Profile picture of ‌مھدا‌
@gomnam_13968 May 2026
هنر؛- خوشحال میشم نظرتون به اشتراک بزارید و خوشحال‌تر میشم حمایت کنید(میدونم که ایگنور می‌کنید ولی خب)#هنر #عکاسی #گلدوزی #روباندوزی#هنرمند #نقاشی #طراحی
1 MB

Profile picture of ‌میلاد نظری‌
@IamThatIam8 May 2026
روح من در جهت تازه اشیا جاری استروح من کم سال استروح من گاهی از شوق ، سرفه اش می گیرد.روح من بیکار است: قطره های باران را، درز آجرها را، می شمارد.روح من گاهی ،مثل یک سنگ سر راه حقیقت دارد#سهراب_سپهری

Profile picture of ‌Amir Hakimi‌
@AmirHakimi8 May 2026
Somewhere around the Southern parts of #Tehran #Iran حدود سال ۹۷عکس از ‎@amirhakimi#ایران #تهران#مردم_نگاری #عکس_خیابانی

Profile picture of ‌روح الله عطائیان‌
تلفيق و تكرار كلمات عشق، عدل، حق..130 ×90 اکرلیک ورق نقره روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_art🎨 جهت سفارش آثار و اطلاع از شرایط شرکت در دوره ها تماس بگیرید0912379966509352198329#آموزش_کالیگرافی #آموزش_خطنقاشی #آموزش_نقاشیخط
rubika.ir

گالری آثار استاد روح الله عطائیان - روبیکا

پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika

Profile picture of ‌A.h Safari‌
@Kaiko8 May 2026
خب شروع میکنیم کارو تا وقتی نت آزاد بشه🩵#عکاسی #منظره #photography #landscape

Profile picture of ‌نیل~‌
@Nilvv7 May 2026
‏وقتی یه دختر وارد سیم پیچی میشه🩰♥️

Profile picture of ‌روح الله عطائیان‌
سایه‌ای بر دل ریشم فکن‌ ای گنج روانکه من این خانه به سودای تو ویران کردم‌حافظ150×150 اکرلیک روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🎨 جهت سفارش آثار و اطلاع از شرایط شرکت در دوره ها تماس بگیرید

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi7 May 2026
✿ غزل شمارهٔ ۱۱۵ ✿درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آردنهال دشمنی برکن که رنج بی‌شمار آردچو مهمان خراباتی به عزت باش با رندانکه درد سر کشی جانا گرت مستی خمار آردشب صحبت غنیمت دان که بعد از روزگار مابسی گردش کند گردون بسی لیل و نهار آردShow more

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi7 May 2026
✿ رباعی شمارهٔ ۵ ✿هر ذات که در تصرّف دوران استاندر طلب نور یقین حیران استهر ذره که در سطح هوا گردان استسرگشتهٔ این وادی بیپایان است#عطار #هنر #رباعی #ایران #اردیبهشت #عطار_نیشابوری #حیرانی #شعر #هنر #شب #ادبیات #حیرانی

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli6 May 2026
یک نقد سازنده در مورد قوانین هنر در ایران.حتما توصیه میشه.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#هنر#نقد#قوانینShow more

Profile picture of ‌سعید اصغری‌
@SAEED_ASGHARI4 May 2026
🔻حلال اولسون آقای بقایی؛ حلال اولسون🔹ویدئویی پربازدید از پاسخ قاطع سخنگوی وزارت خارجه به یک خبرنگار
577 KB

Profile picture of ‌شایان‌
@MaestroShayan3 May 2026
چقدر این کار زیباست...مطمئن باش دلت رو می‌لرزونه...
6 MB

Profile picture of ‌Zahra Zare‌
@Z_zare683 May 2026
هر روز فرصتی ستبرای ساختن خاطره خوبی که تا پایان عمر باقی بماند ...#پارچه#نقاشی
4 MB

Profile picture of ‌داود ناصری🇮🇷‌
@Lawyernaseri3 May 2026
🔺 *در سه کیلومتری شمال تخت جمشید کوهی است به عظمتِ شکوه و جلال و جبروت نقش هایی که قدرت شاهان تاریخ ایران یعنی ساسانیان را به تصویر میکشند*🔸 *اینجا نقش رجب در شهرستان مرودشت یکی از موزه های پر اقتدار قدرت شاهان ساسانی و سنگ‌نگاره دیهیم‌ستانی اردشیر بابکان و اهورامزدا درکنار سنگ‌نوشتهٔ کرتیر*
3 MB