Profile picture of ‌GFJ 1331‌
#قاب|قصاص زندگی‌بخش 🖨️مناسب چاپ برای پلاکاردها در تجمعات شبانهبرای ما در قصاص، زندگی هست؛ یعنی تا سران کفر را نکشیم، همچنان این جنگ و دشمنی ادامه دارد و آن‌ها ما را خواهند کشت. #انتقام#یالثارات_الحسین#باید_برخاست

Profile picture of ‌شهید گمنام سلام‌
میراث خامنه ای شهید/ گنجی که خدا بخاطر پدر صالح به ایران اسلامی تفضل کرددر نظام ولایی، رابطه ما با ولیّ جامعه، رابطه‌ای پدرانه است [أنا و عَلیٌّ أبَوا هذه الْأُمَّة]اگر امروز در نظام اسلامی به پیشرفت‌های بزرگ علمی، دفاعی و فناوری رسیده‌ایم،اگر در عرصه‌هایی مانند صنعت موشکی، نانو، هسته ای و...

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین‌
«سلام بر علی مرتضی نام اعظم خدا...»📌 #امیرالمومنین

Profile picture of ‌آفتاب مغرب‌
تفسیر سوره بقره ۶۶

تفسیر سوره بقره ۶۶

همه شهر شده خون

تفسیر سوره بقره ۶۶

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
رفتید سوی بزم شهادت به‌سادگی؛ خوش باد بر شما سفر خانوادگی

Profile picture of ‌سلحشورِ نور ✨‌
چقدر این عکس دوست دارم

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴پارچه نوشته‌ای پربازدید در حاشیه مراسم وداع در مصلی تهران#الله اکبر#مرگ برآمریکا# مرگ براسرائیل #مرگ برضدولایت فقیه

Profile picture of ‌حنّان ؛‌
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود..💔

Profile picture of ‌مهدی احمد‌
مادر قم به پیشوازرهبر عزیزمیرویم.جای شما خالی

Profile picture of ‌یاشار حسینی‌
گفتم مگر ز رفتن، غائب شوی ز چشممآن نیستی که رفتی، آنی که در ضمیری

Profile picture of ‌علی حسنی‌پور‌
▪️اللهم إنَّا لا نعلم منه إلّا خیراً▪️اللهم إنَّا لا نعلم منه إلّا خیراً▪️اللهم إنَّا لا نعلم منه إلّا خیراً🏴آقای شهید ایران خدانگهدار#آقای_شهید_ایران #امام_شهید #انتقام #خون‌خواهی #رهبر_شهید #خامنه‌ای #شهید

Profile picture of ‌مدرسه‌ی آرامش‌
🌿 خطاهای ذهنی از نگاه قرآن و روان‌شناسیقسمت دهم: ارزش‌دهی سوگیرانهگاهی با شنیدن یک خبر، پیش از آنکه شواهد را ببینیم، قضاوتمان آماده است... ادامه در https://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh#خطاهای_ذهنی#قرآن#روان‌شناسیShow more
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa