او آمد نماز خواند
1 MB
بسم الله 🟢 مشهدیها بسم اللهان شاءاللّه این دو ویدئو رو ببینیم و منتشر کنیم و تا جایی که میتونیم به موارد گفته شده عمل کنیم.در این اجتماع بزرگ و بی سابقهی ضداستکباری کم کاری نکنیم.#یا_لثارات_الخامنهای 🚩اللهم عجل لولیک الفرج 🇮🇷🆔 @moslehan599 MB4 MB
#آخرین_دیدار #رهبر_شهيد_انقلاب #سید_علی_حسینی_خامنه_ای پایگاه اطلاع رسانی #دکتر_فاطمه_مقصودی @Maghsoudy_ir …Show more3 MB
✍️رویداد های چند روز گذشته و آینده به معنای واقعی کلمه برای ما این آیه ی قرآن کریم «تُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ» رو تفسیر میکند.عشق و محبت به #رهبر_شهید که خداوند در دل مسلمین انداخت ، عزتی که خداوند به #امام_شهید عطا کرد در برابر آن همه اهانت و تهمت ها؛ زبان از توصیف آن عاجز است.
"ملت ایران درسهای اسلامی و شیعی خود را خوب بلد است.." "ماجرای آخرین سفارش امام شهید"#باید_برخاست #یا_لثارات_الخامنهای #لبیک_سید_مجتبی#کارتون
@F_Zahed3dاولین نمازی که باصفوفش مسجد جمکران را به حرم حضرت معصومه (س)متصل کرده بود#بایدبرخاست#رهبرشهیدم#انتقام3 MB
مردی از تبار بنی هاشم همچون اجدادش جانش را فدای استقرار دین اسلام کرد حال دشمنان دیروز ایرانی آغوشش را به ایرانی ترین رهبر گشوده تا پیکرش را تکریم کند این نتیجه خدایی بودن و اخلاص عمل آن ابرمرد اسلام بوده ، ای کاش علاوه بر اینکه پیرو مکتبش باشیم فدایی جانشین خلفش باشیم.سلم لمن سالمکم حرب لمن حاربکم.4 MB3 MB
اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش
✨ خداوند به پیامبرش فرمود:«من متّقین را پایبند یک کلمه کردهامو آن کلمه علی است.»📚 امالی شیخ صدوق، ص۵۶۵📌 #فضائل
«اللهم إنه نزل مجاهداً موحداً»بارالها، او در حالی به محضر تو وارد شد که مجاهدی یکتاپرست بود.«اللهم، اللهم، اللهم إنه نزل عندک شهیداً»خدایا، خدایا، خدایا، او در پیشگاه تو به عنوان شهید فرود آمده است.
▪️ *ممنونم اگر نروی، میمیرم اگر بروی...*🎥 گلباران پیکر مطهر امام مجاهد شهید، حضرت آیتالله العظمی خامنهای توسط مردم عزادار در خیابان آزادی تهران. ۱۴۰۵/۴/۱۵9 MB
اردوغان برای استقبال از (سگ زرد) تا پای پلههای هواپیما به پیشواز رفت!#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #رهبر_شهید #ایران1 MB
کسی که کُشت امامِ مراچـرا نکـشیم؟we will kill trump#کشتن_ترامپ#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران #رهبر_شهید826 KB
وداع آیت الله جوادی آملی با رهبر شهید انقلاب آیت الله شهید سید علی حسینی خامنه ای#قم#رهبر_شهید #تشییع13 MB
عزیزدلم..چجوری تحمل کنم تابوت تورو، وقتی همیشه سرپا بودی..کمرم شکسته از غمت، چارهای برام پیدا کنیا منو پیش خودت ببر، یا خودتم برگرد..😭😭💔.🌌 #رهبر_شهیدم #رهبر_شهید #پدر_امت #شبنم
از سری عکسایی که دیروز گرفتم..چقدر دلم غصه داره، کاش میتونستم شهرای دیگه که تشییعت میکنن برم، آقای دلم😭💔.🌌 #رهبر_شهیدم #رهبر_شهید #پدر_امت #شبنم