Profile picture of ‌مهرداد‌
برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید#عید_قربان#مولانا#عرفه

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
به تو اصلا نرسد مرا پس بزنی!🌚

Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
می‌توانم تا صبح کنارت بنشینم و اشک بریزم..برای دست‌های خشکیده‌ات که به چانه و لب‌هایت چسبیده‌.برای چشم‌هایت که معلوم نیست به کجا خیره مانده‌.برای چین‌های صورتِ استخوانی‌ات؛ که هرکدامشان به اندازه‌ی نیم‌بندِ انگشتم وسعت دارد.فقط خدا می‌داند چند غم،چند نرسیدنِ ساده و معمولی،به صورتت خنجر زده‌.

Profile picture of ‌سیدحامد۷۲ 🇮🇷‌
عرفاته عرفاته..دل من مست نگاته..یه چش‌ام چشمهٔ زمزم.. اون یکی رود فراته..اللَّهُمَّ مَا عَرَّفْتَنَا مِنَ الْحَقِّ فَحَمِّلْنَاهُ، خدایا آنچه از حق به ما شناساندی تاب تحملش را نیز عنایت کن،وَ مَا قَصُرْنَا عَنْهُ فَبَلِّغْنَاهُ..و آنچه را در رسیدن به آن کوتاهی کردیم، ما را به آن برسان..

Profile picture of ‌Yones 🎒Gholami‌
مرو ای گدای مسکین به در سرای مولاکه علی زند شبانه در خانه‌ی گدا را۹ روز تا #غدیر#روز_شمار_غدیر

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌؛🪽محدودم‌
نوشته بود: و اما داستان دست ها>>>🫶🏻

Profile picture of ‌Atena‌
«شقیقه‌هایت را بوسه باران می‌کنم؛ یادت نرود تنها دلیلی که هنوز هم در این روزگار تماماً نجس نفس می‌کشم تویی.»

Profile picture of ‌محمد پارسا افشاری‌
مرا به چادر خاکی مادرت بپذیر، حنای من که دگر سال‌هاست بی رنگ است، یابن الحسن (عج) ❤️🇮🇷...#جانفدا

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
#دلنوشتهمن گریه نمیکنم... ولی... بجاش سردرد میگیرم... تا صبح بیدارم... قلب درد میگیرم...نفس تنگی میگیرم... همه چیو میزنم میشکونم... لرزش دست میگیرم... اره من گریه نمیکنم…Show more

Profile picture of ‌دو  خط شعر (غدیری‌ام)‌
نبی فریاد زد، بر عالم و آدم مسلم شدعلیّ بن ابی‌طالب، ولیُ‌الله اعظم شد#غدیر#TheGreatNews
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيمُ الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ يُسْأَلُونَ سلام بر تو ای خبر بزرگی که آن‌ها در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند. #TheGreatNews

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
اهانت یکی از اهالی فیک ویراستی و بدون دنبال کننده به دنبال کننده های عزیزم 😏😡متاسفانه بعضیا تو فضای مجازی شخصیت و تربیت نداشته ی خانوادگی شون رو فریاد میزنن‎@user176918787054 ‎@user171083721257 ‎@Mrahimis ‎@velayat68 ‎@Ehsan_Gh ‎@Mastur110 ‎@Khob_110 ‎@Omidi88 ‎@Khanoom_alef ‎@Zahradavoodi25 ‎@Sabamn

Profile picture of ‌فاطمه جهانبخشی‌
برای «روز عرفه» یه برنامه‌ی خوشگلبرای قرار و خلوت با خدا بچین♥️...اگه حس می‌کنی که میزان صمیمیتبا خدا کم شده، از این فرصتِ طلاییاستفاده کن و با نخ های نامرئیِ ذکراین ارتباط رو مجدد زیباتر پیوند بزن .

Profile picture of ‌فاطیم‌
‏شب عرفه به خدا بگیم ‏ما بلد نبودیم بگیم اشتباه کردیم‏ببین با کی اومدیم؛‏با حسینت اومدیم..‏«به حسینت ما رو ببخش»‏⁧‫#عرفه‬⁩#اباعبدالله#کربلا

Profile picture of ‌نافذ Naader Noor‌
نیست در این دنیا سم تر ز غم هرچه خواهی خور اما غم مخور#دکترنادرنوری #نافذ

Profile picture of ‌سیدابراهیم بتشکن‌
بماند یادگار:روزی تمام کسانی که در حمایت جریان #غربگدا سینه چاک کردند، مدعی خواهند شد:هر کاری که کردند پیروی از #رهبر جامعه بوده!اینها اگر در زمان غصب #خلافت حضرت امیر "ع" زندگی میکر ند، یقین به بهانه سکوت آن حضرتبا #غاصبین_خلافت بیعت می‌کردند!#وفاقShow more

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
دستی پرچم و دستی تسبیحرقصی چنان میانه میدانم آرزوستهرچه داریم از این اذکار و دعاهاست.#رهبر_شهید #جنگ_رمضان #روایت۲۰#فقط‌خدا