ای نامِ تو لرزه بر تنِ شبای نامِ تو خشمِ کوه و بر لبدر بیشهی ما، جز تو کسی نیستسلطانِ جهان، ای شیرِ مکتبنوبت به نعرهی شیر رسیدهنوبت فرار موش و کفتار رسیده
@Asd4561dای نامِ تو لرزه بر تنِ شبای نامِ تو خشمِ کوه و بر لبدر بیشهی ما، جز تو کسی نیستسلطانِ جهان، ای شیرِ مکتبنوبت به نعرهی شیر رسیدهنوبت فرار موش و کفتار رسیده
نه مراست قدرت آنکه دم زنم از جلال تو یا علی!نه مرا زبان که بیان کنم صفت کمال تو یا علی!تو که ردّ شمس کنی عیان به یکی اشاره ابرواندو مسخّر آمده مهر و مه هله بر هلال تو یا علی!ده روز تا #غدیر#روز_شمار_غدیر
غفلتْ نَگشتْ مانعِ تعجیلْ،عمر رادر خوابْ،نیز غافلهء ما،روانه است*صائب تبریزی#شعر
ألسَّلامُ عَلَيكَ يَا عَينَ اللَّهِ النّاظِرَةَ وَ يَدَهُ الباسِطَةَسلام بر تو ای دیدهیِ بینایِ خداوندو ای دستِ گشودهیِ او
سرآغازِ دین، در علی جلوهگر شدکه او در ره حق، ز جان باخبر شدبه پایان رسانم سخن با ولایشکه با نام او، کارِ خلقت به سر شد- 10 روز تا غدیر مولا علی -
زِ تشنهکامیِ خود آب میخورد دل من کویر سوختهجان، منّت بهارش نیست...#هوشنگ_ابتهاج#سایه
«واقعیت این است که آنچه بر خودم و ایرانِ من گذشته را نمیشود فراموش کنم. گذشتن از بعضی چیزها مثل این است که قلبت را با دستهای خودت در بیاوری و آن را گوشهای بگذاری تا بگندد.»#باغ_فردوس