Profile picture of ‌Mohammad Mohebbi‌
@Mohebbi3d12 May 2026
🛫 پهپاد شاهد را قطعه‌قطعه بساز و از نتیجه‌ی نهایی لذت ببر...پازلِ سه‌بعدیِ جذاب برای بازی، دکور و یک تجربه‌ی متفاوت 🇮🇷خرید: https://ble.ir/dorefalak
2 MB

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi12 May 2026
عشق دیوانه وار ونسان به دختر عمویشونسان ون گوگ در سال ۱۸۶۷ از کارگاه هنر گوپلی اخراج شد و پس از آن در مدرسه ای در «رمسگیت» انگلستان به تدریس پرداخت و بعد از آن در کلیسای «ایزلورث» به عنوان دستیار واعظ مشغول به کار شد. در آنجا بود که به دشواری زندگی فقیرانۀ کارگری پی برد، . ..

Profile picture of ‌زینب منفرد‌
@ZMonfared11 May 2026
اسم این طرح سفارشی الهام گرفته از شعر تو جان مرا به عشق دوختی مولانا هستش ؛اسم این اثر ( نقش جان ) هست سوزن ها در کار نشانه نیزه و طرح سپر در گردنبند برای سپر در برابر ضربه ها در عشق ...

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
@rasoolmidamadi11 May 2026
نقاشی پرتره ونسان ون گوگنقاشی پرتره ونسان ون گوگ با پالت نقاشی یکی از بهترین خودنگاره هایی است که این هنرمند از خود به تصویر کشید. اگرچه کارنامۀ هنری ون گوگ بسیار کوتاه و سخت بود، اما تنها 10 سال طول کشید که او ثابت کند یک هنرمند فوق العاده پُر کار و خلاق است.

Profile picture of ‌مھدا‌
@gomnam_139611 May 2026
کانال هنری من رو توی روبیکا حمایت می‌کنین؟لطفا؟تازه تاسیسه!بیا و بمون لطفا!!🥲🫠https://rubika.ir/gallery_mahda_88#حمایت#بازنشر

Profile picture of ‌Sedahmadreza Elmkhah‌
@Sedahmadrezaelm11 May 2026
طراحی نماطراحی داخلی و اجرای دکوراسیون داخلی پروژه مهندس رحیمیتهران/پشت بازارچه گیشا#طراحی_نما #طراحی_معماری #طراحی_دکوراسیون
11 MB

Profile picture of ‌Amir Hakimi‌
@AmirHakimi10 May 2026
Somewhere around the Southern parts of #Tehran #Iran حدود سال ۹۵عکس از ‎@amirhakimi#ایران #تهران#مردم_نگاری #عکس_خیابانی

Profile picture of ‌𝑴𝒂𝒉𝒈𝒐𝒍🎨‌
@Mahgolart10 May 2026
به اکانت هنری من خوش اومدین🎨خوشحال میشم اگه از کارای هنری‌ام خوشتون اومد حمایت کنید 🌸

Profile picture of ‌روح الله عطائیان‌
@ruhollahataeyan10 May 2026
نور تویی سور تویی دولت منصور توییمرغ کُه طور تویی خسته به منقار مراقطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر توییقند تویی زهر تویی بیش میازار مرامولانا110×180 اکرلیک ورق نقره روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_art
rubika.ir

گالری آثار استاد روح الله عطائیان - روبیکا

پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika

متن تابلو سمت راست:از همه کس گذر کنم، از تو گذر نمی شودخیاممتن تابلو سمت چپ:ای زندگی! تن و توانم همه توجانی و دلی، ای دل و جانم همه توتو هستیِ من شدی، از آنی همه منمن نیست شدم، در تو از آنم همه توپریشان نویسی در ابعاد 50×70 ترکیب مواد روی مقوا🔸کانال بله:…Show more

Profile picture of ‌چوک بندر‌
@Chokbandar10 May 2026
کاش #ویراستی یکم ساده تر بود،هرچی شاخ و برگ بهش اضاف کردن،باعث شده بیشتر سنگین و رابط کاربری ضعیف تری داشته باشه.

وَإِن يَكَادُ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ لَيُزۡلِقُونَكَ بِأَبۡصَٰرِهِمۡ لَمَّا سَمِعُواْ ٱلذِّكۡرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُۥ لَمَجۡنُونࣱ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكۡرࣱ لِّلۡعَٰلَمِينَ120×120 اکرلیک ورق طلا روی بوم سفارش دوستان جهت اطلاع از شرایط دوره ها و سفارش آثار تماس بگیرید09123799665 09352198329

تا در طلب گوهر کانی کانیتا در هوس لقمهٔ نانی نانیاین نکتهٔ رمز اگر بدانی دانیهر چیز که در جستن آنی آنیمولانا170×80 اکرلیک ورق طلا ورق نقره روی بوم سفارش دوستان🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_art
rubika.ir

گالری آثار استاد روح الله عطائیان - روبیکا

پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika

Profile picture of ‌سعید جمشیدی‌
اکر خدا بخواد و یاری کنه، در نظر دارم، ی مجموعه کار طراحی و نقاشی با محوریت فلسطین رو شروع کنم.از لحاظ مالی به شدت در مضیقه هستم چون کار تاسیسات انجام میدم و با پولش کار طراحی و نقاشی رو انجام میدم.شروع کردم به طرح های اولیه، انشاالله پولش هم جور میشه.

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet10 May 2026
#تابلو_نقاشی رنگ روغنموضوع: حیدر خیبر شکنی بزن که خوب میزنی، تو رستم تهمتنی ، بزن که خوب میزنی!🎨اثر #علی_حاجیان شاهین شهر

Profile picture of ‌سعید جمشیدی‌
ناو های امریکا موقع نزدیک شدن به تنگه.

ما زنده به آنیم که ارام نگیریمموجیم که آسودگی ما عدم ماست130‌×130 اکرلیک ورق طلا روی بوم سفارش دوستانinstagram.com/ruhollahataeyan🔸کانال بله:ble.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال روبیکا:rubika.ir/ruhollahataeyan_art🔸کانال ایتا:eitaa.com/ruhollahataeyan_art
eitaa.com

ایتا - گالری آثار استاد روح الله عطائیان

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌A.h Safari‌
@Kaiko9 May 2026
خب این منم. اسمی که باهاش کار میکنم کایکو هستش که معنیش میشه کرم ابریشم. پاشیم شروع کنیم ببینیم اینجا جای رشد داره یا نه#عکاسی #فوجی

@gomnam_13968 May 2026
برای اطلاع از جزییات و قیمت پیام بدید:).#بازنشر #هنر #عکاسی #روباندوزی...
مھدا

@gomnam_1396  •  8 May 2026

هنر؛- خوشحال میشم نظرتون به اشتراک بزارید و خوشحال‌تر میشم حمایت کنید(میدونم که ایگنور می‌کنید ولی خب)#هنر #عکاسی #گلدوزی #روباندوزی#هنرمند #نقاشی #طراحی
1 MB