Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
جلسه آخر اولین مرحله دندونپزشکیبود و من هر بار که به این دندونپزشکیمیومدم محوِ ذوق و محو آواها و محوِصبوریِ خانوم دکتر می‌شدم🩷🌱...با خودم فکر کردم اگر هر کدوم از مادر هر جایگاهی هستیم همین‌قدرذوق و عشق بذاریم برای کارهامونقطعا خدا روی ما حساب ویژه‌ای باز…Show more

Profile picture of ‌سید رسول حسینی‌
بسم الله الرحمن الرحیم ااااااامن براش معماری اصیل ایرانی بودم اون معماری کلاسیک دوست داشت #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #عاشقانه #ایران_قوی #تمدن#جنگ #جهانی #معماری #مهندسی#طنز #طنز_عاشقانه#سید_رسول_حسینی

Profile picture of ‌محمدعلی مغانی‌
تو دعای عرفه امام حسین (ع)میگه «ای گیرنده دست های ابراهیم از بریدن سر فرزندش»من خودم یاد این بیت افتادم..اینکه‌داردسوی‌میدان‌میرودجان‌ من‌استروزعاشوراگمانم‌عیدقربان‌من‌است#علی_اکبرم

Profile picture of ‌محمدعلی عزیزی‌
ما هرشب می‌گفتیم خدایا از عمر ما بکاه و به عمر او اضافه کناو هر شب میگفت خدایا مرا شهید کن و به عزت این کشور اضافه کنو دعای او گیراتر بود؛ رقابت را بُرد؛ رفت...#رهبر_شهید

Profile picture of ‌مرتضی سبزواری‌
چون شهادت، دولتی در عالم ایجاد نیستعاشقان بال هما دانند بر سر تیغ را!#رهبر_شهید#شهید_جمهور

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
فهمیدین عاشق سریال لحظه گرگ و میشم یا بیشتر بگم؟!:)))💙

Profile picture of ‌آقای اشکان‌
لافتی الا #علی ...لاسیف الا #ذوالفقار ...لاسخن‌گو الا سرهنگ #ذوالفقاری ...🤭

Profile picture of ‌بنفشــ🦋ــه بانـــــو🍃‌
«حَسْبُنَا الله ُ و نِعْمَ الْوَکیلُ»“خداوند ما را کافی است، و او بهترین حامی و کارساز است.”🌻🧕🏻🍃📱📸

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
اگر تو زندگیت همچین ماهی نداری🌹، باختی... روحی له الفداه❤️

Profile picture of ‌𝒔𝒂𝒅𝒂𝒕_𝒉𝒔𝒊𝒏𝒊‌
إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًاهمانا با هر سختی آسانی استانشراح | ۶#قرآن_کریم#عکاسی

Profile picture of ‌مهرداد‌
در یادِ منی حاجتِ باغ و چمنم نیست جایی که تو باشی خبر از خویشتنم نیستشفیعی_کدکنی 🌱

Profile picture of ‌عَبْدِ صٰالِــ💚ــحْ🪶‌
ای شهنشاه عشق! ای سلطانای شکافنده ی علوم زمانشاکرا! هادیا! اباجعفر!باقرالعلم! ماه هر دو جهان!همه پوشیم بهر جنگ کفنگر لبت تر شود به این فرمانترسد از خشم چهره ات جوشنذوالفقار از ابهتت ترسانسوی میدان علم تا رفتیدشمن جاهلت شده لرزان…Show more

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
تهدید فقط اونجاش که بگه: به هیچ مردی جز خودم، فرصت اینو نمیدم که تو لباس عروس ببینتت:)🤍💍

Profile picture of ‌وقت گذرانی‌های یک نویسنده‌
به اردیبهشت و خرداد باید گفت:🌷بوی تو خوشتر از همه ادکلن‌های پر بها🪻رو که کنم به هر طرف بو می‌کشم عطر تو را#ذهدایت

Profile picture of ‌Atena‌
مأیوس نباش، من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را در شب، عشقم را در سال بد یافتم و هنگامی که داشتم خاکستر می‌شدم گر گرفتم.احمد شاملو.

Profile picture of ‌Cassy‌
هنوز یه جماعتی هستن که به هوای #بارونی میگن هوای خراب <<<🌧️💙| کاساندرا

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏یادگاری از شهید کربلا دارد بقیع...‏⁧‫#شهادت_امام_باقر‬⁩#باقرالعلوم #امام_باقر

Profile picture of ‌مِهراب‌
عشق ‌یعنی دل‌ میانِ ‌سینه‌ات ‌باشد ‌؛ ولی نیمه‌شب‌ها در #نجف ، گردد به دنبال‌ ِ#علی ؛ (:

Profile picture of ‌علیرضا عصمتی‌
🔹"و لَا تَقْطَعْ رَجَاءَنَا بِمَنْعِک"احسانت را از ما دریغ نکن که نااُمید شویم...📗دعای دهم #صحیفه_سجادیه

Profile picture of ‌عَبْدِ صٰالِــ💚ــحْ🪶‌
ای شهنشاه آسمانی منبه فدای سرت هزاران تنپدرت وارث امام حسین مادرت دختر امام حسن🪶 #عبدالصالحشهادت مظلومانه امام محمد باقر علیه السلام محضر امام زمان عجل الله فرجه و عموم شیعیان و محبان حضرات معصومین تسلیت باد