سال ۱۳۵۸؛ امام شهید سیّدعلی حسینی خامنه‌ای (رحمة‌اللّه‌علیه) و امام رشید سیّدمجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌اللّه) در یک قاب.اگر به کسانی که این عکس رو در اون سال‌ها می‌دیدند می‌گفتند آیندهٔ این انقلاب به امامت و رهبری این پدر و پسر گره خورده، باور می‌کردند؟ امّا خداوند آنچه را که بخواهد محقّق می‌کند.

حالاكه من با تار و پودم كُهنه‌یدوست داشتنتم،كأش اقلاً قالى پاخورده‌یرواقت ميبودم...🕊️میمِ ثاني

درخت پیر تن من دوباره سبز می شودهرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱🌱🌱🌱🌱🌱 #جنتی_عطایی#شعر#دلنوشته#اندکی_تفکر#ایران#ایران_قوی#مقاومت #آموزش

درخت پیر تن من دوباره سبز می شودهرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد #جنتی_عطایی#شعر #دلنوشته #اندکی_تفکر #ایران#ایران_قوی #مقاومت

از نو برایت می‌نویسم:حالمان خوب استاما تو بــاور نکن؛#چهلم_آقای_شهید#رهبر_شهید

هر که‌ام یا هر چه‌ام، اهلِ غدیر حیدرمهست این عشقِ علی، میراث زهرا مادرم#امیرالمومنین

در وداع دوستان، دیدیم شور رستخیزصد گلستان داغ پروردیم در یک غنچه دل🎒#فیاض_لاهیجی #حامد_فردای ساربان! آهسته رو کآرام جانم می‌رود🎒وآن دل که با خود داشتم، با دل‌سِتانم می‌رود🎒من مانده‌ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از اوگویی که نیشی دور از او، در استخوانم می‌رود…Show more

🖇️به فرزندانتان حب‌الوطن بیا‌موزید!شاعر #لیلاحسین‌نیا

چهل روز است تو در بیت‌الرضا(ع) آرام گرفتیصد و اندی شب است آواره‌ایم و در پی توپس از عمری جهاد اجری چه نیک فرجام گرفتیز درد دوری‌ات ویرانه‌ایم و در پی تو...🟢 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #یا_لثارات_الحسین 🔴 #یا_لثارات_الخامنه‌ای

چنانچه سَرور عالم به جز پیمبر نیست ولیّ خاص خدا نیز غیر حیدر نیست#امیرالمومنین

″ذکر اسمت می‌شود مشکل گشای دردها...گفتن یك یاحسن صد چاره‌سازی می‌کند″روی دیوار خانه‌ی مادربزرگ،یک ذکر نوشته شده؛یاامام‌حسن‌مجتبی‹ع›... 🤍شاید برای بقیه فقط یک ذکر باشه،اما برای من،پشت همین ذکر…Show more

افسوس که آنچه برده‌ام باختنی استبشناخته‌ها تمام نشناختنی استبرداشته‌ام هر آنچه باید بگذاشتبگذاشته‌ام هر آنچه برداشتنی است🌱خواجه نصیرالدین طوسی #شعر#شطحیات

@invalid18 August 2026
حرم رضویسخنرانی رهبریصحن امام خمینیقرصت همیشگی نیست مخاطب فرصت، انسان است ودر اندازه عمر معمول همین انسان گا🥺هی تغییرات بزرگی رخ میدهدالان دیگه کی میتونه رهبر اینطور در جمع مومنین حاضرباشه🫡

@invalid17 August 2026
ای ظهورت التیام داغ محسن، العجل...#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

@invalid17 August 2026
- آیا "چشمانم" برایت نگفتند که چقدر؛ تو را می‌خواهم؟!🤍"آقای‌نورالعین"

@invalid17 August 2026
علی کسیت؟ همان شاه که عالم به کف اوستخدایی شدن عالم هستی هدف اوست#امیرالمومنین