Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
من‌نمیرم‌براشــون💍💘>>>

Profile picture of ‌نیما مرادی‌
«هر صبح، یک تولد دوباره است؛ فرصتی برای بخشیدن، برای عشق ورزیدن و برای اینکه خودِ دیروزمان را پشت سر بگذاریم و به سوی کسی که می‌خواهیم باشیم، قدم برداریم.»جنگجوی نور – پائولو کوئیلو

Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
منم دمِ مرگم می‌بینمت مولااگر زبونم گشت، بهت میگم بابادوازده روز تا #غدیر‎@Imamalinet_fa

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
تمام بهانه ها دروغ است،هر که بخواهد میتواند:)🔥

Profile picture of ‌خانم جوان‌
این دست مرتضی علی بودکه دست ما را برای ادامه زنده نگه داشتوگرنه ما کجا و تاب غم دنیا کجا...❤️‍🩹#یاعلی_مدد

Profile picture of ‌مصطفی ارشد‌
چون ماه پدید کرد رُخت رارُبود ز چشمت، دل و دینم راهر کس ز تو مقصود دگر جویدمن سجده کنم طُره مویت را#مصطفی_ارشد

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧 (محدود😐)‌
❤️به نام خدایی که بزرگتر از همه چیز است❤️سلام🖐، صبحتون بخیر☘️حالتون چطوره؟...🌸

Profile picture of ‌yasmin‌
چه می جویی؟!عشق؟!همینجاست.... 🇮🇷#ایران_قوی

Profile picture of ‌امیرحسین رستم زاده‌
وقتی پرچم، جانِ ما می‌شودوفاداری یعنی دقیقاً همین: در خلوتِ سخت‌ترین شرایط، از آنچه با آن معنا می‌یابی، پاسداری کنی.برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

Profile picture of ‌Alireza kazemi‌
کاش یک دانه تسبیح تو بودم تادستی کشی برسرسودازده من ننه زهرا... 🫀#مادر#حضرت_زهرا_سلام_الله_علیها#الهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌Atena‌
نوشته بود: طوری زندگی کن که هیچکس تورا به خدا شکایت نکند،همه تورا به خدا امانت بسپارند. و چقدر قشنگه این جمله :)اواخر آبان ( دانشگاه )

این گل‌ها که به دیرپژمردن معروفن، انگار خودشونم بلد نیستن زود دل بکنن از قشنگی‌شون؛مثل یه حس خوب که می‌مونه و می‌مونه،بی‌صدا ولی ماندگار🤍

بعضی روزها همین‌قدر ساده‌ان؛یه آویز خندان، یه کیفِ همیشگی، و یه حالِ خوبِ کوچیک که بی‌صدا باهام میاد تو روزمرگی‌هام. ☺️

Profile picture of ‌‌مهسا‌
الهی...
Profile picture of ‌Mahdi‌
Mahdi

@Alamdarekomeil  •  18 May 2026

خدا یاری‌کند قلبی را که در آرزوی چیزی‌ست اما تقدیرش نیست ...

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
ثروتی دارید نامش سلامت ار ز کف دادید ماند ندامت #نافذ #دکترنادرنوری

Profile picture of ‌فاطیام🎒🇮🇷𝐈𝐑𝐀𝐍‌
دل آرامِ جهانآرزوی منیا صاٰحب الزمان🌱اگر روزی آمدی و من نبودمبدان که خیلی آمدنت را آرزو کردم..🤲