برون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید#عید_قربان#مولانا#عرفه
@Mehrdad_1113hبرون شو ای غم از سینه، که لطف یار میآیدتو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار میآید#عید_قربان#مولانا#عرفه
@aammssaa15hمیتوانم تا صبح کنارت بنشینم و اشک بریزم..برای دستهای خشکیدهات که به چانه و لبهایت چسبیده.برای چشمهایت که معلوم نیست به کجا خیره مانده.برای چینهای صورتِ استخوانیات؛ که هرکدامشان به اندازهی نیمبندِ انگشتم وسعت دارد.فقط خدا میداند چند غم،چند نرسیدنِ ساده و معمولی،به صورتت خنجر زده.
عرفاته عرفاته..دل من مست نگاته..یه چشام چشمهٔ زمزم.. اون یکی رود فراته..اللَّهُمَّ مَا عَرَّفْتَنَا مِنَ الْحَقِّ فَحَمِّلْنَاهُ، خدایا آنچه از حق به ما شناساندی تاب تحملش را نیز عنایت کن،وَ مَا قَصُرْنَا عَنْهُ فَبَلِّغْنَاهُ..و آنچه را در رسیدن به آن کوتاهی کردیم، ما را به آن برسان..
مرو ای گدای مسکین به در سرای مولاکه علی زند شبانه در خانهی گدا را۹ روز تا #غدیر#روز_شمار_غدیر
@a_Atena_t18h«شقیقههایت را بوسه باران میکنم؛ یادت نرود تنها دلیلی که هنوز هم در این روزگار تماماً نجس نفس میکشم تویی.»
@Afshari_ir19hمرا به چادر خاکی مادرت بپذیر، حنای من که دگر سالهاست بی رنگ است، یابن الحسن (عج) ❤️🇮🇷...#جانفدا
نبی فریاد زد، بر عالم و آدم مسلم شدعلیّ بن ابیطالب، ولیُالله اعظم شد#غدیر#TheGreatNewsالسَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيمُ الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ يُسْأَلُونَ سلام بر تو ای خبر بزرگی که آنها در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند. #TheGreatNews
❌❌اهانت یکی از اهالی فیک ویراستی و بدون دنبال کننده⛔ به دنبال کننده های عزیزم 😏😡متاسفانه بعضیا تو فضای مجازی شخصیت و تربیت نداشته ی خانوادگی شون رو فریاد میزنن@user176918787054 @user171083721257 @Mrahimis @velayat68 @Ehsan_Gh @Mastur110 @Khob_110 @Omidi88 @Khanoom_alef @Zahradavoodi25 @Sabamn
•برای «روز عرفه» یه برنامهی خوشگلبرای قرار و خلوت با خدا بچین♥️...اگه حس میکنی که میزان صمیمیتبا خدا کم شده، از این فرصتِ طلاییاستفاده کن و با نخ های نامرئیِ ذکراین ارتباط رو مجدد زیباتر پیوند بزن .•
شب عرفه به خدا بگیم ما بلد نبودیم بگیم اشتباه کردیمببین با کی اومدیم؛با حسینت اومدیم..«به حسینت ما رو ببخش»#عرفه#اباعبدالله#کربلا
نیست در این دنیا سم تر ز غم هرچه خواهی خور اما غم مخور#دکترنادرنوری #نافذ
دستی پرچم و دستی تسبیحرقصی چنان میانه میدانم آرزوستهرچه داریم از این اذکار و دعاهاست.#رهبر_شهید #جنگ_رمضان #روایت۲۰#فقطخدا