مننمیرمبراشــون💍💘>>>
«هر صبح، یک تولد دوباره است؛ فرصتی برای بخشیدن، برای عشق ورزیدن و برای اینکه خودِ دیروزمان را پشت سر بگذاریم و به سوی کسی که میخواهیم باشیم، قدم برداریم.»جنگجوی نور – پائولو کوئیلو
منم دمِ مرگم میبینمت مولااگر زبونم گشت، بهت میگم بابادوازده روز تا #غدیر@Imamalinet_fa
این دست مرتضی علی بودکه دست ما را برای ادامه زنده نگه داشتوگرنه ما کجا و تاب غم دنیا کجا...❤️🩹#یاعلی_مدد
چون ماه پدید کرد رُخت رارُبود ز چشمت، دل و دینم راهر کس ز تو مقصود دگر جویدمن سجده کنم طُره مویت را#مصطفی_ارشد
وقتی پرچم، جانِ ما میشودوفاداری یعنی دقیقاً همین: در خلوتِ سختترین شرایط، از آنچه با آن معنا مییابی، پاسداری کنی.برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.
کاش یک دانه تسبیح تو بودم تادستی کشی برسرسودازده من ننه زهرا... 🫀#مادر#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها#الهم_عجل_لولیک_الفرج
نوشته بود: طوری زندگی کن که هیچکس تورا به خدا شکایت نکند،همه تورا به خدا امانت بسپارند. و چقدر قشنگه این جمله :)اواخر آبان ( دانشگاه )
این گلها که به دیرپژمردن معروفن، انگار خودشونم بلد نیستن زود دل بکنن از قشنگیشون؛مثل یه حس خوب که میمونه و میمونه،بیصدا ولی ماندگار🤍
بعضی روزها همینقدر سادهان؛یه آویز خندان، یه کیفِ همیشگی، و یه حالِ خوبِ کوچیک که بیصدا باهام میاد تو روزمرگیهام. ☺️✨
@A_j_a_P4dالهی...خدا یاریکند قلبی را که در آرزوی چیزیست اما تقدیرش نیست ...
ثروتی دارید نامش سلامت ار ز کف دادید ماند ندامت #نافذ #دکترنادرنوری
@Fa_tiam4d