Profile picture of ‌محمد🎒🇮🇷‌
هرکسی دعای عرفه را با توجه به معنایش بخواند، از وقتی دعا را شروع به خواندن می‌کند تا به آخر برسد، به کلی تغییر می‌کند نسبت به آدمی که قبل از خواندن دعا بود🔺️به یاد شهید ایران 🇮🇷#عرفه#رهبر_شهید#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
3 MB

Profile picture of ‌محمدرضا احمدیزدی‌
السَّلامُ عَلَيكَ يا صَريعَ العَبرَةِ السّاكِبَةِوَ قَرينَ المُصيبَةِ الرَّاتِبَةِسلام بر تو، ای شهیدِ اشک‌هایِ فروبارو ای هَمدمِ اندوهی همآره تازهو مصیبَتی جاودانه

Profile picture of ‌شیعه رافضی‌
نظر حضرت آیت الله وحید خراسانی راحع به وحدت...#وحدت#وحید
1 MB

Profile picture of ‌یا حسین‌
حج،عرفه،قربان آیا توحید شناس می شویم؟آیا توبه می کنیم؟آیا هوای نفس و شهوات را قربانی می کنیم؟یا اینهم بگذرد و ما بدون تغییر می مانیم.کی متحول خواهیم شد؟کی مترقی می شویم؟عمر کوتاه است و مجهول ،باید دست جنباند.

Profile picture of ‌زَزَر‌
ای امیر عرفه تنگ غروب است بیاسر زدن بر فقرا سر زده خوب است بیا...اللهم عجل لولیک الفرج 🌻.#روز‌عرفه_روزنیایش‌باخدا

Profile picture of ‌توشه 313‌
🛑🎥 هرکسی دعای عرفه را با توجه به معنایش بخواند، از وقتی دعا را شروع به خواندن می‌کند تا به آخر برسد، به کلی تغییر می‌کند نسبت به آدمی که قبل از خواندن دعا بود#رهبر_شهید🌷‎@tosheh313🌹
3 MB

Profile picture of ‌صدیقه سادات فقیه 🇮🇷 🤝 🇵🇸‌
🌱 لَبَّيْكَ اللَّهُمَّ لَبَّيْكَ..🌱لَبَّيْكَ اللَّهُمَّ لَبَّيْكَ...🌱لَبَّيْكَ لاَ شَرِيكَ لَكَ لَبَّيْكَ..🌱إِنَّ الحَمْدَ وَالنِّعْمَةَ لَكَ وَ المُلْكَ..🌱لاَ شَرِيكَ لَكَ#عرفه
2 MB

Profile picture of ‌آقای مهندس 🎒💔‌
الهی من کانت محاسنه مساوی فکیف لا تکون مساویه مساوی؟خداوندا، کسی که خوبی هایش بدی است، چگونه بدی های او بدی نباشد؟"امام حسین علیه السلام - دعای عرفه"ما را هم دعا کنید.#روز_عرفه#دعای_عرفه

Profile picture of ‌سان سون‌
عربستان مراسم حج🕋پ.ن:چه جمعیت عاقبت بخیری!!!

🌤 امـام غـائـب، حاضـر در #عـرفـه🪶 #امام_صادق_علیه_السلام مى‌فرمايد: ⁘ «مردم امامشان را نمى‌يابند. او در موسم حج حاضر مى‌شود و مردم را مى‌بيند؛ امّا آنان او را [به گونه‌اى كه بشناسند، ]نمى‌بينند». ✧ يَفقِدُ النّاسُ إمامَهُم، يَشهَدُ المَوسِمَ فَيَراهُم ولا يَرَونَهُ.◌ الكافى: ج۱ ص۳۳۷

Profile picture of ‌مهدیسم | Mahdism12.ir‌
سخنان عجیب یک جادوگر درباره مسلمانان!👿 صحبت های یک جادوگر از عدم توانایی تاثیر گذاری بر روی مسلمانان واقعی!#اسلام #مسلمانان #جادو #جادوگری #یهود #نماز #کابالا #فراماسونری
1 MB

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
اغراء بجهل بر #امام و #ولی_فقیه حرام استواجب است بر #رهبر_انقلاب تاموضع خودشون روبرای تجاوزات متعددوآشکارورسمی به #ایران و #شهادت جمعی ازهموطنانمون وعملکردسوءمسولین اعلام کنن،غیرازاین،ازسکوتشان،کشف رضایت و #سیاسی کاری وانداختن تبعات سازشگری برذمه #مسولین وکنارامنی ایستادن،میشود.‎@Rahbar_enghelab_ir
بی شرفی و بی غیرتی تاچه حد؟؟اصلافکرمیکنیم 11اسفند #امام_شهید وفرماندهان وکودکان #میناب وچندهزار #ایرانی را #شهید نکردنهمین تلفات واقدامات چندروزاخیرشروع یک جنگ رسمیستشماراچه شده؟ماراچه شده که شمامسولین ماشدین؟خجالت بکشین وشرم وحیاکنید‎@Ghalibaf‎@drpezeshkian@Rabar_enghelab_ir

Show this thread

Profile picture of ‌" هِـدیـةُ الـرُقَـیـه "‌
دارم میبینم بعضی منابع و کانال های مختلف از فراخوان #الله‌اکبر حرف میزنن، خواستم بگم فراموشتون نشه؛(کم تر از پاره شدن گلوتون مایه بزارین.. 🔪)

Profile picture of ‌مهرداد‌
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید#عید_قربان#مولانا#عرفه

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
علی از زبان علی‌(ع)مغیره دو روز بعد از کشته شدن عثمان نزد من آمد و درخواست کرد با من ملاقات خصوصی کند. من نیز پذیرفتم. او سخنانش را این‌گونه آغاز کرد: نصیحت و خیرخواهی آسان و ارزان است و تو یادگار رسول خدا(ص) در میان مردم هستی و من نیز خیرخواه توأم.

Profile picture of ‌محمد🎒🇮🇷‌
🛑 دعای #عرفه در #قم کجا بریم؟▪️حرم مطهر حضرت معصومه♡:سخنرانی حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان و قرائت دعا توسط حاج سید علی حسینی‌نژاد؛ ساعت ۱۵:۳۰▪️مسجد جمکران: سخنرانی و مداحی با حضور حجت‌الاسلام میرزامحمدی؛ساعت ۱۶

Profile picture of ‌Ayla‌
فرازی از دعای عرفه امام حسین علیه السلام:« مَا ذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَکَ وَ مَا الَّذِی فَقَدَ مَنْ وَجَدَک »چه دارد آن کس که تو را ندارد؟و چه ندارد آن که تو را دارد؟خدایا به حرمت این روز عزیز شر دشمنان و خناس ها رو برگردون به خودشونظهور صاحب الزمان رو نزدیک کنحافظ امام سیدمجتبی خامنه ای باش

Profile picture of ‌ماکان خلیقی‌
«عرفه، فراتر از یک تقویم، یک فرصتِ طلایی برای بازگشت به خویشتن و شناختِ دوباره‌یِ معبودی است که از رگِ گردن به ما نزدیک‌تر است. واژه‌یِ “عرفه” از شناخت می‌آید؛ ایستگاهی برای آنکه در شلوغیِ دنیا، گم‌شدن‌هایمان را پیدا کنیم و در زلالِ نیایش، غبارِ دل را بشوییم. این روز، مقدمه‌ای بر عیدِ بزرگِ قربان اس…Show more

Profile picture of ‌حاج ممد‌
حسین جان :)بطلب بیایم آقا💔
401 KB