازم خانگی پارس،پارسخزر،ارج،صنام،اخوان،امرسان،اسنواو.....110 KB
@Arashmida12h❌دیس ایز کارما 😃خداروشکرکارما کائنات هم بالاست چون خامنه ای رهبرماست🤣 له کوری چشم دشمنان87 KB
@Arashmida13h❌مث اینکه کائنات دست بکارشدند اولین کسی که دعوت رهبرولبیک گفت حضرت عزراییل( ع)بوداین کلاغ هم فهمید یه عده سطلی نفهمیدن 😂🤣#کلاغ ارزشی713 KB
ترامپ: تأسیسات هستهای ایران را نابود خواهیم کرد✍پ. ن: عه دفعۀ پیش گفتی نابود کردم همه رو که !!بنظر نشخوار کردن رو خیلی دوست داری🧐😉😂
@Arashmida13h❌واکنش یک کاربر آمریکایی به مرگ لیندسی گراهام: یاد و خاطره بیش از ۱۷۵ دختر ایرانی که در ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ توسط آمریکا و اسرائیل کشته شدند، گرامی باد
ایده"داستان اسباب" که نیازی به معرّفی نداره؛حالا یه ایدهٔ انیمیشن تو همین قالب با موضوع مدرسهٔ میناب؛به جای "اندی"، "ماکان"؛بعد به جای شخصیّت منفی که بود "لاتسو" (خرس بنفش)؛ بیاریم "سس خرسی"
@Mindhunter17hفک کنم جنوبیا مادر ترامپ رو صیغه کردن وگرنه این همه حمله به جنوب غیرطبیعیه 😂
🤭خیلی جالبه نمایندگان مجلس اسراخیل دارن به نتانیابو میگن بی شرف بیشرف بی شرف 😁😁😁1 MB
#طنز_تلخراستی، حالا که لباس بعضی از دخترا اینقدر شبیه لباس پسرا شده، اگه یکی بخواد مثل قدیما با لباس زنونه از کشور فرار کنه، باید لباس مردونه بپوشه یا همین لباسای زنونهی امروزی کافیه؟بنظرم، واسه طبیعیتر شدنش، لازمهنافشمنگین بندازه؟! 😄چون روسری دیگه جلب توجه میکنه و جواب نمیده...
@SARBAS_31522hرضا پهلوی و محمدرضا پهلوی و سس خرسی وقتی میبینن طرفداراشون تو پیامرسان بله میخوان با ریاکت خنده زیر پستهای تشییع رهبر ایران انقلاب کنن:#اندکی_تفکر #تباهی
@SARBAS_31522hاوضاع جوریه که مطمئنیم احتمال اومدن رونالدو به ایران بیشتر از اومدن ربع پهلوی به ایرانه😂🙌🏻
@SARBAS_31522hیکی از آزادگانِ جهان ، فرشتهٔ مقربِ خدا ، حضرت عزرائیل علیهالسلام است .#مزاح
🤣چه خبر؟هیچی سلامتی دوباره یه کشتی میخواسته قاچاقی ردبشه که بچه های سپاه ترکوندنش..آمریکا هم چندین حمله به نواحی ساحلی ایران انجام داده و ایران در پاسخ به این تجاوز امریکایی هاکویت وبحرین واردن رو شخم زده و تنگه هرمز هم بسته❗🇮🇷خلاصه آمریکایی ها کور خوندن ...