هرکسی دعای عرفه را با توجه به معنایش بخواند، از وقتی دعا را شروع به خواندن میکند تا به آخر برسد، به کلی تغییر میکند نسبت به آدمی که قبل از خواندن دعا بود🔺️به یاد شهید ایران 🇮🇷#عرفه#رهبر_شهید#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
3 MB
@Pixar9hهرکسی دعای عرفه را با توجه به معنایش بخواند، از وقتی دعا را شروع به خواندن میکند تا به آخر برسد، به کلی تغییر میکند نسبت به آدمی که قبل از خواندن دعا بود🔺️به یاد شهید ایران 🇮🇷#عرفه#رهبر_شهید#اللهم_عجل_لولیک_الفرج3 MB
السَّلامُ عَلَيكَ يا صَريعَ العَبرَةِ السّاكِبَةِوَ قَرينَ المُصيبَةِ الرَّاتِبَةِسلام بر تو، ای شهیدِ اشکهایِ فروبارو ای هَمدمِ اندوهی همآره تازهو مصیبَتی جاودانه
حج،عرفه،قربان آیا توحید شناس می شویم؟آیا توبه می کنیم؟آیا هوای نفس و شهوات را قربانی می کنیم؟یا اینهم بگذرد و ما بدون تغییر می مانیم.کی متحول خواهیم شد؟کی مترقی می شویم؟عمر کوتاه است و مجهول ،باید دست جنباند.
ای امیر عرفه تنگ غروب است بیاسر زدن بر فقرا سر زده خوب است بیا...اللهم عجل لولیک الفرج 🌻.#روزعرفه_روزنیایشباخدا
🛑🎥 هرکسی دعای عرفه را با توجه به معنایش بخواند، از وقتی دعا را شروع به خواندن میکند تا به آخر برسد، به کلی تغییر میکند نسبت به آدمی که قبل از خواندن دعا بود#رهبر_شهید🌷@tosheh313🌹3 MB
@MNR_0110hالهی من کانت محاسنه مساوی فکیف لا تکون مساویه مساوی؟خداوندا، کسی که خوبی هایش بدی است، چگونه بدی های او بدی نباشد؟"امام حسین علیه السلام - دعای عرفه"ما را هم دعا کنید.#روز_عرفه#دعای_عرفه
🌤 امـام غـائـب، حاضـر در #عـرفـه🪶 #امام_صادق_علیه_السلام مىفرمايد: ⁘ «مردم امامشان را نمىيابند. او در موسم حج حاضر مىشود و مردم را مىبيند؛ امّا آنان او را [به گونهاى كه بشناسند، ]نمىبينند». ✧ يَفقِدُ النّاسُ إمامَهُم، يَشهَدُ المَوسِمَ فَيَراهُم ولا يَرَونَهُ.◌ الكافى: ج۱ ص۳۳۷
@mahdism12ir10h
@ghebleali10hاغراء بجهل بر #امام و #ولی_فقیه حرام استواجب است بر #رهبر_انقلاب تاموضع خودشون روبرای تجاوزات متعددوآشکارورسمی به #ایران و #شهادت جمعی ازهموطنانمون وعملکردسوءمسولین اعلام کنن،غیرازاین،ازسکوتشان،کشف رضایت و #سیاسی کاری وانداختن تبعات سازشگری برذمه #مسولین وکنارامنی ایستادن،میشود.@Rahbar_enghelab_irبی شرفی و بی غیرتی تاچه حد؟؟اصلافکرمیکنیم 11اسفند #امام_شهید وفرماندهان وکودکان #میناب وچندهزار #ایرانی را #شهید نکردنهمین تلفات واقدامات چندروزاخیرشروع یک جنگ رسمیستشماراچه شده؟ماراچه شده که شمامسولین ماشدین؟خجالت بکشین وشرم وحیاکنید@Ghalibaf@drpezeshkian@Rabar_enghelab_irShow this thread
دارم میبینم بعضی منابع و کانال های مختلف از فراخوان #اللهاکبر حرف میزنن، خواستم بگم فراموشتون نشه؛(کم تر از پاره شدن گلوتون مایه بزارین.. 🔪)
@Mehrdad_1110hبرون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید#عید_قربان#مولانا#عرفه
@Akbari_s10hعلی از زبان علی(ع)مغیره دو روز بعد از کشته شدن عثمان نزد من آمد و درخواست کرد با من ملاقات خصوصی کند. من نیز پذیرفتم. او سخنانش را اینگونه آغاز کرد: نصیحت و خیرخواهی آسان و ارزان است و تو یادگار رسول خدا(ص) در میان مردم هستی و من نیز خیرخواه توأم.
@Ayla_sadat11hفرازی از دعای عرفه امام حسین علیه السلام:« مَا ذَا وَجَدَ مَنْ فَقَدَکَ وَ مَا الَّذِی فَقَدَ مَنْ وَجَدَک »چه دارد آن کس که تو را ندارد؟و چه ندارد آن که تو را دارد؟خدایا به حرمت این روز عزیز شر دشمنان و خناس ها رو برگردون به خودشونظهور صاحب الزمان رو نزدیک کنحافظ امام سیدمجتبی خامنه ای باش
«عرفه، فراتر از یک تقویم، یک فرصتِ طلایی برای بازگشت به خویشتن و شناختِ دوبارهیِ معبودی است که از رگِ گردن به ما نزدیکتر است. واژهیِ “عرفه” از شناخت میآید؛ ایستگاهی برای آنکه در شلوغیِ دنیا، گمشدنهایمان را پیدا کنیم و در زلالِ نیایش، غبارِ دل را بشوییم. این روز، مقدمهای بر عیدِ بزرگِ قربان اس…Show more