Profile picture of ‌فرشید پوشند‌
آقا جان، رفتند داغی شد بر دلهای مستضعفان جهان که تا ابد همانند شهادت جدت حسین ابن علی، در تاریخ گواه مظلومیت و اقتدار شیعه خواهد بود.آقای من، بزرگ من،پدر شهید من، ای آنکه چراغ راه عاقبت بخیری امت سرافراز ایران شدید، دست خدا بهمراهت.به امید دیدار ای داغ بزرگ بر دل نشسته.#قائد_امت#رهبر_شهید

Profile picture of ‌POURIA‌
🏴 به این میگن فراخوان . . .

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین‌
ما را غم تو پیر می‌کند حسین...📌 #اباعبدالله

Profile picture of ‌Javad Ghoodosi‌
زندگی بعد از آقا معنایی برام ندارهحالم اینقدر بد میشه گاهی که عکسشو می بینم یا صداشو می‌شنوم حالا حالا ها نمی فهمیم چه کسی رو از دست دادیمنظر امام خمینی(ره) در مورد آقای شهیدمون رو ببینیم👇👇👇#شهدا_زنده_اند#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#امام_شهید
5 MB

Profile picture of ‌مشکات‌
💠 آنانکه در حسرت تشییع شبانه حضرت زهرا سوختند، در تشییع فرزندش سنگ تمام گذاشتند🎥 تصاویر هوایی از مسجد مقدس جمکران و جمعیتی که انتها ندارد🔆 ‎@meshkat_noor1
14 MB

Profile picture of ‌مشکات‌
💠 دست‌ نوشته‌ شهید مصباح‌الهدی باقری برای آقای شهید ایران!🍃 دکتر مصباح‌الهدی باقری‌کنی داماد رهبر شهید انقلاب اسلامی در آغاز جنگ تحمیلی اخیر، همراه با حضرت آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای رضوان‌الله‌علیه بر اثر حمله جنایت‌کارانه‌ی آمریکا و اسرائیل به بیت رهبری، به درجه رفیع شهادت نائل شد.

Profile picture of ‌مژده‌
یک خانواده تراز ایرانی*مراسم تشییع #امام_شهید،خیابان شهید محمد علی جناح،تهران

Profile picture of ‌شاهین‌
صفت‌هایی که آیت‌الله جوادی آملی در نمازشان بر امام شهید ذکر کردند

راننده روس گفت من برای تشییع آقای خامنه‌ای میام ایران
4 MB

در روایتی از رسول خدا نقل شده است:نزد فرشتگان آسمان، رایحه‌ای خوشبوتر از عطری که در مجلس ذکر امیرالمؤمنین است، نیست.📚 بحار الانوار، ۷/۱۹۸/۳۸📌 #فضائل_امیرالمؤمنین

امام خمینی(ره) بهمن ۱۳۶۱: اگر گمان بکنید که در تمام دنیا، رئیس جمهورها و سلاطین و امثال اینها، یک نفر را مثل آقای خامنه‌ای پیدا بکنید که متعهد به اسلام باشد و خدمتگزار و بنای قلبی‌اش بر این باشد که به این ملت خدمت کند پیدا نمی‌کنید.
6 MB

Profile picture of ‌حاܥܼܢ ܭܝ‌ࡅ࡙ܩܢ🏴‌
افتخار میکنم مرید کسی بودم که در #شهادت او پاکان عالم عزادارند، و بیشرفهای دوران خوشحال...برای حقانیت او همین بس که دشمنان او دشمنان خدا و دوستان او دوستان خدایند...#امام‌_شهید#باید_برخاست

Profile picture of ‌GFJ 1331‌
#قاب|قصاص زندگی‌بخش 🖨️مناسب چاپ برای پلاکاردها در تجمعات شبانهبرای ما در قصاص، زندگی هست؛ یعنی تا سران کفر را نکشیم، همچنان این جنگ و دشمنی ادامه دارد و آن‌ها ما را خواهند کشت. #انتقام#یالثارات_الحسین#باید_برخاست

Profile picture of ‌ص.د ح. م‌
🏴نماز چند کیلومتری بر پیکر رهبر شهید انقلاب ! سیل خروشان جمعیت نمازگزاران بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران#باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران ✔️ @basiratafzayi
2 MB

Profile picture of ‌شهید گمنام سلام‌
میراث خامنه ای شهید/ گنجی که خدا بخاطر پدر صالح به ایران اسلامی تفضل کرددر نظام ولایی، رابطه ما با ولیّ جامعه، رابطه‌ای پدرانه است [أنا و عَلیٌّ أبَوا هذه الْأُمَّة]اگر امروز در نظام اسلامی به پیشرفت‌های بزرگ علمی، دفاعی و فناوری رسیده‌ایم،اگر در عرصه‌هایی مانند صنعت موشکی، نانو، هسته ای و...

«سلام بر علی مرتضی نام اعظم خدا...»📌 #امیرالمومنین

Profile picture of ‌M.taha‌
یا برگرد یا آن دل را برگردان🥀💔...
1 MB

Profile picture of ‌آفتاب مغرب‌
سرباز بد
2 MB