🛫 پهپاد شاهد را قطعهقطعه بساز و از نتیجهی نهایی لذت ببر...پازلِ سهبعدیِ جذاب برای بازی، دکور و یک تجربهی متفاوت 🇮🇷خرید: https://ble.ir/dorefalak
2 MB
@Mohebbi3d12 May 2026🛫 پهپاد شاهد را قطعهقطعه بساز و از نتیجهی نهایی لذت ببر...پازلِ سهبعدیِ جذاب برای بازی، دکور و یک تجربهی متفاوت 🇮🇷خرید: https://ble.ir/dorefalak2 MB
@rasoolmidamadi12 May 2026عشق دیوانه وار ونسان به دختر عمویشونسان ون گوگ در سال ۱۸۶۷ از کارگاه هنر گوپلی اخراج شد و پس از آن در مدرسه ای در «رمسگیت» انگلستان به تدریس پرداخت و بعد از آن در کلیسای «ایزلورث» به عنوان دستیار واعظ مشغول به کار شد. در آنجا بود که به دشواری زندگی فقیرانۀ کارگری پی برد، . ..
@hamidreza_abedi11 May 2026تو همانی که دلم لک زده لبخندش رااو که هرگز نتوان یافت همانندش را💔eitaa.com/hamidreza_abedi#دلتنگی#رهبر_شهید#جنگ_رمضان #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیلeitaa.comایتا - کانال حمیدرضا عابدی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@ZMonfared11 May 2026اسم این طرح سفارشی الهام گرفته از شعر تو جان مرا به عشق دوختی مولانا هستش ؛اسم این اثر ( نقش جان ) هست سوزن ها در کار نشانه نیزه و طرح سپر در گردنبند برای سپر در برابر ضربه ها در عشق ...
@rasoolmidamadi11 May 2026نقاشی پرتره ونسان ون گوگنقاشی پرتره ونسان ون گوگ با پالت نقاشی یکی از بهترین خودنگاره هایی است که این هنرمند از خود به تصویر کشید. اگرچه کارنامۀ هنری ون گوگ بسیار کوتاه و سخت بود، اما تنها 10 سال طول کشید که او ثابت کند یک هنرمند فوق العاده پُر کار و خلاق است.
@gomnam_139611 May 2026کانال هنری من رو توی روبیکا حمایت میکنین؟لطفا؟تازه تاسیسه!بیا و بمون لطفا!!🥲🫠https://rubika.ir/gallery_mahda_88#حمایت#بازنشر
@Sedahmadrezaelm11 May 2026طراحی نماطراحی داخلی و اجرای دکوراسیون داخلی پروژه مهندس رحیمیتهران/پشت بازارچه گیشا#طراحی_نما #طراحی_معماری #طراحی_دکوراسیون11 MB
@AmirHakimi10 May 2026Somewhere around the Southern parts of #Tehran #Iran حدود سال ۹۵عکس از @amirhakimi#ایران #تهران#مردم_نگاری #عکس_خیابانی
@Mahgolart10 May 2026به اکانت هنری من خوش اومدین✨🎨خوشحال میشم اگه از کارای هنریام خوشتون اومد حمایت کنید 🌸
@ruhollahataeyan10 May 2026نور تویی سور تویی دولت منصور توییمرغ کُه طور تویی خسته به منقار مراقطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر توییقند تویی زهر تویی بیش میازار مرامولانا110×180 اکرلیک ورق نقره روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_artrubika.irگالری آثار استاد روح الله عطائیان - روبیکا
پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika
@ruhollahataeyan10 May 2026متن تابلو سمت راست:از همه کس گذر کنم، از تو گذر نمی شودخیاممتن تابلو سمت چپ:ای زندگی! تن و توانم همه توجانی و دلی، ای دل و جانم همه توتو هستیِ من شدی، از آنی همه منمن نیست شدم، در تو از آنم همه توپریشان نویسی در ابعاد 50×70 ترکیب مواد روی مقوا🔸کانال بله:…Show more
@Chokbandar10 May 2026کاش #ویراستی یکم ساده تر بود،هرچی شاخ و برگ بهش اضاف کردن،باعث شده بیشتر سنگین و رابط کاربری ضعیف تری داشته باشه.
@ruhollahataeyan10 May 2026وَإِن يَكَادُ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ لَيُزۡلِقُونَكَ بِأَبۡصَٰرِهِمۡ لَمَّا سَمِعُواْ ٱلذِّكۡرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُۥ لَمَجۡنُونࣱ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكۡرࣱ لِّلۡعَٰلَمِينَ120×120 اکرلیک ورق طلا روی بوم سفارش دوستان جهت اطلاع از شرایط دوره ها و سفارش آثار تماس بگیرید09123799665 09352198329
@ruhollahataeyan10 May 2026تا در طلب گوهر کانی کانیتا در هوس لقمهٔ نانی نانیاین نکتهٔ رمز اگر بدانی دانیهر چیز که در جستن آنی آنیمولانا170×80 اکرلیک ورق طلا ورق نقره روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_artrubika.irگالری آثار استاد روح الله عطائیان - روبیکا
پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika
@user17764469524410 May 2026اکر خدا بخواد و یاری کنه، در نظر دارم، ی مجموعه کار طراحی و نقاشی با محوریت فلسطین رو شروع کنم.از لحاظ مالی به شدت در مضیقه هستم چون کار تاسیسات انجام میدم و با پولش کار طراحی و نقاشی رو انجام میدم.شروع کردم به طرح های اولیه، انشاالله پولش هم جور میشه.
@Mr_Alphabet10 May 2026#تابلو_نقاشی رنگ روغنموضوع: حیدر خیبر شکنی بزن که خوب میزنی، تو رستم تهمتنی ، بزن که خوب میزنی!🎨اثر #علی_حاجیان شاهین شهر
@ruhollahataeyan9 May 2026ما زنده به آنیم که ارام نگیریمموجیم که آسودگی ما عدم ماست130×130 اکرلیک ورق طلا روی بوم سفارش دوستانinstagram.com/ruhollahataeyan🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال ایتا:eitaa.com/ruhollahataeyan_arteitaa.comایتا - گالری آثار استاد روح الله عطائیان
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@gomnam_13968 May 2026برای اطلاع از جزییات و قیمت پیام بدید:).#بازنشر #هنر #عکاسی #روباندوزی...