Profile picture of ‌ابوالفضل صفاری‌
ای نامِ تو لرزه بر تنِ شبای نامِ تو خشمِ کوه و بر لبدر بیشه‌ی ما، جز تو کسی نیستسلطانِ جهان، ای شیرِ مکتبنوبت به نعره‌ی شیر رسیدهنوبت فرار موش و کفتار رسیده

Profile picture of ‌نسيم ☫‌
تا نیست نگردی، ره هَستت ندهنداین مرتبه با همّتِ پَستت ندهند!چون شَمع قرار ِ سوختن گر ندهی...سر رشته‌ی روشنی به دَستت ندهند!❖شیخ بهاییShow more

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
روانی ام روانی!💪🏻_آقای نورالعین:)

Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
نه مراست قدرت آنکه دم زنم از جلال تو یا علی!نه مرا زبان که بیان کنم صفت کمال تو یا علی!تو که ردّ شمس کنی عیان به یکی اشاره ابرواندو مسخّر آمده مهر و مه هله بر هلال تو یا علی!ده روز تا #غدیر#روز_شمار_غدیر

Profile picture of ‌آقا علیرضا‌
این کتاب در واقع عصاره نود سال بندگی و جهادِ این عارف بزرگ است که برای مشتاقان مهدویت، نقشه‌ای عملی برای زندگی در دوران غیبت ارائه می‌دهد.#کتاب #حضرت_حجت

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
✿ رباعی شمارهٔ ۱۴ ✿چون غنچهٔ گل قرابه‌پرداز شودنرگس به هوای می قدح ساز شودفارغ دل آن کسی که مانند حبابهم در سر میخانه سرانداز شود#حافظ #شعر #رباعی #ایران

Profile picture of ‌سید رسول میردامادی‌
✿ رباعی شمارهٔ ۶ ✿تو بدری و خورشید تو را بنده شده‌ستتا بندهٔ تو شده‌ست تابنده شده‌ستزان روی که از شعاع نور رخ توخورشید منیر و ماه تابنده شده‌ست#حافظ #رباعی #ایران #طبیعت #اینترنت #درخت #عکاسی

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
غفلتْ نَگشتْ مانعِ تعجیلْ،عمر رادر خوابْ،نیز غافلهء ما،روانه است*صائب تبریزی#شعر

Profile picture of ‌ᖇᗴYᕼᗩᑎᗴ‌
نام اثر: وقتی می‌دونی آخرین باره می‌بینیش و می‌خوای قدر یه عمر دلتنگی نگاهش کنی🙂

Profile picture of ‌محمدرضا احمدیزدی‌
ألسَّلامُ عَلَيكَ يَا عَينَ اللَّهِ النّاظِرَةَ وَ يَدَهُ الباسِطَةَسلام بر تو ای دیده‌یِ بینایِ خداوندو ای دستِ گشوده‌یِ او

سیگار یه درس خوب بهم داد اونم این بود کهبه پای کسی بسوز که نفسش رو خرجت میکنه

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس(محدود)‌
سرآغازِ دین، در علی جلوه‌گر شدکه او در ره حق، ز جان باخبر شدبه پایان رسانم سخن با ولایشکه با نام او، کارِ خلقت به سر شد- 10 روز تا غدیر مولا علی -

Profile picture of ‌نسيم ☫‌
از نیل رد شده‌ای و به ساحل رسیده‌ایما غرق فتنه‌ایم، دعا کن برای ما...#رهبر_شهید

Profile picture of ‌رضا ابراهیم زاد‌
زِ تشنه‌کامیِ خود آب می‌خورد دل من کویر سوخته‌جان، منّت بهارش نیست...#هوشنگ_ابتهاج#سایه

Profile picture of ‌کماندار‌
؛ جَریده رو که گذرگاهِ عافیت تنگ استپیاله گیر که عُمرِ عزیز   بی‌بَدَل است#حافظ

Profile picture of ‌Atena‌
«واقعیت این است که آنچه بر خودم و ایرانِ من گذشته را نمی‌شود فراموش کنم. گذشتن از بعضی چیزها مثل این است که قلبت را با دست‌های خودت در بیاوری و آن را گوشه‌ای بگذاری تا بگندد.»#باغ_فردوس