بالاخره بعد از عمری مسافر کربلا شد..#رهبر_شهید #انتقام #یا_لثارات_الخامنهای
بعد از سالها دل به دلدار رسید ...#خونخواهی #انتقام #یالثارات_الحسین #یا_لثارات_الخامنهای
مختار می شویم،بیرق انتقام را در دستبرخاک می کشیم پوزه ی قاتلان پست#لبیک_یا_خامنه_ای #انتقام #امام_شهید#باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران #بدرقه_تابهشت #مرگ_بر_آمریکا …Show more
@abba333d
"ملت ایران درسهای اسلامی و شیعی خود را خوب بلد است.." "ماجرای آخرین سفارش امام شهید"#باید_برخاست #یا_لثارات_الخامنهای #لبیک_سید_مجتبی#کارتون
اگر خواهان سر و سامان دادن رابطه مان هستيم، لازم است كه يک عذرخواهى خوب را ياد بگيريم يك عذرخواهى خوب داراى ٦جزء مهم است كه عبارتست از ؛❍بيان تأسف❍توضيح اينكه چطور اينگونه شد❍قبول مسئوليت❍بيان پشيمانى❍پيشنهادى براى جبران❍درخواست بخشش
✨ خداوند به پیامبرش فرمود:«من متّقین را پایبند یک کلمه کردهامو آن کلمه علی است.»📚 امالی شیخ صدوق، ص۵۶۵📌 #فضائل
«اللهم إنه نزل مجاهداً موحداً»بارالها، او در حالی به محضر تو وارد شد که مجاهدی یکتاپرست بود.«اللهم، اللهم، اللهم إنه نزل عندک شهیداً»خدایا، خدایا، خدایا، او در پیشگاه تو به عنوان شهید فرود آمده است.
عزیزدلم..چجوری تحمل کنم تابوت تورو، وقتی همیشه سرپا بودی..کمرم شکسته از غمت، چارهای برام پیدا کنیا منو پیش خودت ببر، یا خودتم برگرد..😭😭💔.🌌 #رهبر_شهیدم #رهبر_شهید #پدر_امت #شبنم
از سری عکسایی که دیروز گرفتم..چقدر دلم غصه داره، کاش میتونستم شهرای دیگه که تشییعت میکنن برم، آقای دلم😭💔.🌌 #رهبر_شهیدم #رهبر_شهید #پدر_امت #شبنم
💠 دست نوشته شهید مصباحالهدی باقری برای آقای شهید ایران!🍃 دکتر مصباحالهدی باقریکنی داماد رهبر شهید انقلاب اسلامی در آغاز جنگ تحمیلی اخیر، همراه با حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای رضواناللهعلیه بر اثر حمله جنایتکارانهی آمریکا و اسرائیل به بیت رهبری، به درجه رفیع شهادت نائل شد.
افتخار میکنم مرید کسی بودم که در #شهادت او پاکان عالم عزادارند، و بیشرفهای دوران خوشحال...برای حقانیت او همین بس که دشمنان او دشمنان خدا و دوستان او دوستان خدایند...#امام_شهید#باید_برخاست